bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

4 weken zonder Meesteres nog 2 te gaan

Het is nu precies een maand geleden dat ik Meesteres gezien heb. We hadden lekker gespeeld zowel privé als voor de clips. Het fijnste vond ik de caning scene. Meesteres hield zich totaal niet in en vanaf de eerste slag moest ik vechten om me stil te houden. Het was heel lang geleden dat Meesteres de cane had gebruikt ze heeft de laatste maanden een sterke voorkeur voor zwepen. ik hou wel van de cane, het zwiepende geluid en dan de explosie van pijn die Meesteres kan laten wegvloeien door even te wachten of opbouwen door snel een nieuwe slag te geven.

kuisheidTwee weken later waren alle sporen van deze gezellig middag van mijn kontje verdwenen. Zoals altijd als Meesteres op reis gaat of me voor een wat langere tijd niet ziet moet ik mijn kuisheidskooitje om. Deze keer gekozen om de cb6000 te dragen ipv mijn gebruikelijke bon4. Ik weet nog steeds niet wat het fijnst is de bon4 is zacht en geeft mee tijdens een erectie. De cb6000 straft elke erectie pijnlijk af. De bon4 beweegt zachtje langs mijn penis waardoor ik veel sneller opgewonden geraak. De eerste twee weken werd de connectie en het verlangen naar Meesteres steeds groter. Daarna vertrok ze naar Dubai waar ze zoveel lokale slaven heeft dat ik weinig kan betekenen voor haar.

Ik kan de foto’s op twitter niet meer aanzien en stop met kijken. Ik kijk niet meer uit naar berichtjes van Meesteres want telkens als ze me iets stuurt dan wilt ze wat van me. Het is nooit dat ze me mist en naar me verlangd. De neerwaartse spiraal van kuisheid is  ingezet. Zo af en toe komt mijn geilheid voor haar nog naar boven maar dat is meer voor de schijn op twitter dan echt.
Ik voel me kut, depressief en vooral moe, gemiddeld slaap ik 4 uur per nacht en na een maand begint dat zijn tol te eisen. Het liefst wil ik er mee stoppen, wat voor zin heeft het allemaal? Maar ik weet dat het de chastity is die spreekt en dat ik dit moet volhouden voor Meesteres.

 

Nog twee weken en dan zie ik haar weer, ze vliegt direct vanuit Dubai naar me toe. Het weerzien na een Dubai trip is altijd raar, dan krijg ik te horen hoe fantastisch het wel is, dat ze niets liever zou doen dan daar permanent wonen. Hoe ze verwend werd door subs die meer geld hebben dan ze kunnen opmaken. Dan komt de onvermijdelijke vraag, wat heb jij gedaan?  Niets, gewerkt, verhuisd, nog meer gewerkt, pijn geleden voor jou in chastity, me ellendig gevoeld. Maar ik ben blij dat je weer terug bent.
Als ze terug is zit ik precies 42 dagen in chastity, mijn record is 43. Normaal doe ik mijn best om zo snel mogelijk er uit te mogen. Maar ik ben dan zo dicht bij mijn record, dat zou toch zonde zijn om dat niet verbreken? Dus dan maar smeken om de vakantie te beginnen in kuisheid. Maar zal ze me dan op dag 44 verlossen van het plastieke geval? Meesteres wil eigenlijk altijd meer voor je het weet zit ik heel de vakantie in het ding. Misschien moet ik maar niets over het record zeggen, toch?

2 Reacties op 4 weken zonder Meesteres nog 2 te gaan

  1. Wauw Joris, dit is niet mis wat je voor je Madame over hebt. Ik weet zeker dat ze hartstikke trots op je is en ze weet wat jij voor Haar over hebt. Ze is niet voor niets met je verloofd!
    Wat betreft je record, volgens mij weet ze dat allang, er zal best wel iemand zijn die het linkje doorgestuurd heeft……en nee, ik was /ben het niet….

    Hou vol, nog maar 2 weken, je kan het!

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*