Gaan mannen minder vreemd in een femdom relatie?

Madame Caramel

Ik zat net even een stukje over Humberto Tan en Dionne Stax online te lezen. De columnist wees op het feit dat veel mannen vreemd gaan en bekende mensen vaak hun klachten niet kwijt kunnen bij partners die niet in de schijnwerpers staan. Waarna een hele lijst van bekende Nederlanders kwam die vreemd gegaan zijn. Ik schrok er een beetje van leven we nu echt in een tijd waar dit allemaal normaal is?
Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit vreemd gegaan ben in mijn leven. Ik had Meesteres nog nooit ontmoet voor ik het uitgemaakt had met mijn ex. Zelfs in mijn puberteit waar vreemdgaan de orde van de dag was. Was ik altijd het slachtoffer. Achteraf begreep ik dat het een deel van mijn onderdanigheid was waar mijn vriendinnetje gelukkig wilde maken, als daar een andere man voor nodig is dan nam ik dat er bij.

Ook nu in mijn huidige relatie met Meesteres is dat zo. Ze mag en kan alles doen met wie ze wilt, ik moet overal toestemming voor vragen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit de behoefte gehad heb om sex met een andere vrouw/Meesteres te hebben. Als de situatie voorkomt zoals tijdens het filmen waar het handig is dat ik opgewonden ben voor een andere vrouw dan lukt dat alleen maar als Meesteres er bij is. Heb ik dan geen behoefte aan vreemdgaan? Jammer genoeg wel. Het duurt soms maanden voor ik Meesteres weer zie en het patroon is dat als ik 4 weken geen echte pijnsessie heb gehad maakt het me onrustig en gestresseerd. Ik geniet het meest wanneer Meesteres de zweep laat neerkomen. Maar hoe langer het duurt hoe minder het boeit wie het doet. Het moet er gewoon uit. Meesteres weet het en zo heeft ze me laatst naar een pro Meesteres gestuurd en regelmatig laat ze haar bevriende Meesteressen op me los.

Het afgelopen jaar heeft ze trouwens steeds minder zin om te spelen om mijn behoefte te bevredigen. Dat past niet binnen een femdom relatie het moet om haar draaien zo hoort het. Over een paar weken stopt ze als pro Meesteres. Om zich volledig te focussen op haar andere kinky zaken zoals de Femdom Ball, Club Black Whip, Hoxton Dungeon, Meesteressen training en ook mijn training.

Ik denk dat Kinky relaties uiteindelijk makkelijker zijn. Er is gewoon veel meer communicatie en er is een duidelijke machtsverhouding. Dat maakt het leven zoveel eenvoudiger. Ik denk niet dat ik ooit de behoefte zal hebben om vreemd te gaan, Meesteres zorgt er voor dat diepste verlangens vervuld worden en meer. Is ze wat langer weg, dan ben ik altijd in mijn chastity kooitje die er vooral voor zorgt dat elk moment van de dag aan haar moet denken. Mijn advies aan de vrouw van Humberto is dan ook om een zweep te kopen en alle frustratie er eens goed uit te slaan. Je zal zien dat het alleen maar je relatie ten goede komt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*