Wat weten zwangere vrouwen dat wij niet weten

Foto: Hans van der Kamp

Het voordeel van in Londen te werken is dat het kantoor vol vrouwen zit. Normaal zit ik altijd onder de techneuten en jammer genoeg zijn de vrouwen een absolute uitzondering. Hier in Londen heb ik een plekje bij het user experience team. Vrouwen zijn nu eenmaal creatiever op veel punten dan mannen. De meesten zijn rond de dertig ze hebben allemaal wel iets dat ze vrouwelijk en mooi maakt maar nooit met enige interesse naar ze gekeken. Mijn moeder zei altijd op ieder potje past een dekseltje en Meesteres is mijn dekseltje. Na een Van Gaaltje en een heel rare bik van Meesteres blijkt de vertaling trouwens “Every Jack has his Jill”

Nu was het meisje dat recht voor me zit anders. Ze lijkt constant een kleine glimlach op haar gezicht te hebben, ze kijkt dromerig voor haar uit. Elke situatie wordt met een glimlach afgehandeld. Het lijkt alsof ze niet door het kantoor loopt maar zweeft op een vrouwelijke wolk van geluk. Ik kan het niet nalaten om de hele dag naar haar te kijken. Ik voel me gelukkig als ik haar bezig zie het doet me denken aan de momenten intieme momenten met Meesteres. Uiteindelijk kon ik het niet laten. Ik zeg je ziet er stralend gelukkig uit. Haar glimlach werd nog groter en ze fluisterde in mijn oor. Ik ben zwanger het is nog te vroeg om het iedereen te vertellen maar ik wil het liefst van de daken schreeuwen.

Ik weet het nu zeker, ik heb een fetish voor zwangere vrouwen. Ik hou van echte vrouwen en er is niets vrouwelijker dan het wonder van het leven. Meesteres zegt altijd dat ik eerlijker tegen haar moet zijn over mijn fetishes, ze wil dat ik gelukkig ben met al mijn kinks, vanavond dus maar even heel eerlijk zijn 🙂

Foto: Hans van der Kamp

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*