TKW Awards: eerste tussenstand

Wouw het stemmen is pas net begonnen en er zijn al 660 stemmen uitgebracht. Vooral de categorie “Beste Dominant 2016” beloofd een spannende strijd te worden. Op nummer 1 staat op dit moment Meesteres Manouk maar Meesteres Natalie zit haar op de hielen ook Meesteres Manita gooit hoge ogen. In de categorie staat Manita’s showboat een stuk voor de competitie uit. Ook als Ambassadeur staat Meesteres Manita op nummer 1. Meesteres Denise moet haar campagne nog beginnen en we weten dat ze een winnaar is.  Alles is nog mogelijk het draait uiteindelijk om de dagelijkse stemmers, die zullen bepalen wie er wint. Breng dus dagelijks je stem uit; stem nu.

tkw-ambassadeur-tussen-1 tkw-event-tussen-1 tkw-dominant-tussen-1

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*