Massad Online

Al sinds jaar en dag is de Massad een begrip in BDSM-lievend Nederland. Vroeger verstopt onder het bed of in het nachtkastje maar gelukkig al geruime tijd ook online te lezen. Met de overstap naar de nieuwe website is de Massad volledig het digitale tijdperk in gegaan. Vele nummers zijn beschikbaar en handig online te lezen.

Leuk is het om online in de wat oudere nummers te bladeren en zo een jongere versie van de bekende Meesteressen te zien. De verhalen en verslagen zijn ook na wat langere nog steeds leuk om te lezen. Maar het meest interessant is toch het laatste nummer waar verschillende The Kinky web bekenden in geschreven hebben en ook de awards vermeld zijn.

Voor slechts 25 euro heb je toegang tot al dit moois.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*