Bdsm Verhaal: Booreiland deel 2

Hoofdstuk 2 Een feestelijk ontvangst

Lees het volledige verhaal

Drie weken later was het zo ver. Ik moest naar Den Helder komen en vandaar uit zou ik met een helikopter naar het booreiland gevlogen worden. Ik was reuze benieuwd wat ik aan zou treffen, want mijn idee over het omhoog klimmen en vast zetten van een bout, nou daar geloofde ik niet meer in.

Ik had weer kledingvoorschriften gehad van Dennis. Ik moest meer sexy kleding meenemen dan gewone kleding en ook mijn bontmuts en mijn lieslaarzen. Mijn sexy lieslaarzen met de hoge hak. Hoog voor mijn doen,6 cm, maar ze liepen erg lekker. En mijn klemmetjes en butplug. Oh ik heb zo’n hekel aan de klemmetjes, ze doen erg veel pijn en ik heb er dagen later nog last van. Dat was ook toen ik voor Dennis zijn baas de striptease voor zijn verjaardag moest doen. En dus ben ik de klemmetjes heeeeeeeeeeeeeeeel per ongeluk vergeten.

Dennis wilde niks loslaten over de reis er naar toe, ja alleen dat we gingen vliegen in een helikopter, wat al geweldig is en ik nog nooit gedaan heb, maar ook over of hij nu wel of niet daar ook was of zou zijn. Afwachten maar, ik zal het wel gaan zien. na een kleine 2 ½ uur kom ik in Den Helder aan. Het bedrijf waar Dennis voor werkt, heeft zijn hoofdkantoor in Beverwijk, maar ze hebben een helipoort in Den Helder.

Ik word verwelkomt door een bekende man, die een glas champagne in zijn hand heeft en die aan mij geeft. De man heet me welkom en stelt zich voor. Ik weet al wie de man is, alleen zijn naam kende ik nog niet. Het is de baas van Dennis. Bij de ontdekking hiervan kleuren mijn wangen donker rood en ik heb een hoofd als een boei.

Maar Inge, zo verlegen ineens, dat rood staat je trouwens goed. Guy ligt bijna dubbel van het lachen. Dennis vertelde al dat je zo mooi rood kon worden, bijna net zo rood als je billen. Wat moet ik hier nu weer mee, ik sta nu echt met mijn mond vol tanden. Guy praat met een Frans accent , een accent wat ik wel erg sexy vindt. Ik krijg het gevoel dat er iets niet klopt hier, maar WAT er niet klopt, daar ben ik nog niet achter.

Laten we proosten op drie hele mooie en spannende dagen. Je hebt echt geluk, want wij hebben nooit vrouwen aan boord, die houden ons alleen maar op. Maar voor jou hebben we een uitzondering gemaakt omdat je de prijsvraag gewonnen hebt. Ik wil je wel even waarschuwen dat je ten alle tijden , wat het personeel je zegt om te doen, moet doen, anders dan word je van het platform verwijdert en voor de tijd die je nog rest voordat je weg gaat, word je opgesloten in je cabine. Ik zeg dat ik me aan alle regels zal houden zodat ik niet weg gestuurd wordt en eenzaam en alleen in mijn cabine moet blijven. Goed zo meisje. Guy is langzaam dichterbij gekomen en kijkt me nu heel indringend aan. Hij heft zijn glas en kijkt daarbij diep in mijn ogen. Ik krijg het weer warm en ik voel me weer kleuren , maar voordat Guy daar iets van kan zeggen zeg ik snel proost en drink in één teug mijn glas leeg.

Zo Inge, ben je er klaar voor, dan gaan we nu naar de helikopter toe. Geef je spullen maar hier, die zal ik voor je meenemen. Gezamenlijk lopen we naar de gereed staande helikopter. Wanneer we aan komen lopen springt de piloot er uit en helpt Guy met mijn spullen op te bergen. Daarna word ik verzoek in de heli te stappen. Ik zit een beetje te frunniken met de veiligheidsriem en de piloot helpt me daarbij, mij ondertussen een knipoog gevend. Jeetje wat is het toch met deze mannen, ik raak van slag van hun. Guy neemt plaats naast de piloot en in de koptelefoon die ik ook op gekregen heb, verteld hij dat we ongeveer een uurtje aan het vliegen zijn voordat we bij het booreiland zijn. Wanneer de piloot toestemming gekregen heeft om op te stijgen, vertrekken we. Snel verdwijnt Den Helder uit mijn zicht en een uitgestrekte Noordzee ligt onder me.

Met veel belangstelling kijk ik uit het raam, onder me zie ik boten en links windmolens die in het water staan. Wat is Nederland toch mooi. Maar het water verveeld me al snel en er is weinig vrachtverkeer op het water. Ik kijk op mijn horloge en zie dat we al drie kwartier aan het vliegen zijn. Ik hoor in mijn koptelefoon dat het nu niet meer lang duurt, dat we er bijna zijn. Ginds in de verte onderscheid ik al wat boortorens.

Niet lang daarna landen we op een groot kruis en wanneer de piloot de motoren uit zet en de wieken stil komen te staan, komen er vanuit soort van hut op het dek, mannen aangerend. En een daarvan is Dennis. Mijn hart maakt een sprongetje. Mijn grote sterke Heer en Meester. Hij is er! De deur wordt geopend en Dennis maakt me los en tilt me uit de helikopter en zet me al zoenend op mijn voeten.

Welkom schatje van me, welkom in de hol van de leeuw!

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door Missie I. (contact via de redactie)

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*