Club Femme #16

POSTERSMALL

Voor de Femdom liefhebbers:

De 16e editie van Club Femme vindt plaats op zaterdag 9 juli van 21.00 tot 03.00 op een prachtige locatie in Den Haag: mooie kamers, bubbelbaden, meerdere speelruimten.

Enkel toegang voor FEMDOM’s en male submissives.

Elke FemDom/Domina/Meesteres/Mistress is welkom met haar submissive(s).
Er is mogelijkheid tot ontmoeten, praten en spelen.

Single male submissives

Single male submissives zijn ook welkom maar wij hanteren – om de verhouding evenredig te houden – hiervoor wel een aanmeldlijst. Meld jij je aan als single submissive dan ontvang jij een uitnodiging op basis van het beschikbare aantal plaatsen. Het kan dus zijn dat jij je aanmeldt, maar niet word uitgenodigd voor deze editie omdat wij de verhouding FemDom/submissives goed willen houden. Single submissives die niet uitgenodigd worden komen op de wachtlijst voor de volgende editie.

Wat mag jij verwachten op Club Femme #16

Workshop Screw the roses…send us the thorns

In deze workshop laten we zien hoe je kunt spelen met allerlei botanische materialen. Het gaat over verschillende groenten, zoals gember of Spaanse peper maar ook over stekelige planten die je kunt gebruiken voor het toebrengen van pijn en allerlei andere sensaties. We demonstreren de planten en deelnemers kunnen, als ze dapper genoeg zijn, er zelf mee experimenteren. In de workshop zullen ook aspecten van veiligheid aan de orde komen en manieren om de effecten van de planten tegen te gaan.

Mark & Renée (caeneus & MsParin on fetlife) zijn allebei zeer ervaren spelers die al meer dan 15 jaar actief zijn in de Europese bdsm-scene. Gedurende die tijd hebben ze vele conferenties bezocht en workshops gevolgd. Vanaf 2010 hebben ze workshops over diverse onderwerpen in verschillende Europese landen gepresenteerd, zoals op de conferenties in Berlijn, Manchester en Rome.
Tevens hebben ze weekenden georganiseerd voor beginnende bdsm-ers.
Mark en Renée houden van experimenteren en hun kennis te delen en te leren van anderen.

Heerlijk…!!!

Carlos is er weer.
Elke Femme die ooit ‘onder handen genomen werd’ door onze vanilla professionele masseur op Club Femme, gaf een antwoord met dezelfde strekking: “Heerlijk”.

Daarom is deze masseur er ook weer bij tijdens Club Femme #16

Hapjes uit de keuken van Kinkyfood

Zoals elke Club Femme zijn er weer hapjes van KinkyFood die worden gebracht door onze huisslaafjes

Goodybag

Als afsluiter zoals op elke Club Femme krijgen de bezoekende Femmes een kadootje mee. Dat is deze editie niet anders. Dus laat uw submissive bij het weggaan de tassen dragen zodat u een hand vrij heeft om de goodybag in ontvangst te nemen.

Aanmelden

Meld je aan door middel van dit formulier

 

4 Reacties op Club Femme #16

  1. Hallo ik zou graag naar club femme willen komen, maar ik heb per ongeluk een rode lakboxershort in plaats van een zwarte. Mag dit ook?

    Met vriendelijke groet, Jeffrey

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*