Bdsm Verhaal: Booreiland deel 3

Hoofdstuk 3 De rondleiding

Lees het volledige verhaal

Nou hier werk ik dus en vermaak ik me met de mannen. Als je nu even mee loopt dan gaan we naar binnen en zal ik je de plek laten zien waar je slaapt. De kajuit ligt naast die van de big boss. Ik slaap met de manschappen aan de andere kant van het platform, maar wees niet bang, je zult me meer dan genoeg voelen en zien. Dennis lacht even kort en gemeen en heel even krijg ik een angstig gevoel, maar dat druk ik snel weg. Van Dennis hoef ik niet bang te zijn, die zal me altijd beschermen. We lopen door gangen en klimmen op trappen en komen uiteindelijk aan bij mijn tijdelijke slaapvertrek.

Voordat ik naar binnen ga, houd Dennis me tegen. Hij zegt, je kunt nu nog terug en als je wilt kan de helikopter je nog terug brengen naar Den Helder. Als je nu over de drempel stapt, heb je niets meer te zeggen alleen maar te ondergaan. Maar weet dat ik jou altijd bescherm en je niets laat overkomen. Jij bent van mij en bent mijn protegé. Ik heb ten alle tijden de eindregie en als iemand iets van je wilt en je weet niet hoe of wat, zeg je dat je mij wilt spreken en ze zullen mij halen en IK zal beslissen. Is dit duidelijk Inge? Ja Dennis, ik denk dat het wel duidelijk is. Ik slik wanneer ik dit zeg, ik heb toch zeker geen flauw idee WAT er kan gebeuren en hoe evenmin.

Goed we hebben er vorige week nog over gesproken, toen Dennis bij me was. Hij had een beeld geschept wat me in grote lijnen te wachten zou kunnen staan. Improviseren is zijn grootste hobby en aanpassen aan elke situatie die voor kan vallen. Ik heb geluk dat er geen slaapzalen zijn, alleen kajuiten voor twee personen en voor gasten, al dan niet in de categorie vip, die hebben een kajuit alleen. Ik zie mezelf nog niet tussen alle mannen liggen en niet weten wat er zou kunnen gebeuren. Ik weet heel goed dat er onderling veel gesekst wordt en dat 70% van de mannen bi zijn, maar als er een kutje aan boord is, dan worden de mannen allemaal wakker en willen alleen maar scoren bij de vrouw. Wat ook heel gewoon is, is dat één keer per maand er een vijftal prostituees aan boord komen en die verdienen dan in 1 dag meer dan anders in een maand. En ze kunnen vaak daarna een week niet meer zitten hahahaha, ze zijn dan compleet uitgewoond.

Dennis heeft gezegd dat er maar een select groepje van mannen uitgenodigd is om deel te nemen aan wat hij met me van plan is. Ik ben geen professional maar een speciale gaste en zal zodanig ook behandeld worden, wat dat ook mag betekenen. En omdat Dennis nooit iets zal toelaten wat ik niet wil en hij op mij past, stap ik over de drempel een nieuwe wereld binnen.

De hut is best wel ruim en ik zie aan mijn rechterhand een stapelbed. Links zie ik een wastafel en in de hoek een kast. Als ik iets naar het bed toe loop, zie ik dat er aan weerskanten en ook in de muur, haken en ogen bevestigd zijn en aan de bovenkant en onderkant hangen boeien. Als ik helemaal binnen sta, doet Dennis de deur achter zich dicht en ik draai me om en zie over zijn schouder dat er aan de deur kettingen hangen en zwepen.

Zo, sletje van me. Van nu af aan doe je wat ik zeg en zelf heb je geen inbreng meer. Wanneer je iets wilt vragen, dan kus je eerst mijn hand en knielt voor me neer, waar dan ook. Begrepen sletje? Ja ik begrijp het Dennis, zeg ik gedwee. Vanaf nu is het ook Meneer Dennis voor je en ik wens niet met een andere naam aangesproken te worden. Ik denk even voor aan de troetelnaam die ik hem heb gegeven ooit, dus die ook niet. Dennis ziet me denken en zegt gelijk : ook DIE naam niet, pas er op meisje dat jij je niet verspreekt. Op verspreken staat gelijk tien zweepslagen. En nu ga jij je uitkleden, je doet je doorzichtige jurk aan, geen schoenen of ondergoed en je collard. De rest van de spullen ruim je op in de kast, ik wil niks zien rondslingeren. Is dit duidelijk! Ja Meneer Dennis zeg ik en Dennis kijkt tevreden. Goed gedaan meisje, onthoud het goed.

Een fluitje klinkt er door de intercom. Ik moet er nu even vandoor. Doe wat ik je gezegd heb en blijf hier wachten tot ik je kom halen. Doe de deur achter mij op slot en doe die voor niemand open. Ongehoorzaamheid wordt streng gestraft. Je krijgt voor versprekingen tien zweepslagen, dat heb ik je al gezegd, maar voor ongehoorzaamheid krijg je tien zweepslagen á publiek. Dus denk heel erg goed na wat je doet. Na die woorden gesproken te hebben geeft Dennis mij een kus en loopt de deur uit. Mij alleen met mijn gedachten achterlatend.

Wanneer ik me uit gekleed heb en de over gebleven spullen in de kast opborgen heb, ga ik op het onderste bed zitten. Nou ….hier zit ik dan te zitten. Ik ril wat, want ik krijg het ineens wat koud. Zal ik een vestje aantrekken en die uitdoen wanneer Dennis komt? Ik sta op om een vestje te pakken en als ik de kastdeur in mijn hand heb, wordt er hard op de deur geklopt!

Ik schrik en als een gebeten hond, laat ik de kastdeur los. Euh wie is daar? Roep ik geschrokken. Ik ben het, Guy, doe eens even open meisje. Nee ik mag van Dennis niet de deur open maken, alleen voor hem mag ik dat. Voor mij doe je ook de deur open, meisje, want ik ben de baas hier en heb het dus voor het zeggen. Open maken nu! Jeetje wat moet ik doen, ik mag het van Dennis niet , maar Guy is de baas. Oh dilemma. Wat moet ik nu?? Nou komt er nog wat van of moet ik de deur zelf open maken….Guy word wat ongeduldig en ik besluit om de deur open te doen, nadat ik een vestje over mijn blote lijf heb gedaan.

Ik doe de deur open en Guy komt naar binnen en kijkt me met wellustige blik aan. Zozo het meisje ziet er erg lekker uit, kom eens even hier dan kan ik eens even van je snoepen en dat heerlijke kutje van je voelen. Ik deins achteruit terwijl Guy naar voren komt. Maar net wanneer hij mij aan raakt, hoor ik een stem achter Guy en die zegt. Wat is er hier aan de hand!

 

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door Missie I. (contact via de redactie)

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*