Switch Ceecee

switch ceecee

Ceecee is een prachtige vrouw die alle mee heeft. Niet alleen ziet ze er fantastisch uit ze heeft ook zowel een onderdanige als een dominante kant. Wat je kink ook is bij haar ben je in goede handen. Ze geniet er van om vastgebonden te worden en dan lekker te genieten van een opbouwend zweepspel waardoor ze gaat zweven en uiteindelijk als je het echt goed doet in subspace geraakt.
Als Meester is ze een ongelooflijke tease. Ze maakt je helemaal gek met haar prachtige rondingen en op het moment dat geen controle meer hebt over je eigen handen haalt ze uit en zet je terug op je plaats. Ze is streng, ze is lief, ze is begrijpend maar ook veeleisend ze houdt er van om je pijn te doen maar laat je zien dat je het voor haar kan hebben dan weet ze precies wat ze moet doen om je verwennen.

Ceecee is iedere maandag en donderdag aanwezig en 1x in de maand ook op zaterdag. Maak dus snel een afspraak met Switch Ceecee in het domination palace te Valkenswaard!

switch ceecee

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*