BDSM Verhaal – Kali’s teeth

Ik lag al uren vastgebonden naakt op bed. Meesteres had me deze middag touwen onder het bed laten trekken en nu lig ik helemaal uitgestrekt te wachten tot ze zou terug komen. Ze had me een blinddoek omgedaan en kali’s teeth om mijn penis. Telkens als ik hard werd beten de gemene pinnen diep in mijn harde vlees. Ik probeerde mijn gedachten te controleren om vooral niet opgewonden te geraken maar veel succes had ik daar niet mee.
Opeens hoorde ik de voordeur open gaan, een hoop gestommel en gelach, gelukkig Meesteres was weer terug maar zo te horen niet alleen. Waar is Peter vroeg een Anna haar beste vriendin. Die slaapt waarschijnlijk al, maar je kan wel even hoi zeggen als je wilt? Wat deed ze nu, ik panikeerde, trok aan mijn boeien maar ik lag volledig vast. Anna zei, nee ik zie hem komend weekend wel, kom laten we nog iets drinken voor het slapen gaan. Veerle zei, is goed ik ga even snel douchen en dan kom ik er aan.

Veerle kwam de slaapkamer in lopen. Ik smeekte zachtjes, a.u.b. Meesteres kan je me los maken? Veerle antwoordde niet maar opeens voelde ik dat ze iets in mijn mond duwde. Het was haar slipje, die rook heel sterk naar haar. ze had duidelijk een plasje niet helemaal binnen kunnen houden. Na haar slipje duwde ze een balgag in mijn mond zodat het bleef zitten of ik nu wil of niet. Natuurlijk werd ik weer hard en ik kreunde luid toen de tandjes van Kali weer diep in mijn vlees beten. Veerle begon over mijn eikel te wrijven, wat een hemel en hels gevoel gaf. Toen stond ze op en ik hoorde haar naar de douche lopen. Met veel moeite probeerde ik niet aan haar naakte lichaam te denken en weer slap te worden. Toen het water uitging was ik daar gelukkig in geslaagd.

Ze kwam weer de kamer binnen en ze zei, ik heb een cadeautje voor je. Ik wachtte vol angst en spanning af. Ze legde een pump op mijn neus en de heerlijke vrouwelijke geur van zweetvoetjes kwam mijn neus binnen. Ik werd meteen weer hard en kreunde opnieuw. Ze fluisterde in mijn oor het is een schoen van Anna. Ik weet dat je altijd naar haar voetjes zit te kijken geniet maar. Ik hoorde haar nog even rommelen en opeens schreeuwde ik het uit van de pijn, de schoen viel van mijn gezicht en de tranen stonden in mijn ogen. Meesteres had haar meeste gemene tepelklemmetje gebruikt. Deze hebben  tandjes die dwars door alles heen bijten. Meesteres was zo aardig om Anna haar schoen weer terug te leggen en de prachtige geur van vrouwen voetjes zorgde er voor dat ik weer wat rustiger werd. Ik kreeg nog een kus op mijn voorhoofd en Meesteres was weer weg.

De pijn in mijn tepels was onverdraagbaar maar ik had geen andere keuze. Ik hoorde gelach  uit de woonkamer komen, de dames hadden het duidelijk naar hun zin terwijl ik hier in helse pijnen lag. Na wat een eeuwigheid leek was ze uiteindelijk weer terug. Ze was echt helemaal dronken en ze brabbelde dat ze geil was en wilde neuken. Ik dacht eindelijk kan die kali’s teeth af en kan ik genieten. Ik werd natuurlijk weer hard van de gedachte en opnieuw was mijn pik in pijn. Maar in plaats dat Meesteres me los maakte klom ze op bed en ging vol op mijn harde pik zitten. Deze schoof zonder problemen met kali’s teeth en al haar drijf natte kutje binnen. Ze begon meteen als een gek op een neer de wippen. Ik kreunde van de pijn en genot, snoof met grote teugen de geur van Anna haar schoen op. Ik voelde dat ik zo zou klaar komen net op het moment van spuiten haalde Meesteres met een ruk de tepelklemmen af. Ik schreeuwde in mijn gag en haar kutje trekte samen toen ze klaar kwam. Dat was genoeg voor mij om haar helemaal vol te spuiten. Meesteres viel buiten adem op me neer. Met 1 hand deed ze mijn blinddoek af en daarna de ballgag. Met een lachje vroeg ze, heb je genoten? Ik wel hoor terwijl ze nog even in mijn tepels kneep. Ze trok het deken over ons heen en viel meteen als een blok in slaap. Ik lag nog steeds vastgebonden, mijn pik nog steeds in het marteltuig en diep in haar kutje. Maar 1 ding is zeker met haar heb je nooit een saaie avond.

2 Reacties op BDSM Verhaal – Kali’s teeth

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*