Slavendag in Sittard op Dinsdag 14 Maart

Dinsdag 14 maart slavendag in Sittard.

Deze slavendag is voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginners, ervaren slaven, of kijkers. Er zijn twee Meesteressen aanwezig (Mrs. Charisma en Mrs. Vera) die deze dag zullen spelen met degene die willen. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer.

Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen. Zin in een spannend bdsm spel? Dit is een dag die je miet mag missen!

Je kunt ‘s middags of ‘s avonds komen van 13 tot 17 uur of van 18 tot 22 uur in: Club Pleasure2gheter Leyenbroekerweg 160 6132 CJ Sittard

Entree prijs is 80 euro ALL-INN (incl. drank en hapjes) Geen reservering nodig, geen opnames toegestaan.

1 Reactie op Slavendag in Sittard op Dinsdag 14 Maart

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*