Fetisj verhaal: de voetjes van Ester

Doei, riep mijn vrouw vanaf de hang en ik hoorde de deur kort daarna dicht slaan. We zijn al bijna 20 jaar samen ik vind haar nog steeds een prachtige vrouw. Hoewel ons seksleven momenteel bijna onbestaand is. We zijn beide druk overdag met werk en ’s avonds sporten we vaak. Het is niet dat ik haar niet meer aantrekkelijk vind, het komt er gewoon niet zo vaak meer van. Als we het doen is het meestal even snel voor het slapen gaan. Het is niet echt spannend vooral ontspannend. Ester heeft er volgens er ook weinig behoefte aan ze neemt eigenlijk nooit het initiatief, ach het is wel prima zo, we houden van elkaar en dat is het belangrijkste.

Ik loop de slaapkamer in en zag dat Ester haar bezweette sportspullen gewoon op de grond had gegooid. Ik raapte alles op nam nog wat vuile was en propte het in de wasmachine. Haar sportschoenen had ze volgens mij gewoon van haar voeten geschopt, de ene ligt bij het bed en de andere lag helemaal in de andere kant van de kamer. Ik raapte haar sportschoen op en kreeg net op dat moment een kriebel in mijn neus alsof ik moest niezen. Ik gebruikte haar schoen om aan mijn neus te wrijven. De typische geur van gebruikte sportschoenen kroop mijn neus binnen. Een vleugje leer een beetje zweet maar vooral Ester. Eigenlijk ruikt het best wel lekker.

Ik kon niet nalaten om mijn neus diep in haar schoen te steken en eens goed te ruiken. Ik voelde me meteen hard worden en moest even lachen. Hoe kan ik nu opgewonden geraken van zweetschoenen. Ik liep de kamer door om de andere op te rapen. Zou deze hetzelfde ruiken? ik moest het even proberen en rook voorzichtig aan de andere schoen. De heerlijke geur van Ester vulde mijn longen en nu kon ik het niet een beetje hard meer noemen. Ik was opgewonden.

Ik ging op het bed liggen en legde de schoen op mijn neus waardoor ik bij elke ademhaling vervuld werd door de zalige sportschoenen geur. Slechts een paar keer rukken en ik kwam klaar als een tiener die voor het eerst in zijn leven een glimp van een borst gezien had. Toen was het over, ik voelde me een beetje schuldig en zette snel Ester haar schoenen weer op hun plek.

Die avond zaten we samen op de bank zoals zo vaak TV te kijken. Ester zat opgekruld in haar hoekje en ik er naast zoals we altijd doen. Ze had haar sokken uitgetrokken en haar blootte voeten lagen vlak bij op de bank. Ik keek er naar, de bron van net ontdekte schoenen fetisj. Ze had eigenlijk beste mooie voetjes. Haar nagels mooi knalrood gelakt, 5 schattige kleine teentjes en dan een prachtige ronde boog tot aan haar slanke enkels. Ik voelde me weer een beetje opgewonden worden. Ester keek me even aan en zag dat ik naar haar voeten aan het kijken was.

Ze lachte even en zei, ik heb hard gesport vandaag ik kan wel een voetmassage gebruiken. Dat vroeg ze eigenlijk nooit en ik keek haar aan glimlachte terug en haalde nonchalant mijn schouders op, natuurlijk schat. Ze stak haar voeten uit en ik begon te masseren. Normaal doe ik het hard en besteed er eigenlijk geen aandacht aan. Maar deze keer kon ik mijn ogen niet van haar prachtige voeten houden. Het was geen masseren meer het was haar voeten liefhebben. Ik zag dat Ester haar ogen had dichtgedaan en zichtbaar genoot van mijn aanrakingen.

Ik wilde niets liever dan haar tenen diep in mijn mond steken en er dan lekker aan zuigen maar dat durfde ik niet. Maar ik durfde ze wel een klein kusje te geven. Ik kuste haar voeten en zei, wat heb je toch mooie sexy voetjes. Ester moest lachen, heb je dat nu nog maar gezien, na 20 jaar. Ze duwde haar voeten nu vol in mijn gezicht en ik haf ze nog een kusje. Toen ging Ester met haar voeten naar beneden langzaam glijdend over mijn lichaam tot ze aankwam bij mijn keiharde erectie. Ooo zei Ester onschuldig je vind mijn voetjes echt mooi.

Ik hield het niet meer vol en trok Ester in een ruk naar me toe, we begonnen te gepassioneerd te kussen en met onze handen elkaar te verkennen. Ik wilde opstaan en naar de slaapkamer gaan maar Ester had andere plannen, ze ging over de leuning van de bank liggen met haar kontje ophoog en zei, neem me hier. Ik stoot hard en gleed diep in haar natte genotsplek. Gelukkig was Ester ook volledig opgewonden want dit hou ik maar heel even vol. Na enkele stoten voelde ik Ester klaarkomen en ik liet me helemaal gaan. Mijn zaad spoot diep in haar en ik trilde op mijn benen van inspanning en genot.

Uiteindelijk lagen we dan terug samen op de bank, Ester zei, je mag mijn voetjes wel vaker masseren als dit het gevolg is. Ik heb je gemist schat xxxx

5 Reacties op Fetisj verhaal: de voetjes van Ester

    • Ik zie in voetenliefde meer fundamentalisme en islamitische leer en christelijke leer dan in al dat geneuzel waar ik mee lastig word gevallen in de media en ik alsmaar moet filteren.
      Voeten is onze basis en horen al op de kleuter- school gemasseerd te worden.
      Waarom maken de vrouwen hun teennagels zo rood? Als dat een zede zou zijn zou terrorisme verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is toch heerlijk die geur????

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*