Meesteres is terug

Op 1 mei vertrok Meesteres naar Dubai en liet me achter opgesloten in mijn kooitje. Na 3 weken Dubai kon ik er niet zijn tot mijn grote spijt om haar te ontvangen. Daarna ging ze naar haar lifestyle sub in Zwitserland uiteindelijk kwam ze zondag avond weer thuis. Normaal ga ik haar nooit ophalen en wacht ik braafjes thuis maar deze keer wilde ik iets bijzonders doen en stond haar als verrassing op te wachten met een grote bosbloemen. Ze kwam vermoeid uit te gate en keek onrustig om haar heen op zoek naar de taxi chauffeur. Uiteindelijk zag ze mij en een grote glimlach verscheen op haar gezicht. Al die weken van frustratie viel van me af toen ik eindelijk weer in haar bijzijn was. Heel de weg naar huis vertelde ze verhalen van Dubai en Zwitserland. Ik luisterde maar half ik  was vooral blij oom eindelijk weer bij haar te zijn.  Ik was van plan om te klagen hoe moeilijk ik het gehad heb in chastity maar toen ze uiteindelijk vroeg hoe het met mij was kon ik alleen maar zeggen “happy”.  Toen we uiteindelijk thuis waren snel aan het koken geslagen voor Meesteres, haar voetjes mogen masseren en toen wilde ze al naar bed. Uiteindelijk lag ik weer waar ik thuis hoor. Meesteres in mijn armen haar kontje tegen mijn kooitje aangedrukt. Ik gefrustreerd en in pijn maar blij dat ze eindelijk weer naast me lag. De volgende ochtend was Meesteres uitgeslapen en ik had nauwelijks een oog dicht gedaan.

 

We begonnen met een ochtend wandeling en toen we thuis kwamen stond Maid Anna op ons te wachten. Meesteres zette ons meteen aan het werk om het hele huis te poetsen. Ze was streng en wees ons steeds op onze fouten. Maar ik stond te poetsen met een glimlach. Toen Meesteres tevreden was kregen we onze beloning. Meesteres bond eerst Anna vast op een stoel en toen was het mijn beurt. Meesteres deed eerste een lange dildo in mijn kontje en een klemmetje op het puntje van mijn tepel. Ik was direct in een wereld van pijn. Meesteres deed mijn honden masker op en ik zag niets meer. Toen ik eenmaal helemaal vast zat zij Meesteres dat ze een dutje ging doen.

Anna was stil, Meesteres was stil, ik zag niets meer door mijn masker. Ik was alleen in mijn wereld van pijn. De dildo kruipt steeds dieper in mijn kontje en naarmate de tijd verstreek begon deze steeds meer pijn te doen. Na wat een eeuwigheid leek had ik het gevoel dat ik het echt niet meer kon volhouden. Mijn tepel schreeuwde het uit van de pijn. Ik begon een beetje te panikeren zou ik Meesteres wakker roepen en vragen of ze me los zou maken. Ik durfde het niet ze is genadeloos als ik iets niet vol hou voor haar. Ik herinnerde Meesteres haar woorden van toen ze me in Wenen met de zweep genadeloos sloeg. Als je het niet meer trekt herhaal dan je Mantra over en over tot je aan niets anders meer kan denken. Ik zei zachtjes “Madame Caramel is my Goddess” ,” Madame Caramel is my Queen”, ” I love you”. “I will worship you for the rest of my days”. Ik herhaalde het steeds weer en na een tijdje was de mantra het enige waar ik aan kon denken. Opeens hoorde ik Anna ongemakkelijk bewegen en zachtje kreunen. Meesteres vroeg of alles ok was en Anna zei aarzelend “yes Madame”. Ik dacht gelukkig ik ben niet de eerste die moet opgeven.

 

Een paar minuten later hoorde ik Meesteres bewegen en opeens kneep ze zachtjes in mijn ballen. Ik reageerde meteen en probeerde hard te worden in mijn kooitje. Meesteres moest even lachen met onze pogingen om hard te worden. Toen nam ze haar doxy er bij en zei wie het snelste kan komen mag uit zijn kooitje. Ze duwde de doxy hard tegen mooi kooitje en ik voelde meteen de heerlijke trillingen en dacht dat zit wel goed. Na een paar minuten ging Meesteres haar aandacht naar Anna en toen ze weer bij mij kwam begon ze te tellen. Op 10 duwde ik mijn kooitje hard tegen de doxy en enkele tellen later kwam ik klaar. Het is een raar gevoel klaarkomen in je kooitje  Het is lekker maar niets als je het vergelijkt met een echt orgasme. Meesteres was trots op me. Tijdens het klaarkomen was de dildo nog dieper gaan zitten en na het klaarkomen schreeuwde ik het bijna uit van de pijn. Meesteres was met Anna bezig en ik wilde ze niet storen uit angst dat ze me niet uit mijn kooitje zou laten. Na wat als een eeuwigheid voelde maakte Meesteres me eindelijk los en mocht de dildo er uit, wat een opluchting.

 

Het was over,  ik zat nog steeds in mijn kooitje, nog steeds gefrustreerd maar voelde me eigenlijk wel lekker.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*