Exclusief: Dominatrix Lisa heeft een protégé

Dominatrix Lisa is een prachtige slanke Duitse Meesteres die haar momenteel in Antwerpen woont en daar ook haar slaven ontvangt. Ze is best wel kinky en voor heel veel in maar haar passie is Latex. In de meest prachtige outfits ontvangt ze haar subs die niets anders kunnen doen dan op hun knieën vallen en deze absolute godin van de dominantie aanbidden. Een sessie met Dominatrix Lisa is het hoogtepunt voor veel slaven. Maar nu is er nog iets beters. Dominatrix Lisa heeft Mistress Alice onder haar hoede genomen. Samen zijn bezorgen ze je een sessie waar je zelf niet had van kunnen dromen. Ze zijn beide kinky maar altijd dominant en maken je wildste dromen waar.

Neem snel contact op met Dominatrix Lisa:

 Herrin Lisa

Telefoon: +44 7425 766 373

 

lisa7

 
foto’s: Herrin Lisa

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*