Je bent nooit te oud om te leren!

BDSM is eindeloos, de mogelijkheden, de verschillende technieken en verschillende facetten. Het is onmogelijk om alles te kunnen en alles te weten al zouden we soms wel graag willen dat we dat konden.
Persoonlijk hou ik van leren, nieuwe dingen oppakken en persoonlijk groeien.

BDSM is een spel tussen mensen, hierbij is het dus belangrijk om wel enigszins te weten wat je doet. Ik zou niet graag iemand vastknopen en vervolgens merken dat ik dingen heb afgekneld of daadwerkelijk blijvende schade heb gegeven,
Breathplay zou ik toch zeker ook niet met een verkeerde uitkomst willen uitvoeren.
Toch wil ik het wel kunnen, leren en er af en toe mee kunnen spelen.
Waar leer je zoiets?
Tegenwoordig is het dankzij het internet een stuk makkelijker om iemand te vinden die er ervaring mee heeft. Iemand te vinden die jou  wil begeleiden of opleiden in hetgeen je wilt kunnen.
Maar, wie zegt dat die persoon het echt kan?
Dan zijn er nog de prijsverschillen, betaalde trainingen die jou datgene gaan leren wat je graag wilt.
Gelukkig zien we ook een andere vorm steeds vaker voorkomen.
Workshops, ervaren mensen met passie voor dat stukje waar ze jou met liefde uitleg over geven.
Workshops waarbij het bedrag vaak laag genoeg is om het zeker nog leuk te houden en daarbij de ruimte om te oefenen met een ervaren persoon erbij.

Needling, zwepen, bondage, breathplaytrampling, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Club78 aan de Heppensesteenweg 78 in Oostham is zo’n plaats waar workshops gegeven worden.
Elke maand is er weer een andere workshop zodat er gedurende het jaar voor iedereen iets bij zit. De sfeer in deze club is huiselijk, de drempel is laag en iedereen is welkom. Geen prijsverschillen gebaseerd op geslacht, geen blikken die meer zeggen dan woorden en geen domme vragen mogelijk.

De DM´s GoldMaster en KapiteinG zijn altijd aanwezig en zorgen regelmatig voor de nodige hilariteit. KapiteinG, 3 koppen groter dan GoldMaster weet hierbij altijd het onderspit te delven tot grote vreugde van de aanwezige mensen.
De workshops zijn informatief, leuk, leerzaam en betaalbaar.
Is er vraag naar een bepaalde workshop dan is dit vaak in overleg ook te realiseren.
De eerstvolgende workshop zal op 24 september plaatsvinden waarbij Der_Rinusch de basis van needling uitlegt. Hoe zet je op een veilige maar leuke manier naaldjes?
Elke workshop bevat ook een praktijk gedeelte waarbij die avond dus voor iedereen de mogelijkheid is om naaldjes te zetten.
Vindt je naaldjes niks maar wil je wel graag weten hoe het werkt? Je hoeft natuurlijk geen naaldjes te zetten, gewoon kijken kan ook.
De entree kosten zijn op avonden van de club € 30,- per persoon inclusief uitgebreid koud en warm buffet en alle drankjes.
Op 22 oktober is de workshop Groundplay, Grondwerk voor Primals en in november komt er een speciale workshop Foot Torture door AET! 
Misschien zie ik jou binnenkort op een workshop in Club78?

Groetjes Inno

 
p.s. Kijk voor meer info op www.club78.be

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*