Nomineer nu voor TKW Awards 2016

Op 10 juni is het zover de Awards van 2016 worden dan uitgereikt. Meesteres Manita heeft ons een fantastisch podium gegeven op haar showboat. Behalve een prachtige locatie hebben we ook een prachtige presentator: fotograaf, schrijver, filmmaker en persoonlijkheid van de eeuw Hans van der Kamp zal de awards show aan elkaar praten!

Stuur nu je nominaties in voor de verschillende categorieƫn. Stuur niet alleen een naam in maar beschrijf waarom je iemand aandraagt. De Jury is gevoelig voor mooie verhalen om de uiteindelijke genomineerden te kiezen.

Meer info kan je hier vinden. Stuur je nominaties naar info@thekinkyweb.nl

Om inspiratie te krijgen, de uitslag van verleden jaar.

Meesteres Denise
Meesteres Denise
Ambassadeur 2015
foto: Hans van der Kamp
Miss Lynn Cane Beste Dominante 2015
Miss Lynn Cane
Beste Dominante 2015
club femme
Club Femme
Beste Event 2015

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*