Gezocht! Slavinnen, Switches en Meesteressen

Als je nooit genoeg kunt krijgen van de kinky lifestyle, als je méér BDSM, kink en fetisj in je leven wilt en je wilt dat in een veilige, gezellige en sfeervolle kinky speeltuin, kom dan eens vrijblijvend praten!

Domination Palace is op dit moment op zoek naar Meesteressen, Switches en slavinnen.
Heb jij dominante en vooral ook onderdanige gevoelens en wil jij deze op commerciële wijze gaan uitoefenen dan kan dit in ons grote, compleet ingerichte fantasie/sm huis, waar jij je gasten kan voorzien in alle facetten binnen de BDSM.

Wij zoeken pro actieve dames met team spirit, flexibiliteit, een rijke fantasie en uiteraard gevoel en inlevingsvermogen binnen de BDSM. Ervaring is niet noodzakelijk.

Wat wij bieden is de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als Meesteres, Switch of slavin en je zal daarin begeleid worden tot je volledig zelfstandig aan de slag kan.
Tevens een veilige omgeving om te werken, een gezellig en leuk team, een privé ruimte om te ontspannen (met wifi), een volledig ingerichte fitness ruimte en een grote tuin voor in de zomer. En natuurlijk ook goede verdiensten!

Ook voor studerende dames is werken bij ons heel interessant, we zijn flexibel in de dagen die je komt werken en meer werken in vakanties is altijd mogelijk!

Heb je interesse, neem dan contact op met Domination Palace, vraag naar Denise voor maken van een afspraak en een kennismakingsgesprek via telefoonnummer: 040-2045749
of via de mail: info@dominationpalace.nl t.a.v. Denise.

Wellicht tot snel ziens.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*