Meesteres Lisa in Dubai

Buiten is het koud, het regent het waait niets voor een echte Godin. Meesteres Lisa zit dan ook in het lekker warme Dubai. Waar ze zich lekker laat verwennen. Van luxe restaurants tot een dagje op een privé strand dat is de lifestyle dit past bij deze Godin. Natuurlijk zijn er ook een paar lokale slaven die het geluk hebben om haar te mogen dienen.

Daar blijft ze tot 1 december, daarna komt ze terug naar Antwerpen zodat je nog even de tijd hebt om je Meesteres te bezoeken. Zit niet wezenloos te staren tijdens het familiekerstdiner maar geniet van de gedachte dat je net bij je Meesteres geweest bent. Misschien heb je haar zweep markeringen nog op je lichaam of denk je aan het moment dat haar prachtige kontje je belette van te ademen tijdens de facesitting sessie.

Zorg dat je kerst leuk word en reserveer je sessie nu!

 

lisa9

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*