Flyer: Kinky Warehouse Sale 5 juni

20160315_JETTEVENTS_KWS_148x210 FETDe Kinky Warehouse Sale (KWS), inmiddels een begrip in de BDSM-scène, is een kinky markt voor fetisjisten en BDSM’ers en wordt georganiseerd door Jett events en Keep it Kinky. Eigenlijk is het een combinatie van een beurs, markt en munch. Heel divers dus met een gevarieerd aanbod, laagdrempelig en super gezellig. Er staan particuliere verkopers met 2e handskleding, hobbyisten met zelfgemaakte artikelen maar ook professionele verkopers met hun nieuwste collectie. Er komen ruim 40 verkopers en naar verwachting zo’n 400 à 500 bezoekers.
Je kunt hier terecht voor:

* fetisjkleding, corsetten, schoenen e.d.;
* bdsm-artikelen zoals: zwepen, floggers, paddles, canes, collars, boeien, gags, touw;
* erotische speeltjes, sieraden, kunst, boeken, dvd’s, accessoires en nog veel meer.
MrsMadieanne verzorgt de inlegtafel. Jullie kunnen haar een pm sturen als je spullen hebt voor de inlegtafel.
20160315_JETTEVENTS_KWS_148x210 FET P2
Muziek wordt weer verzorgd door BDSMRadio.eu en er zijn weer leuke goodiebags van Massad.
De KWS is tevens een munch waar je na het shoppen of tussendoor andere kinksters kunt ontmoeten. Er is een gezellige loungeruimte waar je kunt eten, drinken en socializen.
Leeftijd is vanaf 18 jaar.
Dresscode casual!!!
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Neem wel voldoende contant geld mee, er is geen pinautomaat op loopafstand. Entree graag gepast betalen.
Als jij ook spullen wilt verkopen, een workshop of show wilt geven of een andere leuke bijdrage hebt dan kun je mailen naarJett@live.nl.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*