TKW Awards 2016 – De Uitslag

Vrijdag 10 juni was het zo ver de uitreiking van TKW awards 2016. De showboat was zo aardig om ons het podium te geven. Hoewel het gezellig druk was hebben toch veel mensen de prachtige woorden van Hans van der Kamp gemist, daarom in zijn geheel de presentatie:


 

Vlak voordat ik hier naartoe ging, ontving ik de GGE, oftewel de Grote Geheime Email. Drie hoofdletters, u weet hoe wij dat doen in de BDSM.

In het begeleidende schrijven stond: Je mag natuurlijk zeggen wat je zelf wilt…

Nu weten de mensen die mij een beetje kennen dat zo’n aanbod niet altijd een goed idee is. Dus daar zie ik uit beleefdheid vanaf. Ik mocht zeggen wat ik wilde als ik de uitslagen maar goed had en daar zie ik  nu weer wel het nut van in.

In het totaal zijn er 5253 stemmen uitgebracht. Dat klinkt als een koel cijfer, maar stelt u zich al die devote slaven eens voor die met een knoop in hun piemel rondliepen om niet te vergeten dat zij nog op hun favoriete Meesteres moesten stemmen. Pure overgave, pure liefde. Eigenlijk verdienen zij met z’n allen de hoofdprijs, maar ja, ze hebben al een veel te leuke avond hier, dus daar zien we vanaf.

Volgens slaaf Joris die voor alles verantwoordelijk is bij The Kinky Web werd het een spannende strijd waarbij de kracht van sociale media opnieuw werd aangetoond. Die gratis informatie geef ik er graag bij voor degenen die dat nog niet wisten.

Het mooist – en daar herken ik slaaf Joris weer in – vond hij de prachtige en vaak ontroerende verhalen die geschreven werden om een nominatie te onderbouwen. Ook mij kan dat ontroeren. Inzet, liefde en devotie, kom daar maar eens om in de vanilla wereld.

Nu hebben ze het een oude man als ik toch nog lastig gemaakt, want er zijn bij de volgende categorie TKW Ambassadeurs vijf genomineerden en slechts drie prijswinnaars. Ik vind het moeilijk om tegen de twee die helemaal niets krijgen gewoon te zeggen: ‘Jammer, dan!’ dus hen bied ik na de uitreiking graag een drankje aan bij de bar.

Zoals dat hoort bij een uitreiking werk ik mij van onderen naar boven toe.

Meesteres Roxy en Meesteres Madieanne hebben een drankje aan de bar van mij tegoed. Sorry…

Meesteres Manita met 24,7% van de stemmen verdient de Troostprijs: Een Roos! Daar kun je hele leuke dingen mee want hij is van leer.

Meesteres Denise met wie ik graag meer dan één drankje aan de bar had gedronken, krijgt de tweede prijs met 25,8 % van de stemmen. Zij ontvangt een McHurt Paddle en als het goed is moet er iemand zijn die dat wapen voor haar hier in ontvangst neemt.

Marc van Vlaanderen scoorde het hoogst met 41,6% van de stemmen en hij ontvangt een vette cadeaubon van bol.com.

ambassadeur-2016

We gaan nu door naar de categorie Events! Vier genomineerden en drie winaars. Mijn hersenen beginnen te kraken. We gaan weer van onderen naar boven. De hele Femdomania club zou een borrel van me aan de bar moeten krijgen, maar ik durf dat budgettair niet aan. Let’s take a rain check.

Wederom van onderen naar boven;

Op de derde plaats Club Femme met 4 % van de stemmen. Niet slecht want ze kwamen laat in de race binnen. Respect!

Op de tweede plaats Club Amystique met 42.9% van de stemmen. Daarvoor ontvangt Meesteres St Lawrence een Spiked Paddle.

Op de eerste plaats, mijn eigen favoriete club: Manita’s Fetisj en BDSM Play Party met 49,7 % van de stemmen goed voor een stevige cadeaubon van Bol.com. Ja, ik zie jullie wel denken… Maar dit verliep allemaal uitermate eerlijk.

event-2016

Nu het spannendste deel: de categorie Beste Dominant. Zeven genomineerden, drie prijswinnaars. Laat ik er niet te lang omheen draaien…. Meesteres Manita, Meesteres Denise, Meesteres Lisa en Meesteres Shane, het wordt een drankje aan de bar met mij. Sorry!

Meesteres Natalie krijgt de troostprijs met 16% van de stemmen en neemt daarvoor een Roos in ontvangst.

Meesteres Kim met 26,7% van de stemmen heeft een solide tweede plaats en ontvangt daarvoor een Ketting Flogger van McHurt die ik helaaas niet op haar mag uitproberen…

Geheel bovenaan, High & Mighty, zien we …tromgeroffel…, …meer tromgeroffel… Meesteres Manouk met 32,7% van de stemmen en daarmee krijgt zij de hoogste prijs bestande uit een London Tanners Paddle en een overnachting in de Hoxton Dungeon Suite!

dominant-2016

2 Reacties op TKW Awards 2016 – De Uitslag

 1. Beste TKW awards, Joris en Hans,

  Wat een verrassende uitslag.
  Nooit verwacht alsnog tweede te worden.

  Het is fijn dat er zoveel mensen zijn die mijn manier van BDSM, mijn lifestyle met mijn eigen normen en waarden waarderen. En de tijd hebben genomen om een mooi stukje te schrijven om mij te nomineren, en vervolgens dagelijks te stemmen.
  Ik wil iedereen daarvoor bedanken.

  Maar wat jammer, bijna iedere maand op de boot te vinden maar afgelopen vrijdag niet. Die zweep had ik graag van je in ontvangst genomen Hans. En even uitproberen op mijn rug… Dat moet toch kunnen 😉 dan weet ik direct wat ik mijn slaafjes aan doe, als ik die zweep ter hand neem.

  Maar uhhhh, is er niet een leuk logo voor de tweede plaats? Dan kan ik die een jaartje op mijn website promoten, en volgend jaar inruilen voor het logo van de Beste Dominant 2017!!!!

  Ik wens Manouk een super jaar, gefeliciteerd met de titel Beste Dominant 2016. Ik ken je niet, maar het kan niet anders dan dat je het verdient hebt. Op naar volgend jaar, en wie weet ga ik dan ook iets meer doen met social media. (maar dat is wel erg onwaarschijnlijk )

  Strenge groet uit Almere
  Meesteres Kim

 2. To the organizer TKW awards 2016 – Joris Thank you for making us a part of this event and it was a surprise AMYSTIQUE FEMDOM ranking the 2nd _ and I won a spiked paddle I love it!
  To the Best event Showboat of Mistress Manita – Proficiaat you deserve it , I also love your events!
  To the Ambassadeur Hans Van Vlaanderen Congratulations!
  To the Best Dominant Mistress Manouk Van harte gefeliciteerd!

  More power and in behalf of the Amystique Group International
  We would like to thank TKW 2016 Awards from the bottom of our hearts.

  Mistress Saintlawrence

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*