De grote vraag

Madame Caramel and JorisWat een hectische paar weken zijn het geweest maar nu is gelukkig de rust terug gekomen. Het begon twee weken geleden met een kleine vakantie in Luxemburg met Meesteres. Ik had het al begin dit jaar gepland. Lang gezocht naar een locatie waar we in alle rust konden genieten van elkaar. Daar stond ik dan weer te wachten op Eindhoven Airport. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig als ik daar sta. Ik denk dat het komt omdat je niets anders te doen hebt dan naar de deuren te staren. Elke keer als de deur open gaat springt mijn hart op in de hoop om haar te zien maar telkens is het iemand anders. De spanning loopt op en uiteindelijk is daar dan met een grote glimlach stapt ze op me af. Wat is ze toch mooi moest ik niet in een publieke ruimte staan zou ik direct op mijn knieën vallen om de voeten van mijn Meesteres te kussen.
Even naar huis en dan de auto in voor de drie uur durend rit. Meesteres zit lachend mee te zingen met de muziek. Ze is zichtbaar ontspannen en dat zorgt dat ik ook rustig word. Zoals altijd ben ik een perfecte spiegel van hoe ze zich voelt.

hotelUiteindelijk kwamen we aan, een prachtig 4 sterren hotel met welness. Ik zag Meesteres goedkeurend rondkijken terwijl ik sleutel regelde en alles uit de auto naar de kamer bracht. Zoals altijd was de grote tas met onze speeltjes de zwaarste. Na een fantastische maaltijd mocht ik voor het slapen gaan Meesteres haar voetjes masseren en kussen.

’s nachts uren geluisterd naar het zachte schattige gesnurk van Meesteres naast tot ik de slaap niet meer buiten kon houden en tevreden viel ik in slaap naast mijn Meesteres. De volgende dag begonnen met wat clips opnemen. Ik vind het niet erg het is speeltijd met Meesteres en met een beetje geluk mag ik klaarkomen wat tegenwoordig niet zo vaak voorkomt. Het draait voet fetisjaltijd om haar genot, hoewel het soms moeilijk is hoort het zo in onze relatie.

Na de clips was het tijd om te ontspannen in de welness, deze was helemaal voor ons alleen. Ik lag lekker op een warme stenen bank te ontspannen en opeens ging Meesteres vol op mijn gezicht zitten. Er kon elk moment iemand binnen komen, de spanning, de geur van Meesteres maakte me meteen hard en mijn zwembroek was dan ook veel te klein geworden. Dat was snel over toen Meesteres bleef zitten en ik vocht om adem te mogen krijgen maar ze bleef zitten. Ik begon facesitting madame caramelte panikeren maar Meesteres drukke haar goddelijke kont nog harder op mijn gezicht. Ik wist wat ik moest doen, ik moest stoppen met bewegen en  Meesteres accepteren ook al ben ik aan het stikken. Uiteindelijk kon ik mezelf controleren en werd rustig en jawel Meesteres ontspande ook en ik kon weer ademen. Ze vond het zo leuk dat we het nog eens deden voor de foto.
De rest van de middag lekker ontspannen en alle faciliteiten volop benut. Ondertussen was de zon gaan schijnen en ik stelde voor om iets te gaan drinken in de prachtige volledig afgesloten tuin van het hotel. Meesteres vond het prima en ging meteen lekker in de zon liggen. Ik was klaar voor het volgende moment maanden voorbereiding gingen er aan vooraf. Eerst terug naar de kamer om een grote enveloppe op te halen en een klein doosje, dan naar de bar voor een fles van hun beste champagne. Trillend van de zenuwen balanceerde ik alles naar de tuin. Daar lag Meesteres met haar ogen dicht te zonnen. Ik ging op mijn knieën naast haar zitten en zei zachtjes. Meesteres we zijn nu 4 jaar samen en omdat te vieren heb ik iets voor je. Ze deed haar ogen open en nam de  enveloppe aan. Ik zag dat spanning en nieuwsgierigheid in haar ogen. Snel maakte ze hem open en zag het volgende …

marry_me_1_sardax

 

Ze vond het helemaal geweldig toen zag ze dat het papiertje open kon, ze keek me vragend aan na een knikje van me maakte ze hem open. Ik hoorde haar adem stokken toen ze de boodschap las en toen ze opnieuw naar me keek zat ik op mijn knieën met een ring in mijn handen.

marry_me_sardax

 

Huilend van emoties viel ze in mijn armen. Ik ben verloofd met de vrouw van mijn leven, mijn beste vriendin, de vrouw van wie ik onvoorwaardelijk hou maar vooral mijn Meesteres. Met dank aan Sardax voor het prachtige kunstwerk.
playDe rest van de vakantie was super, we hebben nog heel veel gespeeld en natuurlijk kreeg ik ook straf om Meesteres aan het huilen te brengen maar met een grote glimlach onderging ik alles wat Meesteres met me deed.
Uiteindelijk kwam ook aan deze vakantie een eind, maar dit zal ik nooit meer vergeten.

2 Reacties op De grote vraag

  1. Hallo Joris

    Jeetje gefeliciteerd zeg!! Wauw wat een mooi verhaal en wat een geweldige wending in jullie beide levens. Wat een zenuwslopend gebeuren is het geweest voor je hahaha, maar de moeite meer dan waard.
    Het is jullie van harte gegund en ik hoop dat jullie nog heel lang en heel gelukkig met en bij elkaar mogen zijn.

    Liefs Missie I

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*