BDSM Verhaal: Het booreiland deel 4

Hoofdstuk 4 zweepslagen in het openbaar

Lees het volledige verhaal

Dennis staat in de deuropening en vraagt op barse toon wat er aan de hand hier is. Guy doet een stapje terug en draait zich om. oh er is niks hoor, wilde alleen even het sletje voelen. Wie heeft de deur open gedaan heeft zij dat gedaan of heb jij de sleutel gebruikt. Nee ik heb geen sleutel gebruikt, het sletje heeft gewoon open gedaan. Ga opzij Guy en laat me bij die slet die NU al ongehoorzaam is geweest. Ik wil commentaar geven maar door de blik van Dennis doe ik snel mijn mond dicht en laat me aan zijn voeten vallen. Ik heb je zo gezegd niemand , maar dan ook niemand binnen te laten. Ik ga even weg en wat zie ik, je hebt nu al een man binnen gelaten. Jij geil ding, kon je niet wachten op mij? Ben je dan zo geil dat je gewoon je kut achterna loopt en gelijk als je een pik ruikt je benen spreidt? Vertel op, waarom doe je dit.

Het is niet mijn schuld meneer Dennis. Guy stond voor de deur en die wilde binnen komen en ik zei dat het niet mocht van jou en toen zei hij dat hij de baas was en dat jij niks te vertellen had omdat hij jouw baas is en toen en toen, nu begin ik te snikken en val stil.

Je luistert niet, bent ongehoorzaam geweest. Al was Guy de koning geweest, dan NOG had je hem niet binnen gelaten. Je was ongehoorzaam en daarom zal je tien zweep slagen krijgen, á publiek, weet je nog?

Meneer alstublieft doe het niet, ik zal het nooit meer doen, ik wil zo graag luisteren, maar ik wist niet wat ik moest doen, alstublieft!!! Als dit het enige was, dan zou ik nog kunnen besluiten om het voor deze keer door de vingers te zien, maar je hebt NOG een regel overtreden.

Niet begrijpend kijk ik omhoog naar Dennis, wat bedoelt hij nu. Ik, ik begrijp het niet, wat bedoelt u meneer Dennis. Denk eens na meisje, kijk naar jezelf. WAT bedoel ik…….ik kijk naar mezelf en denk…..oh verrek ik heb mijn vest nog aan. Mijn vest, komt er piepend uit, u bedoelt mijn vest.

Héhé je hebt het door. Ik had duidelijke instructies gegeven om naakt te zijn met alleen je collard om en wat zie ik……een vestje! Ja maar dat was omdat Guy omdat…….ik stotter er gewoon van, vindt het zo onredelijk maar Dennis wil niet luisteren. Wij hadden een deal en je hebt niet geluisterd. Actie reactie en dus ga ik nu even wat dingen regelen, zodat iedereen, ja iedereen van de dokter tot de kok, kan komen kijken hoe een sletje haar welverdiende straf krijgt.

Guy kom je mee? Dennis stapt naar buiten met Guy er achter aan. Mij in opperste verwarring achter latend. Tranen lopen over mijn wangen. Tranen van frustratie en onmacht, van niet begrepen worden en van stommiteit. Plotseling besef ik , dat het allemaal opzet is geweest. Opzet om mij in verwarring te brengen en me zo ver te krijgen dat ik niet luister en mijn ding doe. Ik ben ook veel te eerlijk en ja, ik ben ook een slet, loop echt mijn kut achterna en ja, Guy is een hele lekkere man. Niet zo lekker als Dennis, maar toch…..

Kom op Inge, raap jezelf bij elkaar. Ik heb ja gezegd tegen Dennis en DIT is het resultaat. Accepteer het en deal ermee. Pfff wijze woorden van mezelf, maar mijn gevoel zegt wat anders. Maar ik moet me idd bijeen rapen en mijn gezicht wassen en met rechte schouders en borsten vooruit, het ondergaan.

Als tien minuten later Dennis binnen stapt, voel ik me kalm en heb ik mezelf weer hervonden. Ik ga aan zijn voeten zitten en kus zijn hand. Dennis legt zijn hand op mijn hoofd en aait me alsof ik zijn hondje ben. Kijk me eens aan sletje, zegt hij dan. Ik kijk omhoog en verlies me in zijn staal blauwe ogen. Mijn god, hij laat me nog steeds verliezen in zijn ogen, wat een liefde lees ik er in. Maar ik zie ook perverse geilheid in zijn ogen. Ben je er klaar voor, sletje. Ben je er klaar voor om te laten zien WIE er de baas is en om te laten zien van wie je bent? Ben je daar klaar voor?

Ja meneer Dennis, ik ben er klaar voor. Terwijl ik dit zeg, gieren ineens de zenuwen door mijn keel. Kan je je hier wel op voorbereiden? Kan je hier klaar voor zijn. Ik zal het ondergaan meneer Dennis, want ik was ongehoorzaam en verdien straf.

Goed zo meisje, ik ben nu al trots op je en zal nog trotser zijn als je de tien zweepslagen doorstaan hebt. Ga nu je riem pakken. Ik pak mijn riem en loop naar Dennis terug. Hij klikt de riem vast, draait zich om en pakt van een haakje aan de deur een zweep. Daarna draait hij zich om naar mij en vraagt mij mijn handen uit te steken. Wanneer ik dat gedaan heb, legt hij de zweep in mijn handen. Ik moet mijn eigen zweep dragen. Dennis opent de deur en trekt mij met zich mee de gang in.

Na een paar minuten gelopen te hebben komen we aan bij een deur en wanneer Dennis die opent , komt er een windvlaag me tegemoet en ik ril even. Dennis trekt mij erdoor heen en we staan op een soort van binnenplaats en op de binnenplaats staan wel zeker een man of 50 naar mij te kijken. Alle ogen zijn op mij gericht, maar ik laat me niet door al die ogen intimideren en kijk recht voor me uit. Dennis leid mij naar het midden waar een soort van schandpaal opgesteld staat. Ik word aan de paal vast gezet, met mijn rug naar de menigte toe. De mannen zijn uitzinnig en ze komen dichterbij staan, maar Dennis sommeert hen om afstand te nemen. Wanneer ik goed sta en Dennis me gevraagd heeft of ik besef wat ik gedaan heb en of ik de consequenties ervan draag, zeg ik luid en duidelijk JA MENEER!

Dennis neemt afstand en zegt tegen de aanwezige mannen. Zie hier dit sletje, ze heeft, sinds ze aan boord is al twee overtredingen begaan en zal nu haar tien zweepslagen krijgen. Heb geen medelijden met haar, ze heeft het helemaal zelf gedaan. Ben je er klaar voor sletje, daar komt de eerste en mee tellen jij.

Dennis haalt uit en ik roep 1. De eerste slag is altijd schrikken en dat doe ik nu ook.

2 oef die voel ik. Gelukkig heeft Dennis een geoefende hand van zwepen.

3 auw die doet zeer en ik weet dat van nu af aan ze alleen pijn doen.

4 de eerste tranen komen nu, het doet echt pijn nu.

5 ik huil nu hoorbaar, kan het niet binnen houden meer.

6 ik huil en mijn lichaam begint te schokken en ik kan niet meer tellen.

7,8,9,10 ik laat ze over me heen komen, ik ben gebroken.

Na de tiende slag komt Dennis op me aflopen en maakt me los. Door mijn tranen heen kijk ik met zoveel liefde naar Dennis op en ik stamel , luid en duidelijk. Dank u, dank u wel lieve Meneer Dennis. Dennis pakt me op in zijn sterke armen en neemt me mee naar binnen. We worden vergezeld door applaus. Trots lig ik Dennis zijn armen. Ik voel geen pijn meer. Ik heb het doorstaan. Doorstaan voor mijn Meneer, voor mijn Dennis. Dennis fluistert in mijn oor, ik ben zo ontzettend trots op je, mijn meisje. Je hebt het geweldig goed gedaan. Ik kijk op naar Dennis en weer vloeien er tranen, maar het zijn nu geen tranen van pijn, maar tranen van geluk en liefde voor MIJN Meneer. Ik hou zo ontzettend veel van hem.

 

 

 

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door Missie I. (contact via de redactie)

 

&nbsp

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*