Vakantie met Meesteres

bloemenDaar stond ik dan te wachten op Schiphol met een grote bos bloemen in mijn handen. Natuurlijk had het vliegtuig vertraging en het duurde daarna nog een uur voor ik eindelijke Meesteres weer in mijn armen had. Ze zag er een beetje over verhit uit maar zoals altijd blijf ik verbaasd over hoe mooi ze wel niet is. De volledige weg naar huis was 1 lang verhaal van wat ze nu weer allemaal uitgespookt had in Dubai. Met een kleine glimlach hoorde ik alles aan.

Madame CaramelThuis gekomen was ze gelukkig onder de indruk van al mijn werk dat ik gedaan had om het nieuwe huis als een thuis te laten aanvoelen. Meesteres wilde meteen het bad uittesten en toen ze eenmaal in bad zat ontspande ze en werd eindelijk aandacht aan mij gegeven. Ik vertelde haar dat ik moe was, dat de chastity nog nooit zoveel pijn deed maar dat ik vooral heel blij was om eindelijk weer bij haar te zijn.  Meesteres vertelde me dat ik heel de vakantie opgesloten zou blijven maar als ik goed voor haar was ik na de vakantie er uit mocht.

Hoewel de frustratie enorm was zeker nu Meesteres bij me is kon ik er wel mee leven. Ik wilde alleen bij haar zijn. De volgende dag  moest ik werken terwijl Meesteres vooral ruste. Die nacht lekker tegen haar naakte lichaam aan gekropen. Mijn cb6000 kooitje was natuurlijk veel te klein en de pijn was enorm het was alsof iemand er een mes instak.  Ik stond op en ging even door het huis lopen om de boel te kalmeren.

slaaf jorisDe volgende dag, moest ik ’s ochtend nog werken maar in de middag hadden Meesteres en ik alle tijd om de laatste voorbereidingen voor de vakantie te doen. Ze had de vorige nacht last van mijn ruwe voeten dus ik moest maar een pedicure hebben. Ik vond het maar een raar idee, maar toen ik eenmaal in de massagestoel zat en mijn voetjes lekker gemasseerd werden vond ik het zo slecht nog niet.

Thuis gekomen kreeg ik de opdracht om naar de slaapkamer te gaan, handboeien, tepelklemmen, halsband en een emmer met warm water klaar te zetten. Ik lichte helemaal op, het was dag 43 een evenaring van mijn chastity record. Zou Meesteres me vrij zetten? Of zou ze me enkel even schoonmaken en dan terug opsluiten? De handboeien voorspelden niet veel goeds. Na heel lang wachten kwam Meesteres eindelijk de slaapkamer binnen.

Mijn collar ging om, mijn handjes op mijn rug vast, tepelklemmen op hun plek en doen kwam het grote moment. Meesteres nam haar sleuteltje, zou ze… Ik moest vertellen waarom ze me vrij zou zetten. Natuurlijk kon ik geen fatsoenlijk antwoord verzinnen op dat moment. Maar uiteindelijk ging het sleuteltje in het slot en na 43 dagen kreeg mijn penis weer frisse lucht. Ik zag Meesteres haar gezicht veranderen en keek naar beneden. Er zaten allemaal knobbels op mijn penis en de onderkant was 1 grote bloederige massa.

Meesteres werd een beetje kwaad, als het zo pijn doet dan moet je het zeggen. Je moet goed voor mijn eigendom zorgen, dit is niet de bedoeling. Ik wist niet echt wat ik moest zeggen, het ding deed al weken pijn en de laatste keer dat ik klaagde heeft ze me 2 weken langer laten zitten, dus ik had mijn lesje wel geleerd. Meesteres waste alles schoon en het bleek gelukkig wel mee te vallen. Twee wondjes blijven achter, het waren de littekens van mijn besnijdenis die Meesteres me een paar jaar geleden heeft laten ondergaan die open gekomen waren.

Ondertussen had het wassen en alle aandacht van Meesteres me in opperste staat van paraatheid gebracht.   Meesteres begon me heel langzaam af te trekken en keek me diep in mijn ogen. Je wilt ze graag komen he? Ja Meesteres alstublieft. Van wie is dit? Wie beslist of je mag komen? Jij Meesteres, het is jou beslissing. Meesteres zag dat ik zou komen en ging nog trager verder. Ik kreunde van genot en frustratie. De stalen handboeien zorgden ervoor dat ik niets anders kon doen dan ondergaan wat Meesteres met me wilde doen.

Opeens stopte ze en ze zei, ik ga je terug opsluiten, gewoon omdat ik je graag zo gefrustreerd voor mij zie. Dat doe je toch voor mij? Ik panikeerde en met heel veel moeite kon ik “natuurlijk Meesteres” over mijn lippen krijgen. Ze lachte en zei “Good boy”. Ik moest op het bed op mijn rug gaan liggen wat best pijnlijk is met de stalen handboeien om. Meesteres begon me weer af te trekken en zei, dat was het goede antwoord je mag komen. Ik ontplofte en spoot 43 dagen aan sperma over mezelf. Meesteres stopte niet tot ik helemaal klaar was, wat een ongelooflijk lekker orgasme!

Geen chastity record maar dat vind ik prima. Nu zitten we in Italië vakantie te vieren alle twee heel ontspannen.   Dank U Meesteres

3 Reacties op Vakantie met Meesteres

  1. Wauw Joris

    Ik weet niet goed wat te zeggen, stom hé, maar ik ben hartstikke trots op je hahahaha. Klinkt dat raar hahaha, maar meen het echt.Ik heb echt heel erg met je meegeleefd en dit laatste stuk. Het plagen van je Madame, ohhhh vond het echt geweldig, je zag het al voor je, nog 2 weken opsluiting!!!

    Maar geniet van jullie vakantie, jullie hebben het beide verdiend! Neem een lekker glas Aperol of Limocello and get drunk hahaha.

    Liefs Ing

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*