Over de drempel … (House of Submission)

Ja, ik moest er inderdaad overheen stappen en mijn twijfels en schroom opzij zetten, maar ik heb er absoluut geen spijt van dat ik deze stap genomen heb. Even dacht ik nog om weg te lopen nadat ik aangebeld had, maar daar was geen tijd meer voor want de voordeur werd al snel open gedaan door meesteres Illucia, die ik herkende van de afbeeldingen op haar website. Ik werd vriendelijk verwelkomt en ze zei dat ik maar snel binnen moest komen vanwege het slechte weer.
Zij verontschuldigde zich met de mededeling dat ze zo bij me zou komen omdat ze het gesprek met een paar andere mensen even wilde afronden, maar dat ze wel een van de huisslaven zou sturen om mijn jas aan te pakken en dan kon ik alvast even in het rond kijken. Enkele seconden later kwam er al iemand bij me voor mijn jas en hij vroeg gelijk of ik iets wilde drinken terwijl we verder de ruimte in liepen.
Het zag er nog indrukwekkender uit dan op de foto’s van de website, echt prachtig hoor. Ik had mijn glas cola net in mijn handen toen de meesteres alweer bij me kwam en zich nogmaals voorstelde, waarna zij me vroeg wat mijn beweegredenen waren om deze avond te bezoeken. Ik vertelde in grote lijnen mijn verhaal en dat ik de meeste interesse had in rubber of latex kleding in combinatie met gasmaskers, maar leer vind ik ook erg geil want daar loopt mijn vriendin graag in rond. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd, want meesteres Illucia vertelde dat zij ook een grote passie had voor latex kleding, maar zij had ook veel kleding van leer en zij ging hier uitgebreid op in, door mij van alles te vertellen over de mogelijkheden, ik hing aan haar lippen door de boeiende manier van praten. Dat boeiende bleef nog even nawerken toen het woord bondage ter sprake kwam, iets wat mijn vriendin en ik ook erg opwindend vinden, maar wat me erg aanspreekt is het feit om machteloos te zijn en je lot te laten bepalen door de meesteres, mijn vriendin is namelijk nogal dominant ingesteld.
Maar waarom is je vriendin dan niet meegekomen, vroeg meesteres Illucia, zij werkt in een bejaarden huis, waar ze avonddienst had en vanwege het personeelstekort kon ze geen vrij krijgen helaas, maar ik moest haar vanavond wel uitgebreid informeren anders zou er wat zwaaien voor mij. Meesteres Illucia vond het ook jammer dat ze er niet bij kon zijn en vroeg me of er nog meer onderdelen binnen het BDSM kader waren die mijn interesse hadden en omdat ik nu toch alle schroom van me had afgegooid door de openhartige manier van praten door deze meesteres, vertelde ik dat ik nog wel enige dingen had waar ik wat meer over wilde weten.
Brand maar los dan, was haar reactie en ik begon te vertellen welke dingen mijn interesse hadden, tepel marteling, CBT, naalden, elektro spelletjes en natuurlijk ook het rubber vacuüm bed, ik had hier geen ervaringen mee maar het lijkt me geweldig spannend. Ik zag de twinkeling in de meesteres haar ogen toen ik dit had opgenoemd en zij ging er eens goed voor zitten op het bondage bed toen zij me tekst en uitleg gaf over deze onderdelen. Toen alles zo’n beetje besproken was wat ik wilde weten vroeg zij me waarom ik niets had gevraagd over zwepen. Ik vertelde haar dat ik daar, na het zien van veel SM filmpjes niet veel mee had omdat het meestal erg overdadig aan bod kwam. Maar ik kon me wel voorstellen, als het op een corrigerende manier gebruikt zou worden in een spel, hoe het zou zijn en dat ik er dan geen probleem mee zou hebben denk ik. Het was echter niet iets waar mijn voorkeur naar uit zou gaan. De meesteres bracht ook de mogelijkheid voor een workshop onder mijn aandacht omdat dit bij uitstek geschikt is om gezamenlijk met mijn vriendin de mogelijkheden voor beginners wat uit te diepen en enkele eenvoudige bondage technieken uit te proberen, waarbij ik dan mooi als model gebruikt kon worden, om het spel nog iets spannender te maken.
Het gesprek met deze, naar mijn mening, erg openhartige en menselijke meesteres zat er op, ik kon nog op mijn gemak de hele studio bekijken en als er mij nog iets te binnen zou schieten na het zien van al dit moois dan kon ik rustig nog even bij haar langs komen voor uitleg.
De meesteres ging naar iemand anders die net binnen gekomen was en ik ging met een heerlijk gevoel de rest van de studio bekijken en ik zag ook nog een paar prachtige lederen dingen hangen, toen ik dichterbij kwam zag ik dat het een bodybag was en een dwangbuis met masker eraan vast. Ik moest het even met mijn handen aanraken en de geur van leer kwam me te gemoed, heel even droomde ik weg met de gedachte om hier machteloos in opgesloten te liggen en mijn kleine onderdaan begon gelijk te groeien van deze geile gedachten. Ik kan me wel voor mijn kop slaan omdat ik zo’n angsthaas ben geweest, want dit had ik al een paar jaar eerder moeten doen. De buitenwereld zou het taboe, wat er over SM hangt, eens los moeten laten want de mensen die hier plezier aan beleven zijn echt niet “vreemd” hoor en er zit ook zeker geen steekje los. Toen ik alles bekeken had heb ik met een heerlijk gevoel afscheid genomen van deze meesteres en haar verteld dat ik binnenkort wel contact met haar zal opnemen om eens samen met mijn vriendin langs te komen voor een workshop. Haar antwoord was al even verrassend, doe het rustig aan en laat eerst alles even goed op je inwerken en bespreek alles goed met je vriendin en dan hoor ik je wel.

Het was een geweldige ervaring, die ik een ieder kan aanraden die met BDSM gevoelens rond loopt, dit Open Huis bij Studio House of Submission.

Bedankt meesteres en een vriendelijke groet van,
Roelof_h

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*