Baronessa Von Domme

Ik ben het beste wat de Oosterse en Westerse wereld te bieden heeft in een. Ik ben was al van de geboren een kleine sadistische engel en ik ben nu voor meer dan 8 jaar een lifestyle Meesteres. Ik ben lief, sensueel, zorgzaam maar ook zeer streng, een beetje uitdagend met veel erotic.

Ik wil aangesproken worden door jou als Mistress Baronessa Von Domme. Ik geniet er van nieuwelingen te introduceren in deze prachtige wereld maar ook een doorgewinterde slaaf kan ik nog wat bijleren. Ik hou van een sensueel spel tot extreem hard. Voet fetish, rollenspellen, sissy training, vernedering, cbt, spanking en zoveel meer.

Ik ben in Europa van 10 tot 20 mei, eerst in Hamburg daarna in Berlijn.
Bekijk mijn website voor meer informatie: Baronessa Von Domme

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*