Slavendag 18 en 26 juni Spelen met 2 Meesteressen

Deze slavendag op zondag 18 juni en maandag 26 juni is voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginnende slaven of ervaren slaven. Er dient gereserveerd te worden, daar er maar een heel klein groepje wordt uitgenodigd per sessie deel.

Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Mrs. Vera Delightfull, aanwezig die deze dag zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer.

Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen.

Zin in een spannend bdsm spel? Dit is een dag die je NIET mag missen! Je kunt voor ochtends, ’s middags of ’s avonds aanmelden/reserveren van 11.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur in: Studio Alchemy te Tilburg.

Als je je aangemeld hebt via email mistress@live.nl, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar.

Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes) . Meedoen? Stuur een berichtje. Geen opnames toegestaan. Niet reserveren als je niet zeker weet dat je kunt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*