De eerste keer betaald

Wat is er veel gebeurd deze week. Het begon op maandagochtend toen ik aan het chatten was met Meesteres. Ik heb het super druk de laatste maanden met een groot it project waardoor onze contact momenten wat minder zijn. Meesteres had me in mijn kooitje sinds valentijn. Ze vroeg hoe het met me ging en ik antwoordde eerlijk dat ik moe was, dat ik moeite had met concentreren op mijn werk maar dat het wel ok was. Ze had alle begrip en ze zei dat ik ’s avonds uit mijn kooitje mocht en lekker kan rukken op haar foto’s. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ’s avond inderdaad lekker klaar gekomen terwijl ik haar foto’s bekeek.

De volgende dag zei Meesteres dat ze de dag er voor een permanente flat gehuurd had in Dubai. Ze had eens uitgerekend hoeveel hotelkosten ze had en het was voordeliger om een eigen flat te hebben. Zeker nu ze van plan was nog vaker te gaan. Ik snapte het wel hoewel ik argwanend kijk naar alles wat Meesteres nog makkelijker naar Dubai laat gaan. Gelukkig komt ze volgende week thuis voor een weekje. Ik had al hemel en aarde verzet om toch maar een paar dagen in Londen te zijn bij Meesteres.

De volgende ochtend kreeg ik een berichtje “bel me”. Ik meteen bellen, ze wilde wat bespreken met me. Ze vond het nonsens om maar voor een weekje naar Londen terug te gaan en ze had besloten om niet naar huis te komen maar te blijven tot 19 maart. Ik kon niet veel meer zeggen dan prima. Maar van binnen voelde ik het verdriet opkomen dat ik haar in het totaal 2 maanden niet zou zien. Ik zat een beetje doelloos voor me uit te staren op mijn werk terwijl ik het eigenlijk super druk heb. Ook Meesteres kreeg wat korte antwoorden terug via whatsapp. Ik had even tijd nodig om het te verwerken.

De jongen uit “femdom en vriendschappen” stuurde een berichtje of ik die avond beschikbaar was voor een drankje. Ik heb maar ja gezegd het zou mijn gedachten verzetten. Toen ik thuis kwam had Meesteres een lange voicemessage ingesproken. Er verblijft momenteel een jonge donkere Amerikaanse Meesteres in de suite. Ik moest een sessie met haar boeken voor die zelfde avond en ik mocht niet zeggen wie ik precies was.

Mijn hart sloeg even over. Ik had nog nooit een pro afspraak gehad. Meesteres leent me af en toe uit en haar vriendinnen maar die ken ik en daar val ik eigenlijk ook onder de bescherming van Meesteres. Ik zocht op wie het precies was. Ze was helemaal mijn type, een jongere versie van Meesteres. Donker, prachtige borsten en billen en ze stond breed lachend op de foto. Maar een mailtje gestuurd met Meesteres in bcc en ze antwoordde vrijwel meteen dat ik als laatste van de dag mocht komen om 10pm.

Eerst maar wat gaan drinken met mijn nieuwe kameraad. Daar aangekomen bleek dat zijn partner/Meesteres er ook was. Meesteres had haar al ingelicht dat ik later op de avond een sessie had en ze hoorde me dan ook met pretoogjes uit. Het was heel gezellig en al snel was het tijd om naar de dungeon te gaan.

Maar eerst even pinnen, want jawel dit was een betaalde sessie en toen naar de suite. Ik was een beetje vroeg en wachtte tot klokslag 10u voor ik aanklopte. Ze deed de deur open en haar prachtige glimlach stelde me meteen gerust. Ze hoorde me uit of ik wel zeker wist waar ik aan begon want ik had een extreme pijn sessie gevraagd. Toen ik alles bevestigde maakte ze me vast aan het kruis en het spel begon. Ze was in het begin heel voorzichtig en het deed eigenlijk nauwelijks pijn. Ik reageerde door mijn kontje uitnodigend naar achter uit te steken en ze begon steeds harder te slaan.

Na een kwartiertje stopte ze en ze duwde haar lichaam tegen het mijne aan. Ze had prachtige stevige borsten en ze fluisterde lief in mijn oor. Toen vroeg ze of ik nog steeds meer wilde, natuurlijk wilde ik meer. De cane kwam te voorschijn en haar eerste mep op volle kracht belande op mijn lichaam. Nu was het echt, de pijn nam alles over, dat is wat ik wil. Ze wisselde pijn met teasen af ik was aan het genieten.

Ze maakte me los en ik moest voor haar zitten op mijn knieën. Ze had ondertussen haar borsten onbloot en ze duwde mijn gezicht tussen haar borsten waarna ik aan haar tepels mocht zuigen. Terwijl ik bezig was zei ze dat ze me meer pijn wilde geven. Ze ging met de spiked paddle over mijn rug en vroeg of ik er klaar voor was. Ze wilde geen geluid en dat ik niet bewoog. De paddle kwam op mijn dijen neer en ik kon een kreet niet onderdrukken. Ze wees me een beetje boos terecht en de volgende slag deed ik mijn uiterste best om alle kreten binnen te houden. Wat een pijn. Na een twintigtal slagen stond ik trillende op mijn benen. Ze kwam voor me staan en keek diep in mijn ogen terwijl ze nog harder ging slaan. Dat was heel erg sexy ze genoot duidelijk van mijn pijn en het feit dat ik mijn best deed voor haar om me in te houden.

Opeens was het over en ze duwde me naar de grond. Ze deed haar slipje uit en duwde mijn gezicht in haar slipje. Ze rook best sterk maar wel lekker vrouwelijk. Ze nam de cane er weer bij en de slagen regen werd doorgezet terwijl ik genoot van haar geur. Ik had steeds meer last om me te concentreren op haar slipje de pijn van de cane eiste haar plekje op in mijn brein.

Uiteindelijk was het over en ze ging voor me zitten op de bank met haar benen wijd open. Ik keek recht haar naar poesje. Volgens mij kan je daar het beste de leeftijd van een vrouw zien. Ze heeft nog het poesje van een jong meisje. Ik kon mijn ogen niet afwenden maar intern ging mijn hoofd op hol. Wat zou Meesteres hier van vinden? Moest ik haar likken als ze dat wilde? Ik had de opdracht gekregen om alles te doen wat ze wilde en te genieten. Ook kwam de column van Hans in me op. Ze begon met zichzelf te spelen en haar geur kwam me sterker tegemoet. Ik keek gefascineerd naar wat ze deed en toen ging ze met haar vinger langs mijn neus. Ik keek haar verlangend aan probeer haar vinger in mijn mond te steken maar ik kreeg een tik op mijn neus in de plaats.
Ze vroeg me wat ik wilde en keek me verleidelijk aan. Ik wist niet wat te antwoorden.

Ze glimlachte lief en fluisterde dat ze me nog meer pijn wilde doen of ik dat voor haar wilde doen. Op dat moment stak ze haar natte vinger in mijn mond. Ik kon alleen maar knikken en aan haar vinger zuigen. Ze nam een zware zweep en ik moest voor haar staan met mijn handen in mijn nek. De zweep kwam als een mokerslag aan op mijn rug. Maar dit was een bekende pijn die ik verwelkomde. Ze sloeg steeds harder en ik moest me schrap zetten om niet vooruit te vliegen met elke slag. Ik hoorde haar buiten adem geraken. Met een laatste kracht inspanning gaf ze me nog 5 harde slagen en toen was het voorbij ze was kapot.

Ze ging op Meesteressen stoel zitten bij komen. Ze wenkte me bij haar en ik mocht mijn hoofd op haar been liggen. Het was een mooi moment tussen Dominatrix en sub. Ze wist dat ze me had en dat ze kon doen wat ze wilde met me. Ze streelde me over mijn bezweette haren. Het was een heel lieflijk moment. Het duurde even voor ik besefte dat ik vlak bij haar poesje lag. Ze zei dat ik zo goed was geweest, dat ze trots op me was en dat ik een beloning verdiende. Ze duwde mijn hoofd dicht bij haar poesje en zei, een lik maar. Ik dacht er verder niet over na over wat Meesteres zou zeggen en ging er vol voor. Van zo diep mogelijk beneden naar helemaal boven met constante druk en een platte tong die de lipjes aan de kant duwt, precies zoals Meesteres het me geleerd had ging ik er voor.

Ze slaakte een kreetje en zei “good boy” en duwde me nu vol in haar poes. Ik had geen bevel meer nodig en dook op mijn doel af. Al snel werd ze natter en genoot ze zichtbaar. Het eindigde zoals het altijd gaat bij mij, snakkend naar lucht. Ze duwde mijn hoofd hard in haar en ze bewoog hard haar clit over mijn hele gezicht. Ik kon niet ademen en deed mijn uiterste best om het proces te versnellen. Ze kneep even haar benen samen en trok me dan ruw aan mijn haar weg. Nu was het mijn beurt om mijn adem terug normaal te krijgen.

Dat was duidelijk einde sessie en ze stuurde me naar de douche. Ik stapte onder het water en dat kleurde helemaal rood, blijkbaar was ik aan het bloeden. Ik had er niets van gemerkt. Toen ik even later klaar was, zat ze weer volledig aangekleed op me te wachten. We ruimden samen de studio op en 2 uur later verliet ik haar weer.

Thuis gekomen las ik de vele berichten van Meesteres, hoewel het bij haar 3 uur later was. Was ze opgebleven om te horen hoe het bij mij gegaan was. Ze maakte zich wat zorgen omdat ik duidelijk langer weg bleef dan afgesproken. Wat is ze toch lief dat ze zo bezorgd is. Ik schreef haar een uitgebreid verslag met alle details. Nu de rush voorbij was voelde ik me schuldig naar Meesteres toe. Maar ik werd meteen op mijn plek gezet door haar. Alles was goed dit was onder haar controle.

De volgende dag kon ik bijna niet op staan, heel mijn lichaam deed pijn, mijn benen helemaal blauw en vol puntjes van de spiked paddle, mijn kontje en rug onder de striemen van de zweep en cane. Ik moest even grinniken, ik voelde me goed en ontspannen. Meesteres zorgt altijd voor me ook als ze er zelf niet is wat hou ik toch van deze wonderlijke vrouw.

foto (Mistress Mimic):  Miss Deviant

3 Reacties op De eerste keer betaald

  1. Je had ook gewoon nee kunnen zeggen. Het is niet dat je gedwongen werd om haar kut te likken. Ik snap dat het tijdens een sessie is. Maar je hebt een prachtige relatie waar veel ons jaloers op zijn en dan ga je er zo mee om, idioot!

    • Tja, klopt, vandaar dat ik me ook schuldig voelde na de sessie. Maar Meesteres verzekerde me dat het goed zat. Ik was er om te genieten en te ontspannen. We hebben het er al eens vaker over gehad en de grens ligt vooral bij zoenen op de mond. Om eerlijk te zijn was het moment toen ze me lief door de haren streelde na de zweepslagen intiemer.

  2. Mooi verhaal, maar misschien moet je de intieme details niet delen met de rest van de wereld. Ook als is het een Engelse meesteres en je schrijft in het Nederlands, er is al genoeg misconceptie in de BDSM gemeenschap.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*