De droom voor sissies

Al jaren zijn real dolls de ultieme sekspoppen. Ze zien en voelen levensecht en blijven netjes liggen tot je klaar bent zonder commentaar te geven. Kortom bijna de perfect date, alleen zijn ze niet zo praktisch als dominatrix.

Van dezelfde makers is nu Real Gurl op de markt gekomen. Je kan er levensechten borsten kopen of een shirt die je aan kan trekken met borsten. Maar heb je ook altijd al eens willen zien hoe je er uit ziet met een vagina dan kan dat ook. Het is de ultieme natte droom van elke sissy. Eindelijk kan je rondlopen met levensechte borsten die gewoon blijven zitten als je naakt bent. Ben je klaar met spelen dan kan je weer in je mannelijke persona kruipen. Het is de oplossing alleen jammer dat het erg aan de prijs is maar voor kwaliteit betaal je, ook in de sissy wereld.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*