bdsm verhaal: Domme Kriebels

Het geluid van floggers die gebruikt worden vullen mijn oren. Nieuwsgierig kijk ik naar het spel dat mijn aandacht trok, een lichte jaloezie maakt zich van mij meester.

Mijn speeltas staat onaangeroerd aan de kant. Mijn eigen kieskeurigheid veroorzaakt de jaloezie. Ik kan spelen, genoeg aanbod om me op uit te leven.

Helaas en gelukkig vind ik mijzelf bijzonder, een spel met mij is bijzonder en zeker niet voor iedereen weggelegd. De veel gehoorde ‘klik’ moet aanwezig zijn, ik wil de adoratie in ogen zien, lust, nieuwsgierigheid en een stukje onzekerheid, zenuwen en misschien zelfs angst voor wat kan komen.

Een spel met mij is bijzonder, de sub moet dat ook zijn.

Opnieuw laat ik mijn ogen door de ruimte gaan, blijven even hangen bij mijn Dom waarbij ik mijn gezichtsuitdrukking zachter voel worden. Hij is druk in gesprek met een aantal mensen, geduldig dingen aan het uitleggen over zijn zwepen en speelgoed. Hij is ook bijzonder, daarom spelen wij zo goed. Toch blijft het gevoel knagen, mijn ogen gaan verder op zoek naar iemand die zou passen. Niemand blijft hangen, niemand steekt er bovenuit.

Met een zucht zet ik het gevoel van me af, vanavond zit het er niet in. Om mijzelf niet verder te tergen besluit ik te gaan roken, weg bij het spel en het geluid van floggers.

Wanneer ik net mijn sigaret aansteek gaat de deur open. Nieuwsgierig bekijk ik de nieuwkomer. Pretogen kijken terug, samen met een voelbaar waarderende blik over mijn verschijning. Ik probeer in te schatten of ik met een sub of Dom te maken heb. Heeft hij een kans of moet ik hem afpoeieren? Rustig rook ik mijn sigaret verder op, ik voel zijn ogen nieuwsgierig over me heen gaan maar wacht af tot hij het gesprek begint.

Mijn verschijning kan misleidend zijn, mijn collar trots om mijn nek. Ik weet donders goed dat ik op dit moment geen greintje sub uitstraal, hij prikkelt me om dat ook niet te doen.

Bewust doe ik een stap achteruit, het duurt me te lang. Geringschattend neem ik de jongen naast me op. Doelbewust zeg ik hallo, zoek ik zijn ogen en hou ik ze vast.

Het spel is begonnen, ik voel het bij het eerste echte oogcontact. Ik hoef niet meer te vragen of hij een Dom, sub of switch is, op dit moment is elk botje in zijn lijf subbig.

Gemoedelijk kabbelt een gesprek voort op mijn hallo, ik leer zijn naam kennen en achterhaal dat hij hier nog nooit geweest is. Hij is niet nieuw in de mooie bdsm wereld maar voelt zich nog wel nieuw. De anticipatie van spelen neemt toe in mijn lijf, verlekkerd kijk ik al uit naar het moment dat mijn nagels zijn lichaam krassen, knijpen, strelen.

Voordat ik mijzelf te blij maak met een spel dat er misschien niet eens komt besluit ik bij mijn Dom te gaan polsen of ik überhaupt wel mag spelen. Na overleg krijg ik toestemming om te spelen. Ik zoek hem weer op, pak het gesprek verder op en ontdek zijn do’s en dont’s.

Hij weet nog niet zeker of ik sub of switch ben, ik merk zijn onzekerheid en kan een kleine grijns niet onderdrukken. Mijn ogen stralen wanneer ik bewust benoem dat ik enorm geniet van mensen pijn doen. De spanning tussen ons loopt op wanneer ik beschrijf waar ik van geniet. Floggers die huid raken, oogcontact tijdens een spel, doelbewust pijn doen, spelen, plagen, opwinden en soms zelfs boos maken. Zijn blik veranderd, ik merk dat hij zich steeds onderdaniger opstelt naar mij toe, al weet hij nog niet dat ik met hem ga spelen.

Het is geen kwestie meer van als, het is een kwestie van wanneer.

Mijn handen vinden zijn haar, ik trek hem dichterbij zodat ik in zijn oor kan fluisteren.

‘Wij gaan spelen vanavond. Ga eens braaf op je knieën en toon mij dat jij dat ook wilt’.

Mijn zin in is nog niet uitgesproken of hij zit al. Braaf afwachtend omhoog te kijken naar mij.

Zachtjes aai ik zijn hoofd, laat ik mijn vingers door zijn haren gaan. Het voelt als een intens moment die abrupt onderbroken wordt wanneer de deur open gaat. Meer mensen willen roken, mijn kriebels zijn in alle hevigheid losgebarsten. Ik stuiter naar een spel toe, bewust moet ik moeite doen om dit niet te laten zien.

Nog even aai ik hem voordat ik wegloop, benieuwd of hij achter mij aan komt of niet.

Gelukkig zie ik dat hij precies doet wat ik van hem verwacht, braaf is hij achter mij aan gelopen. Plagend knijp ik hem in zijn bovenarm wanneer hij voor me staat. Het grimas dat hij trekt stuwt de kriebels nog wat meer aan. Krassend ga ik over zijn bovenlichaam, knijp zijn tepels en trek speels aan de paar borstharen. Zijn reacties vertellen mij wat ik ongeveer kan verwachten, in gedachten ben ik al bezig met mijn floggers en zwepen.

Ik vraag hem te wachten, haal gauw een paar polsboeien op en maak die vervolgens met een glimlach vast. Nog een paar minuten en dan zal mijn muziek starten. Het gaat snel, heel snel.

Van 0 naar 100, van geen sub naar een spel in nog geen uur tijd. Ik hou van onverwachte leuke gebeurtenissen.

Nog een laatste keer check ik of hij het echt zeker weet, controleer ik of hij het stopwoord weet en pest ik hem nog zachtjes door over zijn kruis te aaien. De bobbel zie ik als compliment terwijl ik er net iets te hard in knijp.

De eerste tonen van mijn speelmix vullen de ruimte, de speelruimte is leeg waardoor ik hem rustig naar zijn plaats kan leiden. 1 voor 1 zet ik zijn polsen vast. Kijk ik hem nog een keer diep in de ogen voordat ik mijn speel tas pak. Ik heb nog niks klaargelegd, bewust niet.

Terwijl hij daar zenuwen staat te sparen pak ik 1 voor 1 mijn speeltjes uit. Duidelijk in zijn zicht leg ik al mijn ‘martel’ werktuigen neer. Ik grinnik, weet hoe rot het voelt en geniet daardoor extra van het moment. De muziek zorgt ervoor dat ik nog verder in mijn eigen wereldje kruip. Ik vergeet de mensen om me heen en focus op hem.

Onderzoekend en zacht gaan mijn handen over zijn lichaam, voelen de rondingen van zijn billen, stevig knijp ik in zijn billen voordat ik verder op onderzoek uitga. Ik kies een flogger en laat hem eerst zacht op zijn rug neerkomen. Blij zie ik zijn huid direct reageren, rode striemen kleuren al gauw zijn rug en billen. Het tempo gaat steeds iets sneller, de impact wordt steeds iets harder. Ik straal, dans half en geniet van het loslaten van mijn innerlijke sadiste. Onze ogen vinden elkaar regelmatig terwijl ik rondjes om hem heen loop. Er zit geen logica in mijn tikken, ik volg geen ritme en speel daardoor vrij gemeen. Af en toe streel ik bewonderend de huid die onder mijn handen gloeit. Ik wissel floggers af met andere floggers, probeer wel steeds iets gemener te worden maar durf nog niet met een cane of erger te gaan slaan.

We leren elkaar kennen, ik lees hem makkelijk, hij toont makkelijk wat hij voelt. Zijn ogen blijven echter ondeugend terug kijken, pret ogen.. Mijn zwakte.

Ik sta voor hem, geen speelgoed in mijn handen enkel mijn eigen blote handen om mee te pijnigen. Mijn ogen houden hem vast, intens kijken we elkaar aan, hij blikt of bloost niet onder mijn blik. Verleidelijk laat ik mijn handen over zijn armen gaan, zachtjes, strelend terwijl ik bewust mijn blik omzet naar 1 vol lust. Ik zie zijn reactie voordat deze lichamelijk kenbaar is. Mijn gezicht nadert de zijne, zijn lippen openen iets. Ik grinnik, grijns en knijp hard in zijn tepels. Zijn gezicht is prachtig, ongeloof, shock, toch weet hij zich snel te herpakken. Zijn kin gaat omhoog, alsof hij wil zeggen ‘kom maar op ‘. Ik kijk hem nog een laatste keer aan, check of hij het echt zeker weet.

Mijn cane vind zijn kuiten, ik ben niet langer lief, niet langer teder. Verleidelijk zal ik altijd zijn al kan verleiding ook zeker zeer doen.

Zijn lichaam is nu van mij, mijn handen winden hem op maar straffen hem ook af. Ik plaag hem, streel hem over zijn billen, ballen, pik.. Ik zie zijn erectie en kan niet anders dan knijpen en slaan. Juist die opwinding weer afstraffen geeft een kick.

Hij wil mij, hij verdient mij alleen niet.. Nu nog niet in ieder geval.

Ik sta voor hem, buk zodat hij zicht heeft op mijn decolleté voordat ik tussen zijn gespreide benen begin te slaan. Links- rechts- links- rechts- links- links HA. Oh ik geniet zo van dit spel.

Stralend kijk ik naar zijn van pijn vertrokken gezicht. Ik heb bewondering voor hem, hij doet het tot nog toe heel goed. Harder begin ik zijn lichaam te bewerken, harde ingehouden kreunen komen over zijn lippen. De muziek staat hard toch haal ik zijn geluid er makkelijk uit.

Elke cel in mijn lichaam is op hem geconcentreerd, elke verandering merk ik op. Ik weet dat we op het randje spelen, het randje van opgeven of spacen en wegzweven.

Ik gun hem het moment om weg te dwalen, bewerk zijn billen in een vast sterk tempo met een gemeen geknoopte flogger. In de spiegel zie ik zijn ogen vertrekken, hij reageert niet meer op mijn slagen. Met een grijns staat hij te genieten van mijn slagen terwijl hij bij elke slag verder weg zweeft. Ik merk dat ik ook aan mijn einde zit, ik heb het warm, ben moe en heb ineens ontzettend veel dorst.

Langzaam en oplettend maak ik hem los, zijn grijns is aanstekelijk. Blij aai ik over zijn hoofd, laat ik hem even een klein beetje bijkomen voordat ik hem meeneem naar een bank om echt bij te komen.

Aanspreekbaar is hij nog niet, intens gelukkig ligt hij met zijn hoofd op mijn borst. Zijn lichaam duidelijk vol met tekens van ons spel.

Mijn Dom kijkt naar mij, dom grijnzend kijk ik terug terwijl ik de sub in mijn armen knuffel.

Ik ben duidelijk ook nog niet helemaal terug op aarde.

 

 

 

Ingestuurd door: Innocentlylovely

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*