Mannenmond

De deur valt dicht, dwars door de stilte. Mijn adem raast, dwars door de tijd die ik geduldig laat passeren alsof het stilstaat. Waar blijft Ze. Wat is Haar verrassing? En waarom een dag eerder dan normaal?

 

Geroezemoes in de hal en het tikken van de gespen tegen de kettingen. Ik voel het houten kruis en mijn erectie. Zij is daar en ik ben nergens behalve hier. Ik droom alvast de sessie. Hoe ze m’n eikel plaagt, mijn ballen kneedt en wie weet zelfs mijn plasbuis zal oprekken. Tot nu toe ben ik alle keren anaal gevuld. Plugjes, redelijk forse dildo’s en zelfs de strapon. De laatste keer was het behoorlijk pijnlijk maar het voelde uiteindelijk zelfs alsof ik anaal klaarkwam. Een erectie kon ik daarna niet meer krijgen maar verlangende enkel naar meer van achteren. Een sissy noemde ze me. Een gayslet. Ik zou toch echt een keer een echte pik moeten hebben. Dat maakte ze me plagerig duidelijk. Maar Ze weet ook dat ik niet op mannen vallen. Dus nee, dat zal Ze niet doen.

 

Mijn gedachtes en zekerheden worden plotseling onderbroken. De deur zwaait open. Ik ga zo recht mogelijk tegen het kruis staan. Zo wil mijn Meesteres het graag zijn. Ze loopt naar me toe op haar blote voeten. Het tikken van de hakken mis ik. Haar hand raakt mijn schouders, ik ril. Langzaam zakt de steeds grover voelende hand naar mijn billen. Mijn anus wordt gestreeld en er verdwijnt zelfs even plagerig een ruwe vinger in. “Dag slaaf”, klinkt uit een mannenmond…

 

 

 

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*