Uit eten met Meesteres

Ik koop heel veel speeltjes voor Meesteres en ik. Ik hou er van iets nieuws te hebben het is altijd extra spannend de eerste keer dat we iets gebruiken. De afgelopen maanden heb ik heel veel pijnspeeltjes gekocht, een nylon zweep, een dog quirt en natuurlijk de spiked paddle. Meesteres vond dat het duidelijk genoeg voor nu en ik kreeg de opdracht iets sexy te kopen. Ik ben gestopt bij Chinese webwinkels te kopen, het is goedkoop maar gaat altijd stuk na 1 of 2 keer gebruiken. Dus naar mijn favoriete BDSM shop.

dildoslipDeze keer niet naar de zwepen dus maar even verder kijken. Ik kwam uit op de sounds, dat vind ik zo lekkere als Meesteres steeds grotere in mijn pik laat verdwijnen. Maar ja we hebben ze al in alle maten. Uiteindelijk viel mijn ook op deze dildoslip. Meesteres vindt het altijd sexy als ik wat in mijn kontje heb maar de meeste buttplugs vallen er uit na een tijdje, dit zal prima werken. Besteld, de volgende dag in huis een paar dagen later op mijn knietjes aan mijn Meesteres gegeven.

Zoals zo vaak reageerde ze er nauwelijks op. Maar ik heb geleerd dat dit een teken van goedkeuring is anders krijg ik het wel te horen. De rest van de week was “work work work”. Op vrijdag wilde Meesteres uit eten naar ons favoriete Vietnamese restaurant. Thuis gekomen even snel douchen en ik wandelde naakt de kamer in, daar zat Meesteres op me te wachten met een mega glimlach en de dildoslip in haar handen. Ik werd een beetje opgewonden en al snel zat mijn pik in de ringen en de dildo diep in me. Ik was helemaal gevuld, het voelde wel lekker maar dit ga ik niet lang volhouden.

Op naar het restaurant, Meesteres zat voluit te vertellen en ik kon allemaal maar aan het harde stuk plastiek in mijn kontje denken. De drang om te poepen werd steeds groter maar ik voelde me ook steeds meer in mijn sub zone komen. Meesteres zag mijn verandering en zei, we gaan zo naar huis en dan ga ik je hard neuken met de dikke voorbinddildo. Ik schrok een beetje de laatste keer dat we dit geprobeerd hebben moest ik om genade smeken toen hij er halverwege in zat.

Thuis gekomen mocht ik gelukkig naar de wc om de slip uit te doen en me schoon te maken. Helemaal schoon en met een open kontje liep ik naar Meesteres die al met de strapon op me zat te wachten. Man waarom is een vrouw toch zo sexy met een strap-on. “Suck it” Ik probeerde, maar alleen het eerste stukje paste in mijn mond. Meesteres moest lachen om mijn pogingen. Toen was het moment aangebroken. Ik ging klaar liggen op de handdoek en voelde een enorme lading glijmiddel in me stromen. Langzaam duwde ze het gevaarte in me, tot mijn verbazing ging de eerste helft zonder problemen. Daarna begon ze zachtjes te duwen. Het deed pijn maar ik deed mijn best te ontspannen en Meesteres ging steeds dieper. De pijn was ondraaglijk en ik duwde mijn gezicht diep in het deken zodat ik het niet zou uitschreeuwen van de de pijn. Meesteres duwde haar borsten in mijn rug en sprak me bemoedigend aan. Ik werd rustig en op dat moment duwde ze hard het laatste stukje in me. Ik schreeuwde het uit probeerde Meesteres weg te duwen maar ze hield me stevig op mijn plaats. Uiteindelijk voelde ik een gevoel van trots opkomen. Ik heb het gedaan, het monster zit in me!

straponMeesteres ging zachtjes in en uit me, het deed nog steeds pijn maar het was ook wel lekker en ik voelde me weer hard worden. Na een paar minuten ging ze uit me een groot open gat achterlaten. Ik voelde me alsof er iets van me af genomen werd en duwde mijn kontje naar achter. Meesteres moest lachen “what a slut” maar vond het genoeg. Lachend zei ze, zie je wel met een goede voorbereiding kan je alles. Dankuwel Meesteres en Sexshop City

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*