De Holy Trainer

Na 6 lange weken was Meesteres eindelijk weer terug. Het is toch altijd wel een mooi moment als ze uit de taxi stapt en ik haar weer in mijn armen kan sluiten. Ik had heel de zaterdag hard gewerkt om het huis volledig op orde te hebben. Hoewel ze altijd wel wat aan te merken heeft had ik er deze keer extra veel vertrouwen in dat ze goedkeurend zou knikken bij binnenkomst. Ik had nog een grote bos bloemen gehaald en wat cadeautjes om het terug thuis feestje helemaal af te maken. Tevreden rondkijkend kwam ze binnen en deed meteen mijn sleuteltje om haar nek en ik kreeg mijn collar om. Terwijl ze de post bekeek mocht ik haar voetjes kussen. Ik was weer op mijn plekje en begon tevreden aan mijn taak.

Het was 2 maanden geleden dat ik voor het laatst toestemming gekregen had om te mogen komen van Meesteres en de laatste twee weken had ze me ook in mijn kooitje opgesloten. Ik was dus behoorlijk geil maar deed mijn best om niets te laten merken. Meesteres was moe en we gingen snel naar bed toe. Ik kroop lekker tegen haar aan, wat was het lang geleden dat ik haar kon knuffelen, voelen, ruiken met een glimlach vielen we snel in slaap. Rond 6 uur werd ik wakker van mijn kooitje die zonder genade mijn ochtend erectie in bedwang hield. Meesteres duwt haar kontje tegen mijn kooitje aan en ging langzaam op en neer. Ik kreunde even van frustratie maar durfde niet te bewegen uit vrees dat ze zou stoppen. Meesteres moest lachen en zei, ooo heeft mijn kleine jongen mij gemist. Meesteres leefde nog in Dubai tijd en stond op gelukkig mocht ik blijven slapen.

Toen ik een paar uur later neer beneden ging troef ik een heel andere Meesteres aan. Streng zei ze dat ze honger had. Snel kookte ik een ontbijtje voor haar klaar. Ik wilde samen met haar eten maar werd meteen naar de keuken gestuurd om daar te eten. Ik begon me meer en meer ongemakkelijk te voelen, ze was zo lief wat is er opeens gebeurd. De bel ging en ik ging zo snel mogelijk naar Meesteres. Ik moest een selectie zwepen halen, handboeien, tepelklemmen, haar favoriete strap-on en het ennema kit. Ik liep snel naar boven en verzamelde alles, ik nam mijn collar ook nog maar mee en ging me snel even wassen. Meesteres keek me aan wees op de tafel en ik wist dat ik alles netjes voor haar moest uitleggen.

joris-enemaZe nam de zweep en zonder genade begon ze te slaan terwijl ze me vertelde wat ik allemaal fout gedaan had terwijl ze weg was. Het bleek een hele waslijst te zijn. Zoals altijd had Meesteres gelijk. Ik voelde me steeds slechter. Uiteindelijk stopte de zweepslagen. Ik moest met mijn kontje omhoog liggen en mijn gezicht op de grond. Ik hoorde Meesteres naar de keuken gaan en wat rommelen in de kasten. Al snel voelde ik iets in mijn kontje gedrukt worden en het water begon in mijn kontje te stromen. Eerst voelde ik helemaal niets maar na een tijdje werd de druk hoger en kreeg ik kramp in mijn darmen. Meesteres zag dat ik het moeilijk had maar stopte niet. Ik kon niets anders dan smeken om te stoppen. Gelukkig kende ze deze keer wel genade en ik mocht naar de badkamer gaan. Ik rende naar boven en ik kon gelukkig alles net binnen houden tot ik het toilet bereikte. Ik zat nog maar half neer of het water spoot al weer uit me. Meesteres stond in de deuropening me uit te lachen. Uiteindelijk ging ze weg met de woorden, zodra er niets meer uit komt, kom terug naar beneden voor je tweede ennema. Ik zucht even en kon natuurlijk niets anders zeggen dan “ja Meesteres”.

Na zeker 10 minuten vertrouwde ik er op voldoende leeg te zijn en ging naar beneden. Meesteres wees naar de vloer en voor ik het wist stroomde het water opnieuw in me. Deze keer kon ik het wat langer volhouden maar uiteindelijk moest ik toch opnieuw smeken om te stoppen. Meesteres stopte maar ik moest blijven liggen. Met alle kracht die ik had kneep ik mijn kontje samen om alles binnen te houden. Mijn lichaam begon te trillen van de inspanning, mijn darmen deden pijn van de kramp maar het lukte. Meesteres schreeuwde dat ik elke drup die ik morste met mijn tong moest schoonmaken. Na een paar minuten begon de druk iets af te nemen. Opeens schreeuwde ik het uit van de pijn. Meesteres had de zweep met volle kracht neer laten komen op mijn kontje. Ik liet ter plekke bijna alles uit me lopen maar met een uiterste inspanning hiel ik het toch binnen. Ondertussen regende het zweepslagen over mijn hele lichaam. Opnieuw begon ik te smeken om naar het toilet te mogen. Meesteres gaf me nog 10 slagen en toen mocht ik gaan. Het duurde bijna 20 minuten voor ik leeg was en weer naar beneden kon gaan.

strap-on-madame-caramelIk kwam binnen en Meesteres zat daar met haar grote strap-on. Lachende zei ze dat ik de positie moest aannemen. Ik ging op de bank liggen met mijn kontje omhoog. Ik voelde wat kouds en daarna duwde Meesteres in 1 keer haar dildo bij me naar binnen. Opnieuw schreeuwde ik het even uit. Maar Meesteres begon me meteen hard te neuken en langzaam verdween te pijn en kwam het genot. Wat vind ik het toch lekker om zo door haar genomen te worden. Het duurde dan ook niet lang voor ik haar stoten tegemoet kwam door mijn kont naar achter te duwen tot ik haar buik tegen mijn kontje aan kon voelen. Na een paar minuten was Meesteres buiten adem en was het mooi geweest. Met spijt keek ik naar de grote rode dildo. Hij was net uit me maar ik miste hem nu al.
Ik moest alles opruimen en me daarna terug melden bij Meesteres. Ze hield de holy trainer chastity vast en zei. Met deze kan je reizen zonder sleutel ik wil dat je deze wisselt met de bon4 die je nu draagt. Voor je gedrag tijdens mijn afwezigheid word je 4 maanden opgesloten. Ik begon bijna te huilen ik was al 2 maanden niet klaar gekomen en nu nog 4 maanden dat is gewoon te veel. Ik wist dat ik niet mag onderhandelen over straf en dat deed ik ook niet. Wel begon ik te smeken om nog 1 keer te mogen komen voor ze me opsloot.

 

joris-holy-trainerTot mijn verbazing beval Meesteres me op mijn rug te gaan liggen. Langzaam begon ze me af te trekken. Zo je wil dus graag komen? Maar van wie is dit? van jouw Meesteres? Wie bepaald er wat er mee gebeurd? Jij Meesteres. Dus waarom zou ik je laten komen? Ik kon geen fatsoenlijk antwoord bedenken en begon te stotteren. Meesteres begon te lachen. Uiteindelijk zei ze je krijgt 1 kans. Ik tel tot 10 en dan kom je. Kom je eerder dan sluit ik je 6 maanden op kom je niet bij 1 dan kom je niet. Langzaam begon ze te tellen en ik had meteen al alle moeite om niet bij de eerste tel al te komen. Ik sloot mijn ogen om niet meer opgewonden te geraken van mijn mooie Meesteres. Met heel veel moeite hield ik het vol. 3..2..1 op 1 spande ik mijn spieren aan en 2 maanden zaad spoot meteen over me heen. Meesteres moest lachen, wow 2 maanden is wel heel erg veel. Ik ben benieuwd hoe 4 maanden er uit zal zien. Ik mocht douchen en toen ik terug was moest ik meteen de holy trainer aan doen. De grote sleutel ging meteen om haar nek en tussen haar borsten.
De volgende dag vloog ik naar huis. Wat was ik zenuwachtig bij de security er was een enorme wachtrij en hoe langer ik er stond hoe meer ik er van overtuigd was dat ze me zouden aanhouden om met een chastity te reizen. Uiteindelijk was ik aan de beurt en…. helemaal niets ik mocht meteen doorlopen.
Nu ben ik weer in Eindhoven in mijn holy trainer, deze doet een stuk meer pijn dan de bon4 maar ik zal er wel aan wennen. er zit niets anders op dan de 4 maanden straf uit te zitten voor Meesteres. Zolang ze foto’s als deze doorstuurt van mijn sleuteltje dan hou ik het wel vol.

 

madame-caramel-key

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nieuw! Holy Trainer v3 2018

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*