(Forced) Bi – avond 18 april met Lady Hessa en Miss Lynn Cane

Dinsdag 18 april organiseren Lady Hessa en Miss Lynn Cane een Forced Bi-middag én avond. Voor alle heren die het spannend lijkt om onder ons toeziend oog andere mannelijke slaven te moeten verwennen en verwend te worden (al dan niet onder dwang!). Je hoeft geen ervaring te hebben. Alle handelingen gebeuren safe.

Naast het bi-spel is er ook ruimte voor normale kinky games tussendoor waarbij je door Lady Hessa en mij onder handen genomen wordt. De nadruk ligt echter wel op forced Bi spelletjes. Veel mogelijk waaronder: Duo voorbinddildo, slettentraining, bondage, travestie, gespiest worden, orgasme edging, anale toys, bondage, golden showers, forced en meer!

Wanneer:
Dinsdag 18 April

Bi Middag: van 13.00-15.30 uur (vol)

Bi Avond: van 18.30-21.00 uur

Hoe:
Alle slaven dragen een masker (wij organiseren dit) uit discretie. Wij zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen worden. Douchen vooraf is verplicht en is uiteraard achteraf mogelijk.  Je moet minimaal willen pijpen (met condoom) en gepijpt worden (met condoom). Daarnaast houden we rekening met je wensen.
Minimaal drie en maximaal 5 deelnemers.

Ik heb interesse, wat nu?
Mail voor informatie en tarieven naar doubledomme@outlook.com

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*