Vriendschappen in een femdom relatie

Een paar dagen geleden kreeg ik een berichtje van Meesteres. “Ik heb je telefoonnummer gegeven aan de slaaf/partner van Goddess P, hij wil graag met je in contact komen” Ik stond er niet zo bij stil Meesteres zal wel haar redenen hebben. Ik moest even denken maar toen herinnerde ik me weer dat we eens een gezellige kinky middag gehad hebben met het koppel eerst op een fetisj markt daarna bij Meesteres in de studio.

Die avond kreeg ik inderdaad een berichtje van hem. Blijkt dat hij gewoon wilde praten over zijn gevoelens met iemand die in een soortgelijke situatie zat. Hij werkt momenteel ook in IT maar als project manager. Vroeger was hij dominant en is dat nog steeds in zijn werk en vanilla leven. Maar hij heeft zijn ware aard gevonden bij zijn partner/Meesteres. Hij houdt van vernedering, cuckold, kuisheid en wil steeds meer.

Ik hou niet van vernederingen en ben zeker geen cuckold, ook al doet Meesteres wat en met wie ze wilt. Ik weet dat ik haar niet alles kan geven wat ze wilt. Ik wil dat als we samen zijn dat ze gelukkig is. Kuisheid is een belangrijk in onze relatie, ook nu schrijf ik dit in mijn kooitje terwijl Meesteres de bloemetjes buiten zet in Dubai.

Dit alles zorgt voor heel veel emoties in een flr die ik niet allemaal bij Meesteres kwijt kan. Ik heb eigenlijk een beste vriendin nodig waar ik mee kan roddelen over onze vrouwen. Iemand die weet welke emoties er vrij komen in een kinky relatie. Tot nu toe heb ik vrij slechte ervaringen met vriendschappen met andere slaven. Ik heb twee soorten ontmoet de ene wil eigenlijk je plaats naast Meesteres overnemen en gebruikt je om zoveel mogelijk te weten te komen over haar. De andere durft of kan zelf niet naar een Meesteres en gebruikt je om zo zijn fantasie te beleven.

Ik heb dan ook een sterke voorkeur om te vriendschappelijke relaties met vrouwen aan te gaan. Dat is nog niet zo heel lang geleden fout gegaan toen ik een paar maanden geleden na een lange tijd in chastity, terwijl Meesters in Dubai was, uithuilde bij haar. Ze had zo’n medelijden met me dat ze met Meesteres is gaan praten of ze me een caning sessie mocht geven zodat ik kon ontspannen. Meesteres is toen helemaal ontploft en verbood me nog verder met haar te praten.

Dus ja ik sta open voor vriendschappen met andere slaven in een femdom relatie. Ik weet dat ik droom leef van heel veel subs. Ik woon samen met een prachtige dominante vrouw, we gaan zelfs trouwen. Maar ook ik moet soms stoom afblazen bij iemand die me begrijpt. Zit je in een soortgelijke situatie en je hebt behoefte om eens te praten dan ben ik beschikbaar!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. De eerste keer betaald

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*