Kinky weekend met Meesteres

Hoewel onze vakantie vakantie fantastisch was hebben we niet zo heel veel gespeeld. Meesteres haar dochter sliep bij ons op de kamer en dat zorgt ervoor dat we heel weinig mogelijkheden hadden. Zo af en toe wel kinky sex maar hoewel ik een volle tas met zwepen en speeltje mee genomen had hebben we die tot mijn spijt niet kunnen gebruiken.
Madame CaramelNa een weekend zonder Meesteres in Eindhoven vloog ik op maandag terug naar Londen. Na de vakantie had ik zo ongelooflijk druk dat ik nergens tijd voor had. Op donderdag vond Meesteres het genoeg en toen ik thuis kwam van het werk moest ik mijn laptop in mijn tas laten en mijn collar omdoen. Meesteres pakte haar favoriete zweep er bij en begon mijn rug te bewerken. Ik weet niet wat het probleem was maar ik kon het niet handelen. Ik begon te trillen en te shaken bij elke slag. Meesteres vroeg of ik ok was en met heel veel moeite kon ik ja zeggen maar het lukte niet, het deed te veel pijn, ik kon mijn geestelijk niet ontsnappen. Meesteres had gelukkig medelijden met me. Ik voelde me zo slecht en minderwaardig, normaal kan ik altijd nemen wat Meester me geeft maar nu lukte het gewoon niet. Meesteres ging tv kijken en kuste haar voetjes na een half uur begon ze me te aaien. Ik voelde haar liefde voor me ze knuffelde me even en duwde me terug naar haar voetjes. Volkomen gelukkig begon ik aan mijn taak om haar te aanbidden.
Op zaterdag kwam een goede vriendin op bezoek Domina Orchid. Orchid is prachtige donkere vrouw met een topfunctie in Londen. Ze lijkt een beetje op Meesteres en ik heb al sinds ik haar voor het eerst ontmoet heb een zwak voor haar. Behalve een zakenvrouw is ze ook een uitmuntend Meesteres. Ze is gespecialiseerd in mindcontrol en heeft ook een opleiding als hypnotiseur voltooid. Ze is een vaste columnist voor zustersite strictnurse en zal binnenkort ook een gastcolumn schrijven voor TKW. We hadden een gezellige vanilla avond. Meesteres ging naar de badkamer en ik moest mee om te helpen. Toen ze klaar was ging ze naar de slaapkamer en ging naakt op het bed zitten. Het commando was simpel “boy pleasure me”. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk met de deur die wagenwijd openstond. Maar natuurlijk deed ik meteen wat Meesteres van me verlangde. Al snel begon ze te kreunen en ze maakte wat meer lawaai dan gebruikelijk.

Opeens hoorde ik bij de deur “that looks fun” ik wilde me omdraaien maar Meesteres duwde haar benen samen en trok mijn hoofd aan mijn haren diep in haar. Ik vond het wel spannend en ging vol overgave verder. Meesteres kwam al snel vol overgave klaar. Ik was buitenadem en lag op de grond bij te komen. Meesteres riep Orchid bij haar en samen lagen ze op het bed. Meesteres lachte even en zei toen, jouw beurt.

Orchid aarzelde even dat kon toch niet. Maar Meesteres zei, gebruik hem, hij is van mij en doet wat ik zeg. Ik zat met grote ogen te kijken, er werd duidelijk niet naar mijn mening gevraagd. Orchid ging liggen en Meesteres haf mij een handsignaal. Ik twijfelde even, eigenlijk wil ik niemand anders plezieren dan Meesteres, maar ze wil dat ik het doe. Ik kreeg een kwade blik van Meesteres mijn kant op en ik dacht als Meesteres het wilt dan doe ik het. Orchid was zo anders dan Meesteres, ze rook anders, smaakte anders en reageerde anders op mijn aanrakingen. Meesteres begon haar te kussen en haar borsten te strelen. Ik vond het wel heel spannend en ging er volledig voor.

Meesteres Orchid ontspande zich en haar klitje zwelde op en ze werd helemaal nat. Ondertussen was ik hard als steen en Meesteres stapte van het bed en begon me langzaam af te trekken. Orchid maakte steeds meer lawaai en kwam hard klaar op dat moment begon Meesteres hard op mijn ballen te slaan. Ik schreeuwde het uit van de pijn en Orchid duwde mijn hoofd diep in haar tot ze haar volledig genoten had van haar orgasme. Meesteres kneep ondertussen mijn ballen tot moes tot haar orgasme klaar was. Toen trok ze me van Orchid af en moest ik haar voeten kussen. Mijn ballen deden zoveel pijn maar met plezier kuste ik Meesteres haar voetjes, wat een topvrouw is ze toch.
De volgende dag gingen we naar Londen Alternative Market, een fetish markt in Londen. Iedereen die iets verkoopt in de fetisj wereld staat er. Meesteres keek streelde met haar hand over al het leer. Opeens lachte ze en pakte een soort lederen sjambok op. Koop dit voor mij, ik keek naar het speeltje en voelde angst en opwinding. We kwamen er bevriend koppel tegen en de komende uren was het super gezellig. Toen het op zijn einde liep zei Meesteres laten we naar de dungeon gaan. Het koppel ging mee en keek hun ogen uit naar de enorme collectie die Meesteres heeft. Na een paar uur moesten ze naar een afspraak en bleven Meesteres en ik allen achter. Ze zei, ik wil de nieuwe zweep uittesten.

 

Enige ogenblikken later zat ik vastgebonden aan het kruis en begon Meesteres me te bewerken. Wat een pijn! Dit is veel erger dan de Joriszweep, het start met een scherpe pijn maar dan kom het gewicht er in waardoor het zo ongelooflijk veel pijn doet. Hoewel ik niet stil kon zijn en blij was dat ik vastgebonden stond kon ik het deze keer wel hebben. Meesteres begon steeds harder te slaan en de pijn was buiten alle proporties maar ik kon het hebben. Ik was zo blij dat ik het kon nemen. Uiteindelijk begon Meesteres uit volle kracht te slaan, ik stond bijna te glimlachen dat ik het kon hebben. Toen sloeg ze me vol op mijn zijkant, ik schreeuwde het uit van de pijn. Ik hoorde haar ademhaling versnellen en ze sloeg meer en meer, harder en harder. Ik moest mijn uiterste best doen om niet te panikeren. Ik wilde om genade smeken dit was te veel, dit is niet menselijk meer. Maar ik hoorde hoe ze genoot, opgewonden ze was, Jorisik kon het niet opbrengen om te smeken om genade. Ze genoot zo erg, ik moest dit zien vol te houden. Uiteindelijk stopte ze en maakte ze me los. Ik kon amper op mijn benen staan en viel vol overgave op haar schoot. Ze streelde me en vertelde me hoe trots ze op me was. Ik voelde me gelukkig, geliefd wat een Meesteres heb ik toch!

 

Joris

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*