De laatste tickets voor Femdom Ball in Londen

femdomball-2016
femdomball-2016

Londen staat bekent om zijn vele fetish/femdom feesten. Wat nog miste was een chique evenement. Verleden jaar organiseerde Madame Caramel voor het eerst het Femdom Ball. Alle dames in prachtige gala jurken en de mannen netjes volledig in het zwart. Voor een keer geen naakt, geen korte rokjes maar prachtige gewaden. Natuurlijk hadden vele dames een kinky twist door hun jurk in Latex of Leer te laten maken.  Verleden jaar was alles volledig uitverkocht waardoor de plannen om er een jaarlijks evenement van de maken gelukkig door konden gaan.

Dit jaar, een nieuwe locatie, nog mooier nog chiquer, nog maar champagne nog betere acts. Dit alles vind plaats op 8 oktober. De tickets waren in een paar weken volledig uitverkocht. Na onderhandeling met de zaal is er gelukkig een oplossing gevonden waardoor 20 nieuwe plaatsen voor de dames gecreëerd konden worden. Deze zijn deze morgen in de verkoop gegaan en daarna is het echt afgelopen. Heb je nog geen ticket voor het evenement van het jaar, grijp dan nu je kans! Uit Nederland komt Mistress Saint Lawrence en uit België komt Fetish Liza. Ben je een man alleen, neem dan contact op met de organisatie en met een beetje geluk kan je een internationale top Meesteres dienen.

femdomball

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*