TKW Awards een eerste tussenstand!

Beste Dominant:

Het stemleger van Meesteres Manouk stond klaar zodra het stemmen begon. Het was van het begin af aan duidelijk dat de regerende koningin zich niet zo maar van de troon zou laten stoten. Maar Meesteres Natalie reageerde heel sterk en had zelfs heel even de leiding. Maar toen kwamen Miss Moira Mona, Meesteres Manita en Mrs Charisma Gold in actie. Zoals je kan zien is het een spannende strijd aan de top. Het zal er op aankomen op de trouwe dagelijkse stemmers.

 

Beste Event:

Meesteresssen Roulette kwam het allerbeste uit de startblokken. Maar na twee dagen na enkele berichten op social media kwamen de anderen sterk terug. Wasteland kwam lang zelfs helemaal niet voor maar maakte toen een mega sprong tot de eerste plaats. Amystique en Manita’s Showboat doen ook nog volop mee, dus vooral blijven stemmen!

21 Reacties op TKW Awards een eerste tussenstand!

  1. Hallo beste nikita wilde bij deze jij krijgt zeker mijn stem en ik hoop dat je het heel ver gaat schoppen in de finale groetje Adrie

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*