BDSM Verhaal: Ik wil je

‘Ik wil je’, hij had het al vaker gezegd, het was nooit echt tot haar doorgedrongen.

De gedachte aan hem was nou niet echt opwindend. Jarenlang waren ze al bevriend, niet heel erg hecht maar ze vertrouwden elkaar.

Al meerdere keren had hij haar gezegd dat hij haar wilde, meestal terwijl ze beiden flink gedronken hadden. Ze wist het wel maar voelde het niet voor hem, ook dit had ze hem al meerdere keren verteld. Vanavond zei hij het weer, terwijl ze niet zoveel gedronken hadden. Verschrikt keek ze hem aan, probeerde ze de woorden te vinden om hem op een voorzichtige manier af te wijzen. Hij zag het aan haar gezicht, zag haar gedachten weerspiegeld in haar ogen en wist wat ze zeggen wilde.

‘Je wil mij niet, ik weet het’, zijn ogen keken recht in de hare terwijl hij die woorden uitsprak. Betrapt door zijn eerlijkheid keek ze weg, zoals hij het zei klonk het zo hard. Ze probeerde het uit te leggen, hij was te zacht, te lief, te voorzichtig voor haar. Kijkende naar haar scharrels waar hij er ook wel een paar van had ontmoet moest hij toch zeker ook wel zien dat hij helemaal haar type niet was.

Berustend keek hij haar aan, ‘je kent me niet goed genoeg, zo zachtaardig ben ik niet’. Het voelde alsof hij zichzelf wildeverdedigen, bewijzen aan haar dat hij haar type wel was. Het frustreerde haar, ze waardeerde hun vriendschap en wilde hem niet zo hard afwijzen. Een vrijpartij zou hun vriendschap echter ook zeker geen goed doen. Hij was gewoon niet iemand die haar opwond, daar kon ze toch ook niks aan doen? Ze stond op om nogmaals hun glazen te vullen, voordat ze echter terug naar de bank kon lopen voelde ze zijn handen op haar heupen.

‘Te zachtaardig zeg je?, hij draaide haar om zodat ze met haar billen tegen het aanrecht stond. Rustig pakte hij de fles uit haar hand en zette hem op het aanrecht.

Haar blik was verbaasd, niet geschrokken wel nieuwsgierig. Zijn rechterhand greep haar bij haar haar, ‘ te zachtaardig zei je?’

Hij zag haar blik veranderen, de verbazing werd meer nieuwsgierigheid, een tikkeltje uitdaging begon in haar ogen te schitteren. ‘Ja, je bent te zachtaardig om opwindend te zijn’, trots hield ze haar kin omhoog terwijl ze hem recht aankeek. De greep op haar haar werd strakker, een zachte kreun ontsnapte uit haar mond.

Grommend bij haar oor vertelde hij haar dat als ze niet verder wilde ze het nu moest zeggen, hij zou haar bewijzen hoe zachtaardig hij precies was. Als ze wilde stoppen moest ze rood zeggen, dan zou hij direct stoppen met wat ze ook maar deden.

‘Heb je me begrepen?’ ze probeerde te knikken maar zijn hand zat nog te vast om haar haren, zachtjes mompelde ze ja.

‘Wat zei je? hij trok haar hoofd verder naar achteren. ‘ Ja meneer’ , ze voelde haar lichaam reageren op hem. Hoe had ze al die jaren kunnen denken dat hij zo saai was, hoe had hij deze kant al die jaren weten te verstoppen?

Haar ogen vertelden hem meer dan ze hem wou vertellen, harde tepels door haar shirtje verraadden de rest. Geringschattend keek hij haar aan, uitgebreid van top tot teen verslindend met zijn ogen. ‘Ik wil je’ , zijn woorden hadden nu een ander effect dan even daarvoor. Haar adem stokte in haar keel, met neergeslagen ogen probeerde ze de situatie te begrijpen.Genietend van haar reactie trok hij nog iets harder aan haar haren, dwong haar op haar knieën om daarna op haar neer te kijken. ‘Te zachtaardig zei je, kijk nou eens wie er als een gewillig sletje met een nat kutje voor mij op de knieën zit’, zijn stem klonk vernederend, tartend en uitdagend. Hij genoot, dat was duidelijk aan hem te zien. Verward wist ze niet hoe ze moest reageren dus hield ze haar mond maar, bewust oogcontact vermijdend. Ze wist dat daar alles in te zien was, wist dat ze hem niet alles meteen moest laten lezen.

Hij trok haar met zich mee, nog steeds aan haar haren waardoor ze niet anders kon dan hem volgen. Op handen en knieën ging ze de trap op, blij dat ze vanmorgen nog met de stofzuiger door het huis was gegaan, volgde ze hem naar haar slaapkamer. Voor het voeteneinde liet hij haar los, liep naar haar kast en opende die. Al een paar keer hadden ze dronken gelachen om al het speelgoed dat ze had, had ze vol trots laten zien wat ze had en wat de mogelijkheden ervan waren. Nieuwsgierig keek ze naar hem terwijl hij in haar mand rommelde, zachtjes haar hoofd masserend van de pijn die hij haar had gegeven.

Ze zag dat hij een paar dingen uit haar mand haalde en op het lage kastje in de kamer zette.Ze zag een grote vibrator, een paar zwepen, floggers en haar cane.

Haar roze cane, ze was zo trots op het ding en had toen ze hem net nieuw had vol trots laten zien dat ze hem had. Hij had belangstellend gekeken, geluisterd en gedaan alsof hij niet wist waar het voor was. Ze twijfelde nu of hij echt niet wist waar het voor diende, twijfelde of ze hem wel echt kende.

Ze waren vrienden, deelden veel maar echt hecht waren ze niet. Eigenlijk waren ze meer drink maatjes. Samen hadden ze al aardig wat avonden flessen soldaat gemaakt. Zo’n 5 jaar geleden had ze hem leren kennen op een feestje van een gemeenschappelijke vriendin. Het had meteen geklikt en het duurde dan ook niet lang voordat ze nummers hadden uitgewisseld. Een dag later was hij al bij haar langsgekomen met 3 flessen wijn en een flauw kaart spelletje.

Vol bravoure hadden ze verhalen gewisseld over scharrels, exen en seksuele escapades, zij wat meer dan hij. Ze had hem na een aantal jaar verteld van haar voorliefde voor bdsm en ruwe seks, had hem verteld over haar mislukkingen op het gebied van dates en soms bijna traumatische ervaringen. Hij op zijn beurt had eigenlijk vrij weinig verteld over zijn seksleven, ze had altijd aangenomen dat hij die niet echt had. Hij was lief, aardig, maar een beetje een sulletje. Knap was hij zeker wel maar hij straalde een soort sukkeligheid uit waardoor ze zich niet kon voorstellen dat hij veel dates had.

Een harde ruk aan haar haar trok haar ruw uit haar gedachten, hij trok haar overeind en duwde haar met haar buik op het bed. Zachtjes liep hij om het bed heen, pakte haar polsen en bond die met boeien vast aan het bed. Zijn blik vond de hare, geruststellend maar hard keek hij haar aan.

Ze slikte, vroeg zich in spanning af wat hij van plan was maar wachtte rustig af. Zijn handen streelden haar billen, trokken haar rokje uit. Genietend keek hij op haar neer, de zachte lijnen van haar lichaam met zijn ogen volgend. Hij had haar nooit verteld over zijn ervaring met bdsm, hij had haar nooit verteld dat hij subjes had gehad en zelfs een enkele ervaring als sub zelf had opgedaan. Het klappen van de zweep kende hij, hij wist hoe een cane aanvoelde en wist wat een goede mindfuck kon bewerkstelligen. Al jaren hoopte hij haar ooit in de positie te krijgen waar ze nu in lag, het moest echter wel vrijwillig gebeuren.

Het was niet doelbewust geweest, het zwijgen over zijn bdsm ervaring, het begon eigenlijk als grapje toen ze zo serieus had uitgelegd wat bdsm was en hoe het allemaal werkte. Toen hij het haar allemaal zo serieus hoorde uitleggen kon hij moeilijk zijn lachen bedwingen, genietend van haar enthousiasme. Het moment was echter nooit gekomen om haar echt uit te leggen wat zijn ervaring was, hoeveel ervaring hij al had en wat hij graag met haar wilde doen.

Hij wist best wel dat hij niet dominant over kwam, die kant had hij bij haar ook nooit laten zien. In zichzelf grinnikend stelde hij zich voor wat er nu door haar heen moest gaan, gewillig wachtend op wat hij ook maar van plan was.

Zijn vingers streelden haar lichaam, lieten haar langzaam weg dromen bij de zachte aanrakingen van zijn vingertoppen. Het geluid van scheurende kleding vulde de kamer. Haar topje bedekte haar rug niet meer. Ruw trok hij haar slipje uit. Naakt op een paar vrolijk gekleurde kniekousen na lag ze op bed. Ze had altijd al een rare sokken smaak gehad, toch zag het er best aandoenlijk uit. haar volle ronde billen zachtjes wiebelend op het bed, ze smeekten bijna om een aanraking.

Hard sloeg hij haar op haar billen, in vlot tempo met een blote hand zorgde hij dat haar billen gloeiend rood werden. Er kwam geen geluid uit haar mond, geen kreun of gil. Zijn hand werd afgewisseld met een flogger, geduldig en intensief begon hij haar rug en billen te bewerken, haar gejaagde ademhaling verraadde dat het haar opwond. Haar billen kronkelend onder het leer, vragend om meer. Zijn ogen vonden de hare toen hij om het bed heen liep, met zijn hand tilde hij haar bij haar kin iets op. ‘Rood als je wil stoppen, dat weet je toch?’ , ze knikte ja terwijl ze hem opgewonden aankeek. Haar kin nog in zijn hand boog hij zich voorover om haar ruw op haar lippen te kussen. Hard forceerde hij zijn tong in haar mond, de warmte van haar mond verwelkomde hem, nieuwsgierig zijn tong onderzoekend en proevend. Ruw liet hij haar weer los, haar hoofd op het bed stuiterend. Nog niet bijgekomen van de kus voelde ze een snijdende pijn op haar bovenbenen.

Ze wist dat het de snakewhip was, had hem zelf ook wel eens gebruikt op een subje. De pijn was beslist niet fijn maar toch ook weer wel. Sissend haalde ze adem, gelukkig hield hij een langzaam tempo aan zodat ze kon wennen aan de pijn. Gespannen wachtte ze op de volgende klap, ze hoorde hem wel maar voelde hem niet.

‘Rotzak’ , het was eruit voor ze er erg in had. ‘Wat zei je daar?’, zijn stem klonk streng. Snel mompelde ze dat ze niks zei, ze gewoon maar wat had gemompeld.

Hij had haar echter wel goed gehoord, zonder twijfel pakte hij haar roze cane, hard liet hij de klappen op haar billen neerkomen, haar bovenbenen werden niet gespaard. Ze jammerde en kreunde, bewoog haar lichaam over het bed in een poging om de klappen te ontwijken.

‘Te zachtaardig zei je he?’, sadistisch gelach vulde de kamer terwijl hij nog een paar rake klappen uitdeelde.

Haar lichaam gloeide, de plaatsen die hij had geraakt leken in brand te staan. Haar kutje drupte, zelden was ze zo opgewonden geweest.

Ze wilde hem, moest hem, wilde dat hij haar vulde en bruut nam. Haar lichaam zocht verlossing in de vorm van een orgasme, niet alleen maar klappen die het gevoel alleen maar groter maakten. ‘Ik wil je’, het was eruit voor ze er erg in had. Hij liep om en tilde haar hoofd weer op bij haar kin ‘wat zei je?’.

Zijn ogen keken strak in de hare, ze voelde zich klein en kwetsbaar. Hardop nog een keer toegeven wat ze net zei was een drempel. Ze twijfelde, hij herhaalde zijn vraag en bracht zijn hoofd dichter bij de hare. Zachtjes fluisterde ze het opnieuw ‘ik wil je, alsjeblieft’. Zijn gelach raakte haar, gekwetst dat hij haar uitlachte keek ze weg. Hij dwong haar ogen opnieuw in de zijne te kijken, ‘ te zachtaardig zei je toch? ‘, zijn stem was hees van verlangen, donkere ogen van opwinding boorden zich in de hare. ‘toe, ik wil je, nu, hier, hard, gebruik me’ snikkend kwam het uit haar mond, haar ogen smekend kijkend in de zijne.

Rustig liet hij haar kin weer los, liep om het bed en spreidde haar benen.

Hij zag haar vocht druppelend uit haar kutje. Gezwollen lipjes en een clit die niet te missen was van opwinding. Zonder nog een moment langer te wachten liet hij zijn broek zakken. Hard stootte hij in haar. Het geluid van zijn ballen tegen haar kutje kletsend vulde de kamer. In een hard en snel ritme neukte hij haar, haar polsen nog steeds gebonden aan het bed. Haar billen, rug en bovenbenen onder de striemen.

Haar gekreun klonk zacht, ademhaling gejaagd. Hij zag dat ze er geestelijk niet helemaal meer bij was, gejammer, gesmeek en af en toe gegrom kwam uit haar mond. Harder nam hij haar, zijn eigen eigen orgasme nastrevend. Ze wilde gebruikt worden, hij zou haar gebruiken. Hij voelde het langzaam door zijn lichaam heen borrelen, grommend begon hij zijn eigen orgasme te bereiken. Haar samenknijpende kutje bracht hem over het randje, hard stootte hij nog een laatste maal in haar tot ze hem voelde spuiten. Warme golven vulde haar terwijl ze zweefde in haar eigen bubbel van genot. Haar lichaam gloeide, pijnlijk maar vol genot.

Elke aanraking van hem was fijn, hoe had ze ooit kunnen denken dat hij te zachtaardig was, dacht ze met een diepe zucht van genot.

 

Ingestuurd door: Innocentlylovely

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*