BDSM Verhaal: Straf is zonder safeword

Het was volledig donker in de kelder waar Meesteres me heeft achtergelaten voor de nacht. Mijn hele lichaam was warm en deed pijn van alle cane en zweepslagen. Gelukkig was de gag eindelijk uit mijn mond gehaald. Ik heb gesmeekt om me te laten gaan maar ze luisterde niet, waarom zou ze, hier had ik ook omgevraagd.

Het begon allemaal een paar weken geleden. Ik had een lastige dag op het werk en ik kwam moe en aangebrand terug thuis. Mijn vrouw/Meesteres stond op me te wachten of ik even de bak buiten wilde zette, naar de winkel kon gaan om maandverband te halen en daarna kon koken voor haar. Of ik ook nog kon opschieten want ze had honger.

Ik keek haar met grote ogen aan en zei, ik heb een drukke dag gehad ik wil eerst wat drinken. Ik ging met een biertje op de bank zitten en tot mijn verbazing begon ze niet met zeuren, maar een half uur later kwam ze de kamer binnen met een bord warm eten en een nieuw biertje. Ze zette het voor me neer zonder iets te zeggen. Ik had honger en begon meteen te eten. De rest van de week hadden we het beiden druk en leefde we wat langs elkaar heen.

Uiteindelijk was het weekend en ik dacht even lekker lang uit te slapen en een dagje heerlijk relaxen. Daar dacht Meesteres anders over, om 8 uur werd ik uit bed getrapt. Met veel moeite werd ik wakker en keek haar vragend aan. Slaaf ik je wil je op je best vandaag, er ligt een lijstje klaar beneden doe je halsband om en begin. Grommend zei ik ja Meesteres en ging aan de slag. Wauw wat een lijst daar ga ik heel de dag mee bezig zijn. Met veel tegenzin begon ik er aan. Eerst ontbijt voor Meesteres, de afwas, het huis poetsen, boodschappen doen, gras afrijden er kwam geen einde aan.

Meesteres liep terwijl ik bezig was een beetje te bellen met haar vriendinnen. Ik hoorde haar iedereen uitnodigen om deze avond naar ons te komen. Ik had al afgesproken met mijn vrienden om naar het voetbal te kijken bij ons vanavond. Toen ze klaar was zei ik snel dat mijn vrienden kwamen. Ze keek me aan, sloeg me vol het in het gezicht en zei, afzeggen dan ik heb je nodig om ons te bedienen. Als je klaar bent met je klussjes, douchen en beneden op me wachten.

Beneden was onze kelder, het was niet groot, maar wel geluidsdicht en dus ideaal om te spelen. Ik keek haar even aan geïrriteerd aan. Heel de dag klussen voor haar, vanavond geen voetbal en nu nog straf ook. Ik zuchte diep en zei ja Meesteres.

2 uur later was het zo ver, ik was klaar met alles, ik douchte en liep naakt naar de kelder, het was er zoals altijd koud en vochtig. Meesteres liet me nog ruim een uur wachten, tot ze beneden kwam. Ze had een leren jurk aan met een witte blouse, heel hoge hakken en haar haar was opgestoken. Wauw wat zag ze er streng en prachtig uit, ik werd meteen hard. Slaaf strafpositie, we hebben beneden een bankje die we gebruiken zodat ze me eenvoudig kan slaan.

Meesteres was niet tevreden met me, mijn houding moest anders, al heel de week had ik een arrogante houding. Ik luisterde niet, ik deed het half/half, ik zuchtte, ik steunde, ik had niets goeds gedaan. Ik moest er zijn om haar leven beter te maken, ze moest altijd op de eerste plaats komen. Ook al was ik moe en had ik mijn dag niet, haar plezier kwam altijd eerst. Ik luisterde naar haar en voelde me steeds slechter, hoe had ik me zo kunnen gedragen. Ik hou van haar ze is een prachtige vrouw, ik hou er van dat zijn mijn leven controleert. Ik hou van onze femdom relatie wat was ik toch een sukkel.

Meesteres vroeg hoe ik het goed zou maken. Ik zei dat het me speet, dat ik snap dat ik haar teleurgesteld heb en smeekte haar om me te straffen zodat ik het nooit meer zou vergeten. Meesteres lachte even, o als ik klaar met je ben zal je het idd nooit meer vergeten. Ze nam de Dragon Cane in haar handen en zei 50 om het goed te maken. Ik hoopte dat ze het zacht aan zou doen ze had hem 1 keer eerder gebruikt en ik moest toen mijn safeword gebruiken na 5 slagen.

Ik hoorde Meesteres de cane een paar keer door de lucht zwiepen, ik werd steeds zenuwachtiger, ik had straf nodig maar 50 is gewoon te veel. Opeens was er een explosie van pijn, ik schreeuwde het uit van de pijn, dit was te erg, niet zonder opwarmen, nee nee aub Meesteres. Meesteres antwoordde steenkoud als je niet telt en me bedankt begin ik opnieuw. Met veel moeite kreeg ik mijn adem onder controle en zei, 1 dank u Meesteres. De woorden kwamen net mijn mond uit en een nieuwe slag misschien nog wel harder landde op mijn kont. Een oerkreet ontsnapte uit mijn mond en ik riep, rood, rood, rood, stoooooop!!!!!

Meesteres kwam voor me staan en keek me meewarig aan. Dit werkt niet als ik je niet kan straffen dan ga je nooit veranderen en ik heb genoeg van je slechte gedrag. We zouden geen safeword moeten hebben met straf, dat moet je maar gewoon ondergaan. Ik keek haar aan en begon te huilen, het doet zo’n pijn Meesteres, dit is gewoon te erg. Ze vroeg was je gedrag fout? Ja Meesteres. Verdien je deze straf? Ja Meesteres, fluisterde ik. Dus wat zeg je dan?…. A.u.b. Meesteres straf me verder. Wat als je weer te zwak bent? Straf me Meesteres wat ik ook doe of zeg. Haar stem veranderde, weet je het zeker vroeg ze bijna sensueel. Wil je, je safeword opgeven, ik ga je pijn doen als nooit te voren. Ik zal niet stoppen tot ik geloof dat je beter bent, of het er nu 50, 100 of misschien wel 1000 slagen nodig zijn.

Ik begon nu vol te huilen en bracht alleen uit, ik vertrouw je, ik hou van je, straf me ik heb het verdiend. Meesteres lachte nu breeduit en zei, ok omdat je het zo lief vraagt, krijg je nog een kans. Op dat moment bracht ze de cane met volle kracht neer op mijn kont. Ik deed mijn uiterste best om alles in me te houden en dat ging me aardig af. Meesteres begon steeds sneller te slaan en na 10 slagen begon ik te schreeuwen en te smeken om te stoppen. Meesteres stopte ook en ik had even tijd om op adem te komen. Wat een pijn, ik hoorde Meesteres rommelen in de speeltjes kast en even later kreeg ik de penis gag diep in mijn mond geduwd. Zo nu moet ik ten minste je stom gezeur niet meer horen.

De slagen gingen door en door en de pijn werd steeds intenser, maar ik lag volledig vastgebonden en kon niets anders dan deze ondraaglijke pijn ontvangen. Meesteres stopte weer en ik hoorde haar zwaar ademen. Ze kwam voor me staan en liet de bloedspatten op haar witte blouse zien. Slaaf dat is jouw schuld mijn favoriete blouse verknoeid omdat ik jouw moest straffen. Ze begon zich helemaal uit te kleden, verliefd keek ik haar aan, wat is ze toch mooi mijn Meesteres. Ze begon zich langzaam te vingeren en duwde dan haar vingers onder mijn neus. Haar vrouwelijke geur maakte mijn verlangen naar haar zo groot en ik werd weer steen hard.

Ze kwam achter me staan en ging met haar handen langs mijn bezweette lichaam. Ik ben nog niet klaar met je, maar ik ga de gag uit je mond halen en ik wil geen geluid meer van je horen. Ze maakte de gag los en liet die op de grond vallen. Ze pakte een single tail van de muur. Je weet het geen geluid en met volle kracht sloeg ze me tussen mijn schouders. De pijn was scherp en zo intens maar op de 1 of andere manier kreeg ik het voor elkaar om niet te schreeuwen. Meesteres begon een ritme op te bouwen en sloeg en sloeg met de zweep. De pijn die eerst ondraaglijk was begon ik te verwachten en te verwelkomen. De pijn voelde nu vertrouwd en onderdeel van me. Ik voelde de kracht van Meesteres naar me te stromen. Ik voelde me van haar. Ik was gelukkig. Mijn lichaam verslapte en ik weet niet wat er daarna gebeurde maar toen ik opkeek was Meesteres mijn gezicht mijn een koud washandje aan het wassen.

Hey zei ze met een glimlach je bent weet terug hoorde ik haar zeggen. Alles kwam vertraagd binnen. Ik keek met een glimlach naar haar en zei, ik hou van je. Ze antwoordde dat weet ik slaafje. Ze stond op en liet me vastgebonden liggen en zonder iets te zeggen ging ze weg, deed het licht uit en daar lag ik dan. Ik hoorde de deurbel gaan, haar vriendinnen waren er. Ik dacht als ik maar geen straf krijg omdat ik ze niet kan dienen vanavond en voelde me langzaam in slaap zakken.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Gelukkig Nieuwjaar

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*