Kleren maken ‘the Lady’

Met regelmaat maakt mijn fotograaf opnieuw foto’s omdat ik zo af en toe eens een nieuwe outfit wil dragen of een nieuwe bijdrage wil aanleveren aan de advertenties. Ik vind het ook wel prettig om te kunnen afwisselen want dat doe je tenslotte toch ook met je dagelijkse kleren. De fotograaf (mijn sub) kijkt dan altijd met me mee naar de fetish uitstraling van de kleding die voor ons beiden opwindend moet zijn. Echter deze keer stuitte wij in Gambia op een pruik die we toch ook heel grappig vinden. Het is bijzonder als je deze metamorfose ziet en dan een heel ander type neerzet. Wij vinden beiden dat de outfit bijdraagt aan het spel. Wanneer ik mij verkleed komt mijn dominante kant meer naar boven, waardoor ik mij nog meer kan laten gaan in een mooi en fanatiek spel. Voor de sub is het een visueel signaal dat hij overmeesterd gaat worden door deze dominante en opwindende verschijning. Net als op het toneel voel ik me dan toch even anders, nog beter en meer in mijn rol als meesteres. Dat is een prettige visuele en stimulerende beleving. Zo vinden wij ook de omgeving qua sfeer van groot belang. Deze moet ruimte veiligheid bieden om je beiden veilig en vertrouwd te voelen om je zo optimaal te kunnen geven.

Bovenstaande is geen must want onlangs gaf ik m’n sub ’s avonds op straat in een steegje een paar keiharde slagen in z’n gezicht. Dat was een gruwelijke sensationele ervaring zonder speciale SM outfit of iets. Zo zie je maar dat het niet persé hoeft. Maar toch doe je het ergens om en is met een mooie SM outfit de beleving en sensatie meestal net wat heftiger en intenser.

Ik, ‘Lady Iris’, ben werkzaam in de omgeving Utrecht. Ik deel graag deze foto’s met jou en vind het leuk als je me ‘live’ wilt ontmoeten. Af en toe organiseren wij ook avonden met thema’s. Zo hebben we onlangs een geslaagde sub avond beleefd en binnenkort proberen we een inloop, praat en beleef avond te organiseren waarvan bericht gaat volgen. Deze avond is bedoeld voor beginners maar ook gevorderden zijn zeer welkom! Het is een avondje praten, spelen en ervaringen uitwisselen met een hoog gehalte aan voelen hoe SM is of wordt beleefd.

Lady Iris (ladyiris023@gmail.com)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*