Meesteres Lisa in Amersfoort (20 april)

Herrin Lisa haar thuisbasis is in het Vlaamse Antwerpen. Waar ze in haar prachtige studio de sadistische spelletjes met haar slaven speelt. Een simpele blik op het prachtige lichaam van deze Godin brengt de meeste mannen op hun knieën of ze nu sub zijn of niet. Behalve haar schoonheid heeft ze ook een warm en lief karakter. Waardoor je zonder probleem je diepste verlangens aan haar vertelt. Eenmaal in haar web zal ze je gebruiken om haar sadistisch verlangen te verzadigen. Je vind het allemaal prima want je mag bij haar zijn, je hebt eindelijk de Meesteres gevonden waar je al die tijd naar op zoek was, jouw Meesteres Lisa

Momenteel is ze heel vaak in Dubai te vinden maar af en toe komt ze ook naar Nederland. Op 20 April kan je haar bezoeken in Studio Amersfoort waar ze van 1 to 8 uur ’s middags sessies heeft. Wil je kans maken om haar te ontmoeten wees dan snel want er zijn echt nog maar enkele uren beschikbaar.

1 Reactie op Meesteres Lisa in Amersfoort (20 april)

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*