Vrouwen en hoeren

Vrouwen en hoeren.
Wat velen niet begrijpen.

Er zijn een aantal zaken die mensen niet begrijpen als het om BDSM gaat en vernedering en een ogenschijnlijk vrij respectloze aanpak door de Dominant, zoals in mijn geval bijvoorbeeld speelt.
Daar wil ik wat meer over vertellen.

Mijn Meester noemt mij ‘hoer’ en ‘slet’ en noem maar op. Mensen denken daarom dat zij ook het recht hebben om mij ‘hoer’ en ‘slet’ te noemen. Dit is niet zo, absoluut niet zo. Dat zal ik uitleggen. Mensen hebben ook niet het recht om mij zomaar ‘schatje’ te noemen. Ook het woord ‘schatje’ kan heel respectloos gebracht worden door vreemde mensen die mij niet kennen. Zelfs het woord ‘prinses’ kan heel respectloos gebracht worden en dit zeg je niet zomaar tegen iemand die je niet kent. Dat is bij voorbaat al respectloos.

Wanneer mijn Meester mij ‘hoer’en ‘slet’ noemt, dan is dit alles behalve respectloos. Dit is de vorm van liefde die wij voor elkaar voelen. Daar hebben buitenstaanders niets mee te maken.

Ander voorbeeld. Een bekende Amerikaanse vrouw die werd mishandeld, bleek later van BDSM te houden. Toen kwamen er reacties zoals “zij moet niet zeuren over die mishandeling, want ze houdt er dus van”
Pardon? Dat is net zo krom als beredeneren dat iemand niet moet zeuren dat ze verkracht werd, omdat ze ervan houdt om geneukt te worden.

Vandaag zag ik een heel aanstootgevend plaatje op internet voorbij komen. Een foto van Madonna met daarop de tekst: “I’ve made a career out of acting like a whore and telling other women to act like whores and now I am outraged that Donald Trump made one vulgar comment 12 years ago”.
Waarom ik dit aanstootgevend vind? Het geeft maar weer eens weer hoe bekrompen de gedachtegang van veel mensen is. Ik zal niet zeggen dat het hier expliciet om mannen gaat, want er zitten wel degelijk ook vrouwen tussen.
Dus, wanneer je jezelf als vrouw volledig seksueel ontplooit tot het wezen dat je bent en anderen aanmoedigt dit ook te doen, dan geeft dit mannen het recht om vrouwonvriendelijke opmerkingen te maken?
Nee, dat geeft het dus niet.

Een paar weken geleden postte ik een link naar een nieuwsbericht in mijn groepje ‘hoertjes, sletjes en kutjes’ over de seksistische cultuur in studentenverenigingen. Daar kreeg ik, tot mijn verbazing, een heel apart privébericht over. Die man snapte werkelijk niet dat ik daar moeite mee kon hebben.
Uiteraard heb ik daar wél moeite mee, wanneer mannen denken dat ze het recht hebben om vrouwen zomaar als hoeren en sletten neer te zetten op een bangalijst. Niemand heeft het recht om vrouwen te lasteren en/of smaadschrift te plegen. Wij hebben daar zelfs wetgeving voor. Een vrouw overtreedt geen wetten door met meerdere mannen naar bed te gaan. De mannen wel door haar vervolgens zwart te maken. Daarbij, wie gaan er met haar naar bed? Ik frons mijn wenkbrauwen al, wanneer een man met zo’n verhaal aankomt. “En, wat ben jij dan?” vraag ik me dan altijd heel serieus af.

Sterker nog, zijn het niet doorgaans de mannen die zich als de grootste hoeren en sletten gedragen? Hoe zouden zij het vinden als zij op die manier benaderd werden? We wijzen wel heel hard met ons vingertje naar andere culturen, maar ook in onze cultuur willen veel mannen de vrouwen nog steeds seksueel onder de duim houden. Met straffe op publieke vernedering en denigratie, wanneer zij voor zichzelf en haar seksualiteit kiest en zich niet laat onderdrukken.

We worden uitgemaakt voor, onzeker, gestoord, dom, niet wetend wat we met ons lijf aan moeten en noem maar op. Nu ik kan je zeggen, ik heb geen psychische stoornis, ik heb een hoog iq, ik zit juist vol met zelfvertrouwen anders kon ik dit harde spel niet eens aan en durfde ik er al helemaal niet zo open over te praten. Ik weet prima wat ik met mijn lijf aan moet. Ik ben trots op mijn lijf, daar zit ook geen schaamte. Voor mijn 40 jaar heb ik nog steeds een geweldig sexy lichaam en ik vind het heerlijk om mijn seksualiteit volledig te ontplooien en uit te diepen. Daar is kracht voor nodig, zelfvertrouwen, daar is zelfinzicht voor nodig en daar is doorzettingsvermogen voor nodig, om in deze wereld, waar mannen instinctief de drang hebben meegekregen om vrouwen seksueel in toom te houden toch uit te blijven dragen.

Dat zal ik ook blijven doen en tegelijkertijd blijf ik mij verzetten tegen de vrouwonvriendelijkheid die er heerst. Mijn Meester is niet vrouwonvriendelijk, mijn Meester houdt van mij zoals ik ben en voor wie ik ben.
Hij is ook de enige die mij zomaar ‘hoer’ en ‘slet’ mag noemen, want ik ben Zijn ‘hoer’ en ‘slet’, niet die van iemand anders.
Net zoals vrouwen die daar niet van houden, niet zomaar iemand anders ‘schatje’ of ‘prinsesje’ zijn. Dat zijn benamingen die je in de privésfeer met elkaar gebruikt en die ik hier openlijk met jullie deel, om een kijkje te geven in de belevingswereld van een masochistische vrouw en haar Dominant. Dat geeft niemand het recht om haar emotioneel te verkrachten, zelfs niet als die Dominant dat wel doet.

Nog een keer. Als ik mijn Dominant de sleutel van mijn huis geef en hem in volste vertrouwen zeg dat Hij alles mee mag nemen wat daar ligt. Dan geeft dat niemand anders het recht om mijn huis leeg te roven! Sterker nog, je komt dan niet meer alleen aan mijn spullen, maar eigenlijk aan Zijn spullen en reken maar dat ik dan nog veel gevaarlijker ben 😉

Het gekke is, dat we het wel snappen als we het in andere kaders plaatsen, maar zodra het over seksualiteit gaat, dan lijkt het alsof de hersens anders gaan werken.
“oh wat hij mag, mag iedereen”
Nee, dat mag nu juist alleen mijn Meester. Daarom is Hij mijn Meester en daarom is Hij zo speciaal en bijzonder, omdat alleen Hij zóver mag en kan gaan. Daarom is Hij mijn Dominant, die ik op een voetstuk zet en waarvoor ik door het slijk ga, letterlijk.
Dat doe ik verder voor niemand en sterker nog, don’t try me, want je hebt een geduchte tegenstander hier en ik grijp elke strohalm aan om je op je plek terug te zetten, want niemand neemt zomaar de plek van mijn Meester in, ongevraagd en zonder toestemming van HEM!

Ja, en dat is de andere kant van de slavin, die zal vechten als een leeuwin voor haar Meester. Veel slavinnen zijn vaak erg lief en zeer onderdanig en kunnen zichzelf behoorlijk ver wegcijferen voor het plezier en genot van hun Dominant, maar kom niet aan Hem of Zijn bezit, want dan zal je de leeuwin zien die ze is en dan zie je dat ze Zijn bezit met haar leven verdedigd en dat kan echt wel eens geen prettig gezicht zijn.

Zelf vind ik het ergens ook wel schitterend als ik zie hoe furieus slavinnen kunnen worden, wanneer je ook maar 1 verkeerd woord durft te zeggen over hun Dominant, of wanneer je maar 1 gebaar of woord naar haar durft te maken waarvoor toestemming van haar Eigenaar nodig is. Dan zal je nog zien hoe je je vergist hebt in haar en dat je er totaal geen bal van snapte hoe dat nu helemaal in zijn werk gaat dat hele BDSM-gebeuren. Dat het dus totaal niets te maken heeft met respectloosheid en mishandeling, maar dat het juist te maken heeft met het totale respect en diepe liefde voor elkaar, elkaars seksuele wezen volledig accepteren en tot in de diepste puntjes ontdekken.

Daar hoort vrouwonvriendelijkheid dus niet bij. Wie er vrouwonvriendelijkheid ziet in een D/s tussen man en vrouw, die heeft nog veel te leren. Er ligt ook geen manonvriendelijkheid in de D/s tussen een vrouw en een man.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*