Mag ik U iets vragen?

Ik zat een paar dagen geleden te chatten met een kinky vriend. Hij is al jaren samen met zijn partner en behalve geliefden zijn ze ook speelpartners. Ze hebben beiden een topbaan in Londen.Ik kom ze regelmatig tegen op dezelfde femdom feestje als waar Meesteres en ik naar toe gaan.

Hij geniet er van om haar te dienen gekleed in zijn meiduniform kooitje om en butplug in. Hoewel ze gretig gebruik maakt van zijn huishoudelijke diensten is ze in basis een echte sadiste. Ze geniet er van hem te laten schreeuwen van de pijn, het hem zo moeilijk mogelijk maken. Hij haat pijn maar ja het is in een kinky relatie net als in een vanilla relatie een kwestie van geven en nemen.

Vorig weekend is het echter fout gegaan. Nadat hij het hele huis had gepoetst deed zijn Meesteres de inspectie en natuurlijk had ze een lijst met fouten ontdekt en was het dus tijd voor straf. Deze keer had ze hem stevig vastgebonden en na wat opwarmen was het tijd voor de strafslagen ze vond dat hij er 100 verdiend had met de latex zweep. Een harde slag slaat de huid meteen open, het is 1 van de ergste zwepen die ik ken. Heb er zelf slechts 10 slagen mee gekregen van Meesteres en was mijn gag en boeien dankbaar.

Na de eerste slag begon hij te smeken om te stoppen, hij heeft geschreeuwd, haar voor alles uitgescholden dat hij kon bedenken, haar bedreigt met de politie maar niets hielp. Ze ging gewoon door tot de 100ste slag op zijn bebloede lichaam neerkwam. Toen ze hem losmaakte is hij kwaad het huis uitgelopen dit was niet meer tussen consensual adults.

Een paar uur later was hij afgekoeld en zag dat ze hem zeker 10 keer had proberen te bellen. Na een lang gesprek en excuses was het weer ok ze zou zich niet meer zo laten gaan met hem. Ze was wel nog steeds zijn Meesteres en elke fout zal nog steeds afgestraft worden maar hij kreeg een stopwoord wat ze zal respecteren. Ze had het gewoon af en toe nodig om over zijn grenzen te gaan, hem echt in pijn te zien.

Ik had met verbazing zijn verhaal aangehoord. Ik heb geen stopwoord en Meesteres kan heel hard te keer gaan maar ik heb me nog nooit onveilig gevoeld. De paar keer dat ik het niet kon handelen was ze er altijd om mij door de situatie heen te helpen.
Maar het verhaal is nog niet helemaal afgelopen. Hij had nog een vraag, of ik met toestemming van mijn Meesteres af en toe met zijn Meesteres wilde spelen. Ik was toch een masochist en zou dus enorm genieten van deze sessies. Ik was veilig voor hem want zit in een langdurige vaste relatie, ideaal toch?

Ik wist niet direct wat te antwoorden. Zo werkt het toch helemaal niet! Ja, Meesteres leent me soms uit maar dan word er nooit op de grens gespeeld. Ik hou van een spanking en zelfs de bullwhip zorgt voor een ontspannend gevoel. Maar als de grens van wat ik kan hebben opgezocht word en dat is wat een sadiste doet, dan gaat het om vertrouwen en liefde. Ik vind de pijn dan niet lekker, dan is het zwaar afzien en hopen dat je het kan volhouden. Ja soms bereik ik subspace maar niet altijd en Meesteres vind het dan niet meer leuk.  Ik hou het vol voor haar omdat ze dat wilt dat eist. Dat staat zo ver van een lekkere spanking als masochist. Ook ben ik daarna mentaal een compleet wrak en heb dan het geknuffel en de lieve woordjes van Meesteres nodig om me terug op aarde te brengen.

Dus nee ik ga niet met de partner van iemand anders een extreem spel spelen. Ik wil het niet en nog veel belangrijker Meesteres wil het niet. Ik ben van haar, zij wil mijn grenzen verleggen daar geniet ze van. Eigenlijk wordt ze steeds beschermender als het om mij gaat. Spelen op dat level is louter een hersenoefening,de pijn is ondraagbaar het enige dat je kan doen is volhouden haar niet teleurstellen. Het is de mooiste connectie die ik in mijn leven heb, het is pure liefde.

 

1 Reactie op Mag ik U iets vragen?

  1. Yes, this is complicated, the whole consensual non-consent space!

    Best practice guidelines should always be to have a safeword, but when I play with my Mistress we do not have one, and that is important to me. A safeword is control, and surrending control is the very essence and substance of BDSM for me. Mistress stops when she feels like it, and only when she feels like it, my place is to accept, and suffer. The corollary of this is of course trust. but that is true of all genuine submission. The more abject the submission the more absolute the trust must be. We play pretty hard, but no matter how hard one plays there are and must be limits, and equally limits must pushed and probed. The contradiction is obvious, and the resolution is trust.

    “It doesn’t work that way at all! Yes, Mistress sometimes lends me…”, quite so, because the trust is missing, trust that is carefully cultivated over a long relationship. Being lent to another (sadistic, extreme) mistress is an enormously erotic fantasy for any submissive, especially a masochistic one, but the reality is that to do this would most unwise.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*