Chastity: Locked in Lust

Chastity het blijft iets dat me aantrekt. Sluit Meesteres me op in mijn kooitje dan wil ik het er het liefst zo snel mogelijk uit. Is ze in Dubai en zit ik niet in mijn kooitje dan verlang ik er naar en vraag me af waarom ze deze keer niet de moeite neemt om me op te sluiten. In mijn dagelijkse plaatjes kijk rondje op twitter kwam ik een nieuw device tegen. “Locked in Lust” ik stuurde de maker een berichtje en we kwamen overeen dat ik er eentje zou testen.

Ik moest eerst nog naar Londen maar 2 weken later had ik uiteindelijk het nieuwe kooitje in mijn handen. Ik kon meteen zien dat het een degelijk product was. Zowel de verpakking was mooi en degelijk maar bevat ook allemaal verschillende maten van de ringen en natuurlijk ook de bijzondere “anti pullout”. Dat is wat het apparaat uniek maakt. Behalve het standaard kooitje bevat het ook een klem die er voor zorgt dat je niet genotsstaaf in slappe toestand uit het kooitje kan halen zonder dat Meesteres het ziet.

Maar eerst even het introductie filmpje gekeken zodat ik snel het kooitje kon proberen. Ik heb geleerd om relatief klein te gaan maar in dit geval is medium wel heel klein. Uiteindelijk voor de large gegaan. Het aandoen ging heel makkelijk alleen kreeg ik mijn eikel niet diep genoeg. Het buisje was gewoon te smal voor me. Ik heb hetzelfde met de cb6000 maar dat komt uiteindelijk altijd wel goed na een paar nachtelijke erecties schuift hij netjes op zijn plek. Ik ging er van uit dat dit nu ook wel het geval zou zijn.

De klem zat meteen strak en zorgde er voor dat niets meer kan bewegen. Het slotje heeft een zwart plastiek laagje waardoor je niet meer met elastiekje in de weer moet zijn om het geluid te dempen. Meesteres zal dat niet leuk vinden ze houdt van het tikkende geluid als ik naakt met allen mijn kooitje door het huis loop. Die nacht had ik lekker geslapen, de volgende ochtend zat mijn eikel nog steeds voor in het buisje en alles voelde een beetje rauw aan. De klem is pas helemaal veilig na een paar dagen omdat je een aantal keer hard moet geworden zijn voor deze helemaal goed zit dus ik besluit om nog een paar dagen door te gaan.

Op dag 3 was mijn eikel super gevoelig door geplet tegen de tralies van de kooi. Dit kan ik geen weken volhouden. Ik probeer zachtjes of ik kan ontsnappen maar er is geen beweging in te krijgen en het doet eigenlijk ook gewoon teveel pijn als ik er aan begin te trekken. Ik besluit om me los te maken. Diepe rode strepen staan om mijn penis die extreem gevoelig zijn. Tja ik weet niet zo goed wat te zeggen, ja dit device is super veilig maar dit kan ik geen weken volhouden laat staan een paar maanden.

Een week later is alles weer in top conditie en ik besluit om nog eens te proberen. Ik kies voor alles de grootste maat jammer dat het kooitje niet een beetje groter kan. Ik besluit te douchen met koud/fris water dan ben ik altijd op mijn kleinst. Na het douchen heel veel glijmiddel gebruikt en geduwd tot hij op zijn plaats zat. Mijn eikel zat nu eindelijk op zijn plek en ik klik alles vast en dicht. Na een nachtje slapen merkte ik meteen het verschil. Ik was een beetje gevoelig maar helemaal niet zo erg als de eerste keer. De open kooi is goed voor de hygiƫne maar het is wel iets waar je moet aan wennen. 3 dagen later gaat het nog steeds prima en ik probeer nog eens te ontsnappen maar zonder succes. Ik weet niet 100% of ik er niet uit kan met veel geweld maar ik weet zeker dat als dat lukt ik er nooit meer in geraak zonder sleuteltje.

Dit kan ik wel volhouden. Tijd om mijn nieuwe speeltje aan Meesteres voor te stellen die dergelijke dingen nooit voor slechts een paar dagen wil uitproberen. Persoonlijk heeft de holy trainer nog steeds een streepje voor. Ik probeer toch niet te ontsnappen uit een kooitje dus die extra veiligheid is voor mij van minder belang. Maar de foto’s zien van mijn sleuteltje tussen Meesteres haar borsten terwijl ik op het punt sta door de security scan van de luchthaven te gaan blijft toch wel iets heel bijzonder.

Zoek je een veilige kooi met heel veel opties dan kan ik zeker “locked in lust” aanraden. Neem even de tijd om de juiste configuratie te vinden voor je de sleutel aan je keyholder geeft. Wil je het zelf ook proberen dan kan je deze hier bestellen. Ik heb ook nog een code gekregen om met jullie te delen voor wel 20% korting “ONLINECHASTITY” Als je er eentje koopt plaats dan even in commentaar je eigen ervaringen.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. The Vice, nu ook in mini en maxi

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*