Bdsm verhaal – Ik ben veilig

Er kriebelt iets aan mijn neus. Mijn hoofd is nog duf van de slaap. Ik open mijn ogen maar zie niets, terwijl ik mijn hand naar mijn hoofd probeer te brengen merk ik dat ik vast zit. Paniek schiet door me heen, onbewust beweeg ik beide armen, mijn polsen zitten vast. Mijn benen zitten niet vast merk ik terwijl ik wild om me heen schop. Een hand streelt mijn hoofd, zachtjes. Ik ruik jou, je eigen kenmerkende geurtje. Direct kalmeer ik, ik ben bij jou, ik ben veilig. Rustig adem ik in en uit, voel het gevoel van paniek mijn lichaam verlaten.

 

Jij beweegt op het bed, het matras beweegt onder me. Mijn oren spitsen zich, ik hoor de wind door de bomen waaien. Het raam staat op een kiertje, een eenzame uil laat zich horen.

Je zegt niets, ik zeg niets, geduldig wacht ik af. Ik haat blinddoeken, dat weet je. Toch vind ik het nu niet zo erg, we zijn alleen. Een zachte bries streelt langs mijn tepel, plagerig blaas je hem hard. Vederlicht kras je met je nagel langs de ronding van mijn borst, kippenvel trekt over mijn huid. Je ademhaling klinkt zwaar, ik hoor dat je opgewonden bent.

Naakt, gebonden en geblinddoekt lig ik op bed, ik voel je lichaamswarmte en probeer je plagend met mijn benen te strelen.

 

Harde snijdende pijn, een gil verlaat mijn mond wanneer ik de pijn op mijn been voel.

Ik voel het gloeien, mijn huid een beetje zwellen, het brand na.

Onbewust kronkel ik een beetje, ik hoor je zachtjes grinniken al weet ik niet waarom.

Je zachte streling haalt iets van de pijn weg. Ik spreidt mijn benen wanneer ik je handen op mijn dijen voel, wil het je gemakkelijker maken. Opnieuw hoor ik je grinniken, je handen verlaten mijn dijen en opnieuw voel ik de scherpe pijn. Ditmaal gloeien beide benen, je lijkt mijn beweging af te straffen. Ik besluit doodstil te blijven liggen ongeacht wat je doet. Doelbewust sluit ik mijn ogen en probeer ik aan andere dingen te denken. De tranen branden in mijn ogen door de pijn. Scherpe pijn vind ik niet leuk, niet fijn, jij weet dat.

 

Je lippen raken mijn huid, warm en vol voel ik ze net boven mijn navel. Een spoor van kleine kussen geef je over mijn lichaam. Ik hoop dat je mijn tepels niet vergeet, maar durf niet te bewegen uit angst weer de scherpe pijn te voelen. Een klap op mijn tepels zou te veel pijn doen.Je gegrinnik maakt me bang, normaal hou ik van je lach. De pijn komt onverwachts, wel mijn tepels maar niet zoals ik dacht. Hard voel ik je knijpen, een pijnlijke kreun hou ik niet tegen. Ik mopper zachtjes dat je gemeen bent. Opnieuw hoor ik je grinniken, harder nu, vlak bij mijn oor. Zachtjes bijt je in mijn oor lelletje, kus je me net achter mijn oor. Genietend slaak ik een zucht, je weet dat dat mijn soft spot is. Je lippen verplaatsen, kussen langzaam naar beneden langs mijn nek. Ik voel je tong op mijn sleutelbeen, je sabbelt op me maar niet op de plaats waar ik het wil.

 

Je lippen verlaten mijn huid, ik mis ze direct. Verlangend beweeg ik mijn heupen. Ik hunker naar jouw aanraking.Een koude zoete sensatie raakt mijn lippen, automatisch open ik ze waarna ik je vinger naar binnen voel gaan. Ik proef koude, zoete wijn. Gulzig zuig ik aan je vinger, draai mijn tong erom heen en probeer je op die manier te verleiden tot meer.

Het matras beweegt, je staat op. Doffe geluiden van je voeten op de vloer laten me weten dat je rondloopt. Ik hoor niet waarnaar toe. Mijn benen gloeien, mijn tepels doen zeer en ik voel dat ik vochtig ben van opwinding.Ik wil je zien, zien waar je heen gaat, wat je doet en hoe je naar me kijkt. Ik wil je met mijn ogen verleiden, mijn handen over je lichaam laten gaan en je al het genot geven dat je aankan. Ik wil de controle maar toch geniet ik ook van het gevoel van onmacht. Het lijkt een eeuwigheid te duren, eindelijk hoor ik je stappen weer dichterbij komen.Je buigt over het bed, ik voel de lucht bewegen bij jouw beweging.

Mijn polsen worden losgemaakt van het bed, je tilt me omhoog. Onwennig, onzeker sta ik op. Bang om te vallen over iets terwijl ik weet dat er niets ligt. Ik vertrouw jou, laat me leiden en voel hoe je mijn armen boven mijn hoofd trekt. Het geluid van haken die dichtklappen, een korte ruk met mijn armen verteld me dat ik opnieuw vast zit. Ik sta ergens in de buurt van het bed want ver zijn we niet gelopen. Je neuriet zachtjes een liedje van Enya, loopt om me heen maar raakt me niet aan. Mijn tepels verharden door de windvlaag die van het raam komt.

 

Weer hoor ik dat verduivelde gegrinnik van je, direct daarna voel ik de stroken op mijn billen komen. Ik kreun zachtjes, probeer me voor te bereiden op meer. In een snel tempo voel ik hoe jij mijn billen, benen en rug bewerkt. Mijn huid gloeit, ik bijt op mijn onderlip en tel in gedachten tot 10. Als een mantra blijf ik in mijn hoofd tot tien tellen terwijl de klappen op mijn lichaam terecht komen. Jij geniet, ik weet het, merk het aan hoe je om me heen beweegt.

In gedachten zie ik je om me heen dansen, geconcentreerd kijkend naar wat je met mijn lichaam doet. Ik grinnik, het idee van jou dansend om me heen wordt steeds idioter waardoor ik onbewust begin te lachen.

 

‘Gloeiende godv…’de flogger heb je verruilt voor een cane. Je lacht hardop door mijn korte vloek. Mijn mantra start opnieuw, 1 Mississippi, 2 Mississippi..

Je speelt met me, doet me pijn maar wisselt het af door het genot van je zachte handen over mijn gloeiende lijf.

Mijn tepels, benen, billen, rug, buik, mijn lichaam staat in brand door je. Gegeneerd voel ik druppeltjes vocht langs mijn dijen lopen, ik hoop dat je het niet ziet. Je handen strelen mijn dijen, rakelings langs de druppeltjes ga je omhoog. Gespannen wacht ik tot je me daar raakt, hoop ik dat je me daar raakt.

 

Ja, eindelijk, je vingers. Mijn opwinding groeit nog meer wanneer je me zachtjes over mijn lipjes streelt. Doelbewust duw je een vinger naar binnen, mijn heupen komen je tegemoet.

In een razendsnel tempo begin je me te vingeren, ondertussen nog steeds aan het neuriën.

De kamer vult zich met mijn zware ademhaling, gekreun en gesmeek om door te gaan. Je brengt me tot het randje en stopt. Ik zeg niets, scheld in gedachten maar hou verstandig mijn mond. De flogger die daarna vol mijn kutje raakt zorgt wel voor een duidelijke scheldpartij.

Je lacht, geniet van mijn pijn en frustratie. 5 klappen krijg ik vol op mijn kutje, het doet pijn maar toch ben ik ook blij met de aanraking. 2 vingers duw je hard naar binnen om me weer opnieuw naar het randje te brengen. Opnieuw hijg ik, kreun ik, vraag ik om meer en kronkel ik op je vingers. Opnieuw stop je voordat de verlossing er is.

Je maakt de haken los, begeleidt me naar het bed waar je me op de rand laat zitten.

Mijn armen zet je vast achter mijn rug waarna je met 1 hand mijn haar grijpt. Ik kan niet anders dan volgen waar jij mijn mond heen leidt. Ziltig, warm. Ik open mijn lippen en voel hoe je diep in mijn mond stoot. Je gebruikt me, houdt mijn hoofd daar waar je hem hebben wil en stoot diep in mijn keel. Ik probeer zo goed mogelijk door mijn neus adem te halen, voel al snel kwijl uit mijn mond op mijn borsten lopen. Een zachte kreun verlaat jouw mond, een glimlach kan ik niet onderdrukken. Jij voelt het waarschijnlijk want ineens duw je nog verder door, mijn neus tegen je lijf, geen zuurstof mogelijk Ik paniek licht maar weet dat je op tijd terug trekt.

 

Je laat mijn haren los, de lucht verplaatst waardoor ik weet dat je een stap naar achteren doet. Je buigt voorover en automatisch open ik mijn mond. Je grinnikt terwijl ik je over mijn schouder de boeien los voel maken. Opnieuw trek je me mee naar een andere positie.

Polsen aan het hoofdeind vast. Je zegt niets maar duwt en trekt net zo lang aan me tot ik in de voor jou juiste positie zit. Voorover gebogen met mijn billen in de lucht en mijn benen netjes gespreid. Zonder verdere omhaal voel ik hoe jouw lul diep in mijn kutje stoot. Je ballen kletsen bij elke stoot tegen mij aan. Een pijnscheut schiet door mijn hoofd wanneer je mijn haren vastpakt en mijn hoofd naar achteren trekt.

Ik ben opgewonden, drijfnat. Soppende geluiden zijn duidelijk hoorbaar.

Smekend vraag ik of ik mag, ik kan het niet lang uitstellen en wil zo graag.

Een grom van jou vat ik op als ja waarna ik het orgasme los laat gaan. Mijn tenen krullen, spieren spannen en snikken die ik niet als de mijne herken verlaten mijn mond.

Je eikel klopt in me, een  dierlijk gegrom klinkt voor mij ver weg terwijl mijn eigen orgasme de jouwe opwekt. Ik melk je leeg met mijn spieren en voel hoe je hard klaar komt.

 

Uitgeput laat jij je voorover vallen, je ligt half op me en voelt mijn lichaam trillen en schokken.

Onze ademhaling komt langzaam tot rust waarna je mij losmaakt. Ik hoor een klik, waarna je de blinddoek weghaalt. De klik was het licht, het is donker wanneer ik weer kan zien.

Nog nagenietend kruip ik dicht tegen je aan, je hartslag rustgevend onder mijn oor. Mijn hand kriebelend door het beetje borsthaar dat je hebt. De laatste gedachte die door mijn hoofd gaat voordat ik in slaap val. ‘ Ik ben veilig..’

 

Ingestuurd door: Innocentlylovely

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*