Onschuldig of schuldig: 5. Het onderzoek

Mag ik Karin zeggen? Vraagt de agente. Ik zeg, ja natuurlijk. Dan noem mij maar Loes. Ik ben degene die altijd alle vrouwen mag onderzoeken die de heren agenten leveren. Oh….komt dit dan vaak voor? Vaak niet, maar wel met regelmaat. Zo gauw als ze weer een iemand hebben met een verlangen, dan word ik erbij gehaald.

Hé verlangen! Wat bedoel je, ik begrijp er helemaal niets van. Loes wat is dit allemaal, ik begrijp het niet. Nee rustig maar, straks zal alles duidelijk worden, wees stil nu dan kan ik met mijn onderzoek beginnen. Ik ga eerst met een eendenbek in je en dat is koud, dan kijk ik daarin met een lampje en daarna ga ik er met mijn vingers in.

De eendenbek is idd koud en ik zeg oefff. Maar al snel wordt het warmer. Loes schijnt met een lampje nu in mijn kut , mompelt iets en komt er weer uit. En Loes, zie je het wat die akelige mannen gedaan hebben? Loes kijkt hele vluchtig op en zegt dat ze even weg moet en zo terug komt.

Loes verlaat de kamer en laat mij met mijn gedachten achter. Ik verlang naar mijn Mr, als hij hier nu zou zijn, dan zou hij me even fisten en me klaar maken met zijn vingers en mond. De gedachte alleen bezorgd me rillingen en ik word er nat van. Wat baal ik nu dat mijn handen vast gemaakt zijn, anders dan had ik mezelf even kunnen verwennen.

De deur wordt opengemaakt en samen met Loes komen de beide agenten naar binnen. Wat is dit nu weer. Altijd wanneer ik iets vindt, moet ik agent Freek en Maarten erbij halen, zij moeten beoordelen of het iets is of niet. Wat bedoel je , wat is er aan de hand, ik wil het weten. Laat me los of ik ga gillen. En waar is mijn Mr, mijn vriend. Maak me los!!!!! Het laatste komt er als een schreeuw uit en Maarten komt op me af en maant me tot stilte. Als je nu niet heel erg vlug je mond dicht houd, stop ik er een gag in, eens kijken of je DAN nog praatjes hebt.

Je Mr staat op de gang en zal straks, nadat WIJ met je klaar zijn naar binnen komen. Eerder niet. Ik wil dat je beseft dat je hier en hij ook, hier niets maar dan ook niets te vertellen heeft. Is dit heel duidelijk !!!! ja agent dit is duidelijk, krijg ik er bibberend uit. Ik voel me zo raar, ben bang en toch ook weer niet. Vindt dit zo raar allemaal, maar ik ben ook nog nooit niet opgebracht, dus weet ook niet wat de bedoeling is.

Loes laat het ons zien, zegt agent Freek. Kijk zegt Loes, dit bedoel ik. Met het lampje is het goed te zien, maar je moet het voelen. Dat heb ik nog niet gedaan dus ik weet nog niet wat het effect is. Be mine guest.

Ik zie dat Freek er goed voor gaat zitten en nu recht in mijn kut kijkt. Mmmm mooi kutje, eens even voelen. Ik voel dat hij er 2 vingers in steekt en ik moet moeite doen om stil te blijven liggen, want zijn vingers vinden hun weg en ik word er……nat van, nat van een onderzoek door een agent gegeven. Dit KAN toch niet.

Ik begin tegen te sputteren, wat is dit, dit kan niet, ik wil mijn Mr, ik, ik……….

Maarten stop het praten van haar , stop er iets in, een gag of je pik of je laat Loes met haar kut op haar mond zitten.

Mijn mond valt open en ik ben ook ineens stil. Is dit niet echt, ben ik in een soort van film terecht gekomen, of…….neee. is het in scene gezet .

Dit is niet echt he, dit is in scene gezet. De verkrachting, jullie , dit hier. De ondervraging, dit onderzoek. Maak me los en laat me gaan en dan zal ik naar huis gaan en er met niemand over praten. Laat me gaan, laat me GAAN! Ik schreeuw het nu uit. Haal Ger, hij mag het haar uitleggen. Loes gaat de kamer uit en komt even later terug met mijn Mr.v

 

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door Missie I. (contact via de redactie)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*