Dirty Domme Duo naar Düsseldorf Mei 10-11

Soms heb je strakke regels, protocol en pijn nodig maar vaak is het spelen met de laatste taboes veel fijner. Het spelen met pis, poep en braaksel is iets wat veel mannen niet direct zouden doen. Tot je de prachtige dominante dames Miss Lynn Cane en Lady Hessa voor je hebt staan. Met een grote glimlach laten ze je de meest perverse handelingen doen. Je wilt het niet maar het is zo fascinerend om de vloeistoffen uit de prachtige openingen van de dames te zien stromen. Op een bepaald moment kan je niet anders en je geeft je volledig over aan de bizarre wensen van deze dames.

Behalve op verschillende locaties in Nederland zijn ze nu ook te boeken voor een sessie in Düsseldorf. Net over de grens en heel gemakkelijk te bereiken voor velen.

Op een spannende goed ingerichte locatie zullen ze je perverse dromen werkelijkheid maken op 10 en 11 Mei.
Boek nu via doubledomme@outlook.com

1 Reactie op Dirty Domme Duo naar Düsseldorf Mei 10-11

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*