bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Webcammen met een Meesteres

Al jaren kijk ik elke dag naar websites zoals deze om mijn honger naar bdsm te stillen. Ik klik dan op de mooiste foto en fantaseer dat ik dan aan de voeten van deze prachtige Meesteres zit, dat ze mij met de zweep bewerken ipv van die slaaf. Maar ik durf de volgende stap niet te nemen. Reikhalzend kijk ik uit naar de verhalen van Madame Caramel en Joris. Wat zou ik graag in zijn schoenen staan. Na wat e-mail contact en aanmoedigingen van Joris heb ik dan toch mijn eerste stappen in de bdsm wereld gezet.

Ik was nog niet toe aan een echte sessie dus maar besloten om het eerst via de webcam te proberen. Wat kon er gebeuren als ik het niet leuk vind zet ik toch gewoon de computer uit! Elke avond kijk ik nu wie er online is. Blijk dat de lifestyle Meesteressen slechts zelden online zijn. Gelukkig zijn er altijd wel prachtige vrouwen online die eigenlijk alles aanbieden, dus ook bdsm.  Ik hoopte op een prachtige donkere Meesteres, slank  maar wel met een echte kont. Die kon ik niet vinden maar ik merkte dat ik steeds bij het profiel van Raven bleef hangen. Ze is vaak online en ziet er absoluut prachtig uit.

Het kost natuurlijk wel allemaal geld, het klinkt eerst heel duur maar na wat onderzoek blijkt een bezoekje aan een Meesteres 180 euro per uur te kosten. Een uurtje webcammen is dan best goedkoop en ik wil het eigenlijk maar 5 minuten doen.

Ok het was zo ver, ik logde in, nam een abonnement en ging naar haar chatbox. Meteen zei ze hallo en was ze super lief. Ik vertelde dat het mijn eerste keer was en op zoek was naar een Meesteres. Haar lieve houding veranderde, privé, webcam aanzetten, nu,… Ik keek verbaasd naar het scherm, het ging opeens wel heel erg snel. Je hebt nog 10 seconden of je zoekt maar een andere Meesteres verscheen er op het scherm.

Ok daar ging ik dan,… Over de inhoud van de sessie wil ik  niet veel vertellen. Maar het was ongelooflijk hoe ze me van op afstand domineerde. Ik was volledig onder haar controle. Hoewel ik geen speeltjes in huis heb was Meesteres heel creatief met wat keukenspullen. Na een half uur mocht ik eindelijk klaar komen. Ik zette meteen de webcam uit en had er ook meteen spijt van. Wat moet ze wel niet van me denken. Ik kom klaar en ben meteen weg. Dat ga ik nooit meer doen.

De rest van de dag kon ik alleen maar aan haar denken, wat een prachtige vrouw. Dit is iets wat ik veel vaker ga doen!

 

Sander   (contact via redactie)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*