Femdom Ball 2016

Maandag ochtend kwam in Londen aan na Meesteres 2 weken niet gezien te hebben. Ik had nauwelijks geslapen en Meesteres begon honderd uit te praten. Uiteindelijk had ze door dat ik met heel veel moeite mijn ogen open kan houden en ik mocht even gaan slapen. De volgende dag gingen we naar Winchester waar haar jongste zusje trouwde. Dat was heel gezellig en Meesteres genoot duidelijk van het feest. We keken elkaar regelmatig aan want wij zijn de volgende die trouwen in de familie. Ik hou van trouwfeesten ik word er vrolijk emotioneel van. We sliepen in een prachtig hotel waar we ook een klein beetje gespeeld hebben.

maidsDe rest van de week werd steeds onrustiger. Ze had alles wel onder controle maar er gebeurd toch van alles de dagen voor het bal. Zo zegde er 1 van de modeshows af en was er een probleem met de muziek. Ze loste alles op maar de sfeer in huis was toch gespannen. We hebben niet gespeeld ik kon niet zoveel doen, ik diende haar vooral zo goed als ik kon.

Zaterdag de dag van het Femdom ball  was Meesteres al om 6 uur op ze kon niet meer slapen, gelukkig liet ze me nog een paar uur liggen. Rond 11 uur begon het circus. De eerste sub kwam langs om de nieuwe sm meubelen op te halen. Het was een komen en gaan in huis om alles naar de locatie te brengen. Om 1 uur kwamen de eerste sissies binnen. Meesteres had ze allemaal een prachtige roze jurk gekocht. In totaal koste het 2 uur om iedereen opgemaakt en aangekleed te krijgen maar het resultaat mag er zijn.

wesa_and_meAlle dames met de taxi naar de locatie en Meesteres en ik waren even alleen. Ze nam even een momentje. We knuffelden even en toen mocht ik haar voetjes aanbidden. Vol overgave ging ik voor mijn taak en ik zag dat Meesteres ontspande. Na 10 minuten was het onze buurt om ons aan te kleden. Meesteres had een prachtige blauwe jurk en ik moest net als de andere slaven volledig in het zwart. Nog even een foto en we gingen er voor.

Ik zag voor het eerst de locatie, wow wat ongelooflijk mooi. Klassiek Engels met een extra ruimte waar alle sm meubels stonden. De staf was volop aanwezig en klaar voor de avond. Het duurde niet lang of de eerste gasten begonnen binnen te komen.  Meesteres en ik gingen naar een aparte ruimte. Waar ze even ontspande en ik nog even lekker haar voetjes kon masseren. Toen de meeste mensen binnen waren maakte ze haar entree. Iedereen keek naar haar en wilde haar begroeten. Ik ging een paar meter achter haar staan om ruimte te maken. Meesteres begon te stralen en genoot zichtbaar van alle aandacht. Klokslag 7 uur werd het bal officieel geopend door Meesteres Evilyne gevolgd door de prachtige zang van Vivienne Lamour.

De hapjes werden rond gebracht en iedereen begon gezellig te praten. Na een uur opende Meesteres de speelruimte en vele Dames wilden eens de nieuwe speeltjes uitproberen. Vooral de dames van de House of Sinn waren volop in de speelruimte te vinden.sinn Het was gezellig en druk er werd gelachen en gespeeld. Ik zag Meesteres ontspannen, het was een succes.

Om 12 uur was het afgelopen maar geen getreur bijna iedereen ging mee naar de after party. Daar ging het meteen een stuk wilder aan toe. De jongens moesten naakt, de dames genoten van het hardere spel. Meesteres was moe en een beetje dronken. Ze speelde was met de slaven de speciaal voor haar waren gekomen maar liet mij links liggen. Ik wilde zo graag even spelen maar ik snapte het wel. Het ging niet om mij, het was Meesteres haar avond. Om 2 uur kon ze amper nog op haar benen staan en gingen we naar huis. Zoals altijd ging ik op mijn knieen naast het bed zetten tot ze toestemming zou geven om bij haar in bed te kruipen. Ze ging liggen en 2 seconden later begon ze luid te snurken. Ik heb nog een half uur gewacht en toen bij haar in bed gekropen ook al had ik geen toestemming. Ik kroop tegen haar aan en fluisterde in haar oor dat ik trots op haar was en van haar hield. Ze kreunde even “I love you too” en toen vielen we beiden in slaap na een lange dag.

1 Reactie op Femdom Ball 2016

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*