BDSM Verhaal: De leren laarzen van Saskia

Ik zat op de bank met een pilsje te wachten tot Saskia thuis zou komen. Ik had best honger en hoopte dat ze snel thuis zou komen zodat ze kon starten met koken. Enige tijd later hoorde ik de voordeur, gelukkig. Maar Saskia kwam geen hallo zeggen in plaats daarvan hoorde ik een hoop gestommel op de gang. Ik ging maar even kijken. Saskia stond op 1 been te springen in een poging de rits van haar laars los te krijgen.
Ik vond het wel een grappig gezicht en stond even te kijken. Uiteindelijk zag Saskia me staan en vroeg of ik even kon helpen.

Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en bekeek de rits er zat een klein stukje leer tussen waardoor deze vast zat. Ondertussen rook ik het leer van haar laarzen dat vond ik eigenlijk best lekker. Ik hou er wel van dat Saskia laarzen draagt het maakt haar extra sexy. Verliefd keek ik even naar boven en ze lachte terug. Lukt het vroeg ze? Ja hoor bijna los, de rits ging naar beneden en ik hielp haar voet er uit halen. Haar voet was warm en rook heerlijk naar leer en een klein beetje zweet. Ik hield haar voet wat langer vast dan nodig was en Saskia streelde mijn hoofd en zei dankjewel schat. Ik denk niet dat ik voorlopig deze laarzen nog aan doe, ze zijn mooi maar te veel gedoe. Voor ik er erg in had, zei ik natuurlijk wel liefje. Ik help je morgen wel gewoon weer. Ze moest even lachen en liep toen naar de keuken.
De volgende dag stond ik bij de deur te wachten tot Saskia thuis kwam. Tot mijn vreugde had ze haar laarzen weer aan. Ze keek me even aan en zei gekkie toch ik dacht dat je een grapje maakte. Ik ging voor haar zitten en maakte langzaam haar laarzen weer los. Mmmm wat een heerlijk moment is dit toch.

Op vrijdag besloot ik na het werk nog wat te gaan drinken met mijn collega’s. Toen ik thuiskwam was Saskia dan ook al lang thuis. Ik wilde haar hallo kussen maar zag meteen dat er iets mis was. Waar was je? Ik zit al een uur op je te wachten! Ze liep woedend op me af en ik zag meteen dat ze haar laarzen nog aan had. Wat had je me beloofd? Je zou altijd hier zijn om mijn laarzen uit te doen! Ik keek naar beneden, ze had gelijk dat had ik beloofd maar ik kan toch niet altijd voor haar thuis zijn? Ze liep naar de bank en ging zitten. Ze wees op haar laarzen en ik deed ze snel voor haar uit. Ik bleef voor haar zitten en staarde naar haar voetjes. Saskia zei, ik ben teleurgesteld in je. Je doet helemaal niets in het huis en eindelijk had je een taak waar ik iets aan had en dan verknoei je het. Ik schaamde me. Saskia deed altijd het volledige huishouden. Ik heb er nooit bij stil gestaan dat doen vrouwen toch gewoon?

Saskia keek nog steeds kwaad. Sorry schat hoe kan ik het goed maken. Ik zal meer helpen aub, vergeef me? Ze keek me aan, begin met een glas wijn voor te halen, daarna wil ik een voetmassage. Die laarzen doen pijn als ik ze zo lang moet dragen. Ja schat en ik ging snel wijn halen. Ik ging naast haar op de bank zitten en ze keek me vol verbazing aan. Op de grond jij, eerst goed maken. Ik nam haar warme voet in mijn handen en begon haar te masseren. Al snel zag ik haar ontspannen en genieten van mijn massage. Ik bracht haar voet dichter bij mijn mond en moest me inhouden om ze niet te kussen. Saskia zag het en vroeg, je vind mijn voeten mooi he? Ja schat je hebt prachtige voetjes en ze ruiken ook zo lekker. Gekkie toch, dat heb je me nooit vertelt. Wil je ze kussen. Ik knikte en bracht mijn mond naar haar voetje maar ze trok deze weg. Ik keek haar vragend aan. Je bent nog niet klaar om het goed te maken. Ik wil dat je eerst de afwas doet, het huis stofzuigt en de strijk wegwerkt daarna mag je. Ik keek haar even aan en zei toen je natuurlijk schat.

De afwas was snel gedaan en het huis stofzuigen kost slechts een half uurtje. Maar de toren strijk koste me heel de avond. Uiteindelijk was ik klaar en ging terug naar de woonkamer maar Saskia was nergens te zien. Teleurgesteld ging ik naar de slaapkamer waar ze in bed TV zat te kijken. Ik stond een beetje schaapachtig naast haar. Haar voetjes waren verstopt onder de dekens. Uiteindelijk keek ze me aan. Is alles klaar vroeg ze. Ja schat, natuurlijk. Ze stak een voetje uit van onder de deken. Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar voet zachtjes te kussen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*